Resultat af søgningen

Gennemse annoncer for Oil & Steel lifte til salg i hele Europa. De nyeste annoncer placeres øverst. For at sortere disse brugte Oil & Steel lifte kan du klikke på sorteringsknapper såsom mærke, model, årgang, driftstimer, land. For at søge blandt alle brugte lifte til salg, klik på linket. Du kan læse mere om Oil & Steel lifte i sektionen om mærker.
Visning: 1 - 20 / 30
annoncer/side
30 Søgeresultater på "Oil & Steel entreprenør"
 • Oil & Steel Octopussy 1401- 2012, 2012, Bomlifte med knækarm

  Oil & Steel Octopussy 1401- 2012Resterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Oil & Steel Octopussy 1401 er bæltelift med imponerende ydeevne, små dimensioner og lave omkostninger. Octopussy 1401 er en 1 personers bæltelift med en maksimal kurvebelastning på op til 120 kg, liften er på grund af sin kompakthed, ekstremt anvendelig ved f.eks. træbeskæring eller ved arbejde i snævre passager. Liften er udrustet med både brændstofmotor og 220V motor, samt med afsmitningsfrie bælter, liften kan derfor benytte såvel inde som ude. Tilbudte lift er en årgang 2012, den fremstår flot og er i brugsklar stand.

  Bomlifte med knækarm
  2012
  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Scorpion 1812, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Scorpion 1812Resterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Scorpion er en serie af platforme monteret på køretøjer under 3,5 ton, udstyret med en teleskopisk arm. Denne serie af platforme adskiller sig fra konkurrerende produkter da den har reduceret dimensioner og én unik køre hastighed

  Lastbilmonterede lifte

  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Scorpion 15E Unimog, Andre lifte og platforme

  Oil & Steel Scorpion 15E UnimogResterende bagdæk: FrontTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Oil & Steel Scorpion 15E er en off-road mandskabslift til brug der hvor andre lifte giver op. Scorpion serien adskiller sig fra konkurrenterne dels på grund af kompaktheden men også fordi den er lyn hurtig at stille op. Liften er forbehandlet og malet således det kan holde til det skiftende klima vi har i Skandinavien. Kontakt os og hør mere om denne fantastiske lift fra Oil & Steel.  

  Andre lifte og platforme

  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Scorpion 2313, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Scorpion 2313Resterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger:   Scorpion er en serie af platforme monteret på køretøjer under 3,5 ton, udstyret med en teleskopisk arm. Denne serie af platforme adskiller sig fra konkurrerende produkter da den har reduceret dimensioner og én unik køre hastighed

  Lastbilmonterede lifte

  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Scorpion 2012 Smart – 2011, 2011, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Scorpion 2012 Smart – 2011Resterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Scorpion 2012 Smart monteret på Nissan Cabstar 35.13, med totalvægt under 3,5 ton. Demo-model årgang 2011. Liften har teleskopisk bom og tilbyder et imponerende arbejdsdiagram og en kompakthed som muliggør arbejde i bybilledet. Opstilling via hydrauliske håndtag. Styring af lift via elektro-hydraulisk kontrolpanel i kurven. Driftssikker lift som er nem at betjene og billig at vedligeholdelse. Liften står pt. på vores lager, så du er velkommen til at komme forbi og test-kører den.

  Lastbilmonterede lifte
  2011
  Danmark

  299.000 DKK
 • Oil & Steel Snake 189, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Snake 189Resterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Snake er en serie af platforme monteret på køretøjer under 3,5 ton. Sammenlignet med en teleskopisk platform gør den dobbelte bom det muligt at overvinde overliggende forhindringer og opnår et større udlæg. Snake platforme er fuldhydrauliske, hvilket betyder større pålidelighed og mindre vedligeholdelse. 

  Lastbilmonterede lifte

  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Snake 2311 – brugt, 2014, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Snake 2311 – brugtLøftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Oil & Steel lastbilmonteret lift model Snake 2311 monteret på Nissan Cabstar, Snake 2311 har en imponerende arbejdshøjde på hele 22.8 meter. Liften opbygget som double pantograf lift, dette giver mange fordele ved bl.a. facade arbejde, for det første er arbejde parallelt med en facade lettere for det andet kan man holde tættere på det emne man skal bearbejde. Liften er robust og sikker og er udstyret med front støtteben af H-typen og støtteben af A-typen bagtil. Opstilling af liften foregår manuelt via hydrauliske håndtag. Tilbudte lift er en brugt lift, denne har bl.a. været benyttet som demo-model. Af ekstraudstyr er bl.a. autoradio. Bilen leveres nysynet, indregistreret med nummerplader. Liften leveres med nyt lovpligtigt årseftersyn.

  Lastbilmonterede lifte
  2014
  Danmark

  595.000 DKK
 • Oil & Steel Octopussy 1401 – 2010, 2010, Bomlifte med knækarm

  Oil & Steel Octopussy 1401 – 2010Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Oil & Steel Octopussy 1401 er bæltelift med imponerende ydeevne, små dimensioner og lave omkostninger. Octopussy 1401 er en 1 personers bæltelift med en maksimal kurvebelastning på op til 120 kg, liften er på grund af sin kompakthed, ekstremt anvendelig ved f.eks. træbeskæring eller ved arbejde i snævre passager. Liften er udrustet med både brændstofmotor og 220V motor, samt med afsmitningsfrie bælter, liften kan derfor benytte såvel inde som ude. Tilbudte lift er en årgang 2010, den fremstår flot og er i brugsklar stand.

  Bomlifte med knækarm
  2010
  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Snake 2413 PLUS, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Snake 2413 PLUSLøftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Snake PLUS er en serie med dobbelt pantograf bomme installeret på 3,5 tons chassis (bortset fra Snake 2815 PLUS som kan installeres på køretøjer med minimum 6 tons). Den dobbelte pantograf giver i forhold til teleskop leddet mulighed for at udføre "plumb line" bevægelser, dvs. op / ned bevægelser efter en helt lige linje, hvilket sparer meget tid, især når platformen bruges til at rense facader eller lignende. Snake PLUS adskiller sig fra andre produkter ikke kun for sin enestående præstation og udstyr, men også fordi det er den mest kompakte serie på markedet, for eksempel Snake 2010 H PLUS (20 m arbejdshøjde med 250 kg kapacitet) har en højde når den er i transport-position på kun 2,4 m.

  Lastbilmonterede lifte

  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Snake 2612 PLUS, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Snake 2612 PLUSResterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Snake PLUS er en serie med dobbelt pantograf bomme installeret på 3,5 tons chassis (bortset fra Snake 2815 PLUS som kan installeres på køretøjer med minimum 6 tons). Den dobbelte pantograf giver i forhold til teleskop leddet mulighed for at udføre "plumb line" bevægelser, dvs. op / ned bevægelser efter en helt lige linje, hvilket sparer meget tid, især når platformen bruges til at rense facader eller lignende. Snake PLUS adskiller sig fra andre produkter ikke kun for sin enestående præstation og udstyr, men også fordi det er den mest kompakte serie på markedet, for eksempel Snake 2010 H PLUS (20 m arbejdshøjde med 250 kg kapacitet) har en højde når den er i transport-position på kun 2,4 m.

  Lastbilmonterede lifte

  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Snake 2010 H PLUS, 2016, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Snake 2010 H PLUSResterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Snake PLUS er en serie med dobbelt pentograf bomme installeret på 3,5 tons chassis (bortset fra Snake 2815 PLUS som kan installeres på køretøjer med minimum 6 tons). Den dobbelte pantograf giver i forhold til teleskop leddet mulighed for at udføre "plumb line" bevægelser, dvs. op / ned bevægelser efter en helt lige linje, hvilket sparer meget tid, især når platformen bruges til at rense facader eller lignende. Snake PLUS adskiller sig fra andre produkter ikke kun for sin enestående præstation og udstyr, men også fordi det er den mest kompakte serie på markedet, for eksempel Snake 2010 H PLUS (20 m arbejdshøjde med 250 kg kapacitet) har en højde når den er i transport-position på kun 2,4 m. Gennem de seneste år har Oil & Steel været igennem en stor omlægning af deres produktsortiment, dette for at opgradere kvalitets niveauet, således de nu kan konkurrere både kvalitets og performancemæssigt med selv de bedste lifte på markedet, herunder nogle af de mange forbedringer: Sidste nye skud på stammen af lastbilmonterede lifte fra Oil & Steel er Snake 2010 Plus H, den NYE Snake 2010 Plus H er med sine 20 meters arbejdshøjde, både lettere, mere kompakt og har højere kurv-kapacitet end den ”gamle” Snake. Med hensyn til maling , er der også sket store forbedringer , støttebenene og support-rammen er behandlet med zink-primer , lift-delen er antirust-behandlet (Cataphoresis, 20/30 microns) og derefter malet med hvid maling (120 microns). Dette er testet til at være 1.000 timers resistent over for saltvandståge. Selv boltene er udskiftet til bolte af bedre kvalitet, således de nu er rustfrie . Som option kan man yderligere tilkøbe optionen med afrunding af alle skarpe kanter således liften er ekstra beskyttet mod fremtidige rustangreb. Snake 2010 H Plus er monteret på Nissan Cabstar chassis med en akselafstand på kun 2900 mm, den ”gamle” var monteret på 3400 mm chassis, dette giver nu en total længde på kun 5.9 meter , mod før hen 6.3 meter, dette gør liften langt lettere at manøvrere i bybilledet. Snake 2010 Plus H, har 4 støtteben , af typen H , hvor den førhen havde støtteben af typen A . Støttebenene fortil køres op/ned mens de er inden for chassis rammen , som standard trækkes de ud manuelt før end de køres op/ned, liften som tilbydes i dette tilbud har monteret optionen med hydraulisk udskydning af støtte-benene fortil. Dette bevirker at liften har 2 arbejdsområder, et hvor alle 4 støtteben er kørt lige ned og et hvor støttebenene fortil er trukket ud. Støttebenene betjenes som standard under laddet men som option kan man tilkøbe automatisk opstilling der betjenes fra kurven . Med op til 250 kg kurvelast og støttebenene lige ned hele vejen rundt , er udrækket op til ca. 5.8 m, mens det med op til 120 kg kurvelast er op til ca. 7.8 meter. Med op til 250 kg kurvelast og støttebenene trukket ud fortil , er udrækket op til ca. 8 meter, mens det med op til 120 kg kurvelast er op til ca. 10.2 meter. På den hydrauliske front er der også sket store forbedringer, alle komponenter er samlet ét sted under laddet, herunder også nødsænkningspumpen, der førhen var over laddet. Lift-funktionerne styres fra enten kurven eller under laddet, begge steder betjenes liften med hydraulisk håndtag, hvilket er det mest driftssikre som findes , dette igen for at minimere risikoen for driftstab. Sidst men ikke mindst så er både elektroniske komponenter og software i liften, som førhen var italiensk , nu udskiftet med software og komponenter fra den tyske producent MOBA.  Liften fået ganske enkelt fået et kæmpe kvalitetsløft – kvaliteten er nu på højde med selv de dyreste lifte på markedet.   Teknisk beskrivelse af Oil & Steel Snake 2010 Plus H: Fuld hydraulisk styring fra kurven = drifts sikkert!! MOBA elektroniske komponenter. Kraftudtag med elektronisk tilkobling og automatisk frakobling. 40 ltr. Brændstof tank. Udlæg beregnes alt efter last i kurven. Elektronisk overbelastningssensor. Automatisk start-up og sluk af bilens motor fra liften. Hydraulisk kurvrotation 90° højre + 90° venstre. Hydrauliske slanger og el-kabler er trukket inde i bommene. To personers alu kurv med målene: 140 x 70 x h 110 cm. Kontrolpanel i kurven samt på siden af chassis. Timetæller. Skridsikkert dæk på chassis. Håndpumpe til nødsænkning. Dokumentmappe til liftjournal i kurven. 220V strømudtag i kurven. Nødstop knap til afbrydelse af motor. Øjer til fastgørelse af sikkerhedsline i kurven. Advarselslys i kabinen (lyser ved indkoblet kraftudtag og støtteben uden for chassis rammen). Akustisk signal som lyder når kraftudtag er slået til.

  Lastbilmonterede lifte
  2016
  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Snake 1770 PLUS, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Snake 1770 PLUSResterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Snake PLUS er en serie med dobbelt pantograf bomme installeret på 3,5 tons chassis (bortset fra Snake 2815 PLUS som kan installeres på køretøjer med minimum 6 tons). Den dobbelte pentograf giver i forhold til teleskop leddet mulighed for at udføre "plumb line" bevægelser, dvs. op / ned bevægelser efter en helt lige linje, hvilket sparer meget tid, især når platformen bruges til at rense facader eller lignende. Snake PLUS adskiller sig fra andre produkter ikke kun for sin enestående præstation og udstyr, men også fordi det er den mest kompakte serie på markedet, for eksempel Snake 2010 H PLUS (20 m arbejdshøjde med 250 kg kapacitet) har en højde når den er i transport-position på kun 2,4 m.

  Lastbilmonterede lifte

  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Snake 2010 PLUS, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Snake 2010 PLUSResterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Snake PLUS er en serie med dobbelt pantograf bomme installeret på 3,5 tons chassis (bortset fra Snake 2815 PLUS som kan installeres på køretøjer med minimum 6 tons). Den dobbelte pentograf giver i forhold til teleskop leddet mulighed for at udføre "plumb line" bevægelser, dvs. op / ned bevægelser efter en helt lige linje, hvilket sparer meget tid, især når platformen bruges til at rense facader eller lignende. Snake PLUS adskiller sig fra andre produkter ikke kun for sin enestående præstation og udstyr, men også fordi det er den mest kompakte serie på markedet, for eksempel Snake 2010 H PLUS (20 m arbejdshøjde med 250 kg kapacitet) har en højde når den er i transport-position på kun 2,4 m.

  Lastbilmonterede lifte

  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Octopussy 1402, 2014, Bomlifte med knækarm

  Oil & Steel Octopussy 1402Resterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej

  Bomlifte med knækarm
  2014
  Danmark

  225.000 DKK
 • Oil & Steel Scorpion 1490, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Scorpion 1490Resterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Scorpion er en serie af platforme monteret på køretøjer under 3,5 ton, udstyret med en teleskopisk arm. Denne serie af platforme adskiller sig fra konkurrerende produkter da den har reduceret dimensioner og én unik køre hastighed

  Lastbilmonterede lifte

  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Scorpion 2112J NEW, 2016, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Scorpion 2112J NEWResterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Scorpion er en serie af platforme monteret på køretøjer under 3,5 ton, udstyret med en teleskopisk arm. Denne serie af platforme adskiller sig fra konkurrerende produkter da den har reduceret dimensioner og én unik køre hastighed

  Lastbilmonterede lifte
  2016
  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Snake 2312 PLUS, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Snake 2312 PLUSResterende fordæk: RearTyreCondition%, Løftehøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Snake PLUS er en serie med dobbelt pantograf bomme installeret på 3,5 tons chassis (bortset fra Snake 2815 PLUS som kan installeres på køretøjer med minimum 6 tons). Den dobbelte pantograf giver i forhold til teleskop leddet mulighed for at udføre "plumb line" bevægelser, dvs. op / ned bevægelser efter en helt lige linje, hvilket sparer meget tid, især når platformen bruges til at rense facader eller lignende. Snake PLUS adskiller sig fra andre produkter ikke kun for sin enestående præstation og udstyr, men også fordi det er den mest kompakte serie på markedet, for eksempel Snake 2010 H PLUS (20 m arbejdshøjde med 250 kg kapacitet) har en højde når den er i transport-position på kun 2,4 m.

  Lastbilmonterede lifte

  Danmark

  Ring for pris
 • Oil & Steel Octopussy 14/02 Classic, 2014, Andre lifte og platforme

  Oil & Steel Octopussy 14/02 ClassicArbejdshøjde: 1400

  Andre lifte og platforme
  2014
  Tyskland, Neustadt

  278.944 DKK
 • Oil & Steel Snake 2010RE, 2012, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel Snake 2010REBruttovægt: 3500

  Lastbilmonterede lifte
  2012 2106 h
  Tyskland, Sandhausen

  310.185 DKK
 • Oil & Steel 2010 Snake Compact RE, 2011, Lastbilmonterede lifte

  Oil & Steel 2010 Snake Compact REArbejdshøjde: 2000, Driftstype: Diesel, Bomtype: Knæk, Max horisontal rækkevidde: 1000, Arbejds-/Skærebordsbredde: 2100, Bruttovægt: 3500, Maksimal løftekapacitet: 220, Løftehøjde: 1800, Maksimal udsvingsvinkel på bom i grader: 260, Maksimal udsvingsvinkel på platform i grader: 180, Original farve: Yes, Transportmål (LxBxH): 5790L x 2100w x 2400H, Undervognsbrand: Nissan

  Lastbilmonterede lifte
  2011 1970 h
  Storbritannien

  307.235 DKK