Resultat af søgningen

Gennemse annoncer for Haulotte andre landbrugsmaskiner til salg i hele Europa. De nyeste annoncer placeres øverst. For at sortere disse brugte Haulotte andre landbrugsmaskiner kan du klikke på sorteringsknapper såsom mærke, model, årgang, driftstimer, land. For at søge blandt alle brugte andre landbrugsmaskiner til salg, klik på linket. Du kan læse mere om Haulotte andre landbrugsmaskiner i sektionen om mærker.
Visning: 1 - 3 / 3
annoncer/side
3 Søgeresultater på "Haulotte landbrug"
 • Haulotte 8M Optimum, 2008, Andet læsse- og graveudstyr

  Haulotte 8M Optimum

  Andet læsse- og graveudstyr
  2008
  Danmark, Sjørup Traktor A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export

  Ring for pris
 • Haulotte Compact 8, 2001, Andre landbrugsmaskiner

  Haulotte Compact 8 – 2001Resterende fordæk: RearTyreCondition%, Øvrige oplysninger: Haulotte Compact 8 er en elektrisk Saxlift, denne elektriske saxlift tilbyder høj kurvekapacitet og et stort areal i kurven, som gør den oplagt til byggeopgaver såvel inden- som udendøre. Benyttes den indendørs er kurv-kapaciteten 350 kg, benyttes den udendøres er kapaciteten reduceret til 120 kg.   Liften giver adgang til op til 8.2 meters arbejdshøjde og kan kører på en hældning på op til 25%. - liften kan køre selv i højeste arbejdsindstilling.   Compact 8 tilbyder et udskud på 0.90 meter i platformen som standard, liften har fast gelænder som ikke kan sammenklappes, ønskes maskinhøjden ændret, kan man afmontere rækværket, højden bliver herved 1.13 meter.   Liften leveres fuldt serviceret inkl. lovpligtigt årseftersyn. Der er foretaget syretest af batterier og hydraulikslanger

  Andre landbrugsmaskiner
  2001
  Danmark

  28.000 DKK
 • Haulotte Compact 8, 2001, Andre landbrugsmaskiner

  Haulotte Compact 8 – 2001 AResterende fordæk: RearTyreCondition%, Øvrige oplysninger: Haulotte Compact 8 er en elektrisk Saxlift, denne elektriske saxlift tilbyder høj kurvekapacitet og et stort areal i kurven, som gør den oplagt til byggeopgaver såvel inden- som udendøre. Benyttes den indendørs er kurv-kapaciteten 350 kg, benyttes den udendøres er kapaciteten reduceret til 120 kg.   Liften giver adgang til op til 8.2 meters arbejdshøjde og kan kører på en hældning på op til 25%. - liften kan køre selv i højeste arbejdsindstilling.   Compact 8 tilbyder et udskud på 0.90 meter i platformen som standard, liften har fast gelænder som ikke kan sammenklappes, ønskes maskinhøjden ændret, kan man afmontere rækværket, højden bliver herved 1.13 meter.   Liften leveres fuldt serviceret inkl. lovpligtigt årseftersyn. Der er foretaget syretest af batterier og hydraulikslanger og komponenter er gennemgået og kontrolleret, så vi kan levere en lift der i god stand og klar til brug. Liften er endvidere nymalet.   Kontakt os endeligt hvis du vil bestille eller have en fremvisning af liften.

  Andre landbrugsmaskiner
  2001
  Danmark

  32.000 DKK