Resultat af søgningen

Gennemse annoncer for Seppi hø- og grøntmaskiner til salg i hele Europa. De nyeste annoncer placeres øverst. For at sortere disse brugte Seppi hø- og grøntmaskiner kan du klikke på sorteringsknapper såsom mærke, model, årgang, driftstimer, land. For at søge blandt alle brugte hø- og grøntmaskiner til salg, klik på linket. Du kan læse mere om Seppi hø- og grøntmaskiner i sektionen om mærker.
Visning: 1 - 20 / 28
annoncer/side
28 Søgeresultater på "Seppi landbrug"
 • Seppi SMO AVS 200, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi SMO-avs 200Øvrige oplysninger: SMO serien er en meget kraftig armklipper som er konstrueret til at knuse materiale op til 7 cm. Alle SMO modeller er monteret med udvendig gearkasse, og sammen med maskinens konstruktion giver det nok markedets bedste sideforskydning. Flydeophæng sikrer perfekt jordfølgning. SMO-avs leveres som standard med kraftig bærerull og hammerslagler samt PTO aksel. Maskinen kan som ekstraudstyr leveres med Flex-Safe som er et unikt udløsersystem som gør det muligt at maskinen afbøjer hele 25 grader bagud ved påkørsel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  86.000 DKK
 • Seppi SMO AVS 175, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi SMO-avs 175Øvrige oplysninger: SMO serien er en meget kraftig armklipper som er konstrueret til at knuse materiale op til 7 cm. Alle SMO modeller er monteret med udvendig gearkasse, og sammen med maskinens konstruktion giver det nok markedets bedste sideforskydning. Flydeophæng sikrer perfekt jordfølgning. SMO-avs leveres som standard med kraftig bærerull og hammerslagler samt PTO aksel. Maskinen kan som ekstraudstyr leveres med Flex-Safe som er et unikt udløsersystem som gør det muligt at maskinen afbøjer hele 25 grader bagud ved påkørsel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  83.000 DKK
 • Seppi SMWA AVS 200, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi SMWA-avs 200Øvrige oplysninger: SMWA-avs er en serie af armklippere som på bestilling kan fås helt ned til 95 cm i arbejdsbredde. Den er trods sin størrelse meget robust opbygget og den har en klippevinkel på 50 grader ned og 90 grader op. SMWA-avs leveres som standard med kraftig bærerulle og hammerslagler samt almindelig PTO aksel. Den kan evt. leveres med PTO aksel med dobbelt vidvinkel, men dette er normalt ikke nødvendigt. Maskinen kan som ekstraudstyr leveres med Flex-Safe som er et unikt udlæsersystem som gør det muligt at maskinen afbøjer hele 25 grader bagud ved påkørsel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  78.000 DKK
 • Seppi WBS250, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi WBS 250 FHØvrige oplysninger: WBS serien er en af de kraftigste slagleklippere på markedet, og den er konstrueret til at køre kontinuerligt i materialetykkelser helt op til 11 cm. WBS serien kan både front- og bagmonteres. Den leveres som standard med forstærket bærerulle samt kraftige hammerslagler. Hele rotorhuset er fremstillet i speciel stål som sikrer lang levetid. Maskinen er desuden monteret med flere modskær hvilket giver et meget findelt afklip. FH modellerne har 70 cm. hydraulisk sideforskydning. Seppi fabrikken har gennem generationer konstrueret skovmaskiner, og de er derfor overlegne i forhold til de fleste konkurrenter når der skal klippes i ekstreme forhold. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  113.000 DKK
 • Seppi WBS350, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi WBS 350 FHØvrige oplysninger: WBS serien er en af de kraftigste slagleklippere på markedet, og den er konstrueret til at køre kontinuerligt i materialetykkelser helt op til 11 cm. WBS serien kan både front- og bagmonteres. Den leveres som standard med forstærket bærerulle samt kraftige hammerslagler. Hele rotorhuset er fremstillet i speciel stål som sikrer lang levetid. Maskinen er desuden monteret med flere modskær hvilket giver et meget findelt afklip. FH modellerne har 70 cm. hydraulisk sideforskydning. Seppi fabrikken har gennem generationer konstrueret skovmaskiner, og de er derfor overlegne i forhold til de fleste konkurrenter når der skal klippes i ekstreme forhold. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  133.000 DKK
 • Seppi Dyna S9 250, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi Dyna S9 250Øvrige oplysninger: S9 Dyna er en helt nyudviklet serie af slagleklippere som er meget kraftigt konstrueret. - Dobbelt rotorhus med udskiftelige slidplader af Hardox - Udskiftelige modskær - Rotor med op til 16 mm godstykkelse - Kraftigt dobbelt 3-punktsophæng. S9 Dyna kan både front- og bagmonteres. Maskinen har hydraulisk sideforskydning som standard og leveres med forstærket bærerulle og hammerslagler samt PTO aksel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  78.000 DKK
 • Seppi WBS300, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi WBS 300Øvrige oplysninger: WBS serien er en af de kraftigste slagleklippere på markedet, og den er konstrueret til at køre kontinuerligt i materialetykkelser helt op til 11 cm. WBS serien kan både front- og bagmonteres. Den leveres som standard med forstærket bærerulle samt kraftige hammerslagler. Hele rotorhuset er fremstillet i speciel stål som sikrer lang levetid. Maskinen er desuden monteret med flere modskær hvilket giver et meget findelt afklip. Seppi fabrikken har gennem generationer konstrueret skovmaskiner, og de er derfor overlegne i forhold til de fleste konkurrenter når der skal klippes i ekstreme forhold. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  104.000 DKK
 • Seppi SMWA AVS 155, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi SMWA-avs 155Øvrige oplysninger: SMWA-avs er en serie af armklippere som på bestilling kan fås helt ned til 95 cm i arbejdsbredde. Den er trods sin størrelse meget robust opbygget og den har en klippevinkel på 50 grader ned og 90 grader op. SMWA-avs leveres som standard med kraftig bærerulle og hammerslagler samt almindelig PTO aksel. Den kan evt. leveres med PTO aksel med dobbelt vidvinkel, men dette er normalt ikke nødvendigt. Maskinen kan som ekstraudstyr leveres med Flex-Safe som er et unikt udlæsersystem som gør det muligt at maskinen afbøjer hele 25 grader bagud ved påkørsel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  68.000 DKK
 • Seppi WBS350, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi WBS 350Øvrige oplysninger: WBS serien er en af de kraftigste slagleklippere på markedet, og den er konstrueret til at køre kontinuerligt i materialetykkelser helt op til 11 cm. WBS serien kan både front- og bagmonteres. Den leveres som standard med forstærket bærerulle samt kraftige hammerslagler. Hele rotorhuset er fremstillet i speciel stål som sikrer lang levetid. Maskinen er desuden monteret med flere modskær hvilket giver et meget findelt afklip. Seppi fabrikken har gennem generationer konstrueret skovmaskiner, og de er derfor overlegne i forhold til de fleste konkurrenter når der skal klippes i ekstreme forhold. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  112.000 DKK
 • Seppi SMO AVS 225, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi SMO-avs 225Øvrige oplysninger: SMO serien er en meget kraftig armklipper som er konstrueret til at knuse materiale op til 7 cm. Alle SMO modeller er monteret med udvendig gearkasse, og sammen med maskinens konstruktion giver det nok markedets bedste sideforskydning. Flydeophæng sikrer perfekt jordfølgning. SMO-avs leveres som standard med kraftig bærerull og hammerslagler samt PTO aksel. Maskinen kan som ekstraudstyr leveres med Flex-Safe som er et unikt udløsersystem som gør det muligt at maskinen afbøjer hele 25 grader bagud ved påkørsel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  89.000 DKK
 • Seppi SMWA K 200, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi SMWAK 200Øvrige oplysninger: SMWAK er en specialkonstrueret slagleklipper, som er designet til at sidde i front eller på en revers traktor. Maskinen har hydraulisk åbning af bagpladen samt gearkasse med mulighed for omskiftning af omløbsretning på rotor. Dette gør denne maskine helt unik til afklipning af meget højt græs, buske o.lign. Men når bagklappen lukkes og omløbsretningen på rotoren ændres, bliver klipperesultatet perfekt og det afklippede materiale meget findelt. SMWAK er en letvægtsklipper og store dele af maskinen er lavet af Hardox for at mindske egenvægten, således at den bliver håndterbar for selv små traktorer. Som standard er det muligt at flytte 3-punktsophænget så maskinen bliver 17 cm. sideforskudt. Desuden leveres den som standard med PTO aksel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  88.000 DKK
 • Seppi Dyna S9 275, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi Dyna S9 275Øvrige oplysninger: S9 Dyna er en helt nyudviklet serie af slagleklippere som er meget kraftigt konstrueret. - Dobbelt rotorhus med udskiftelige slidplader af Hardox - Udskiftelige modskær - Rotor med op til 16 mm godstykkelse - Kraftigt dobbelt 3-punktsophæng. S9 Dyna kan både front- og bagmonteres. Maskinen har hydraulisk sideforskydning som standard og leveres med forstærket bærerulle og hammerslagler samt PTO aksel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  83.000 DKK
 • Seppi SMWA K 155, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi SMWAK 155Øvrige oplysninger: SMWAK er en specialkonstrueret slagleklipper, som er designet til at sidde i front eller på en revers traktor. Maskinen har hydraulisk åbning af bagpladen samt gearkasse med mulighed for omskiftning af omløbsretning på rotor. Dette gør denne maskine helt unik til afklipning af meget højt græs, buske o.lign. Men når bagklappen lukkes og omløbsretningen på rotoren ændres, bliver klipperesultatet perfekt og det afklippede materiale meget findelt. SMWAK er en letvægtsklipper og store dele af maskinen er lavet af Hardox for at mindske egenvægten, således at den bliver håndterbar for selv små traktorer. Som standard er det muligt at flytte 3-punktsophænget så maskinen bliver 17 cm. sideforskudt. Desuden leveres den som standard med PTO aksel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  77.000 DKK
 • Seppi Dyna S9 225, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi Dyna S9 225Øvrige oplysninger: S9 Dyna er en helt nyudviklet serie af slagleklippere som er meget kraftigt konstrueret. - Dobbelt rotorhus med udskiftelige slidplader af Hardox - Udskiftelige modskær - Rotor med op til 16 mm godstykkelse - Kraftigt dobbelt 3-punktsophæng. S9 Dyna kan både front- og bagmonteres. Maskinen har hydraulisk sideforskydning som standard og leveres med forstærket bærerulle og hammerslagler samt PTO aksel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  72.000 DKK
 • Seppi SMWA K 225, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi SMWAK 225Øvrige oplysninger: SMWAK er en specialkonstrueret slagleklipper, som er designet til at sidde i front eller på en revers traktor. Maskinen har hydraulisk åbning af bagpladen samt gearkasse med mulighed for omskiftning af omløbsretning på rotor. Dette gør denne maskine helt unik til afklipning af meget højt græs, buske o.lign. Men når bagklappen lukkes og omløbsretningen på rotoren ændres, bliver klipperesultatet perfekt og det afklippede materiale meget findelt. SMWAK er en letvægtsklipper og store dele af maskinen er lavet af Hardox for at mindske egenvægten, således at den bliver håndterbar for selv små traktorer. Som standard er det muligt at flytte 3-punktsophænget så maskinen bliver 17 cm. sideforskudt. Desuden leveres den som standard med PTO aksel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  90.000 DKK
 • Seppi WBS250, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi WBS 250Øvrige oplysninger: WBS serien er en af de kraftigste slagleklippere på markedet, og den er konstrueret til at køre kontinuerligt i materialetykkelser helt op til 11 cm. WBS serien kan både front- og bagmonteres. Den leveres som standard med forstærket bærerulle samt kraftige hammerslagler. Hele rotorhuset er fremstillet i speciel stål som sikrer lang levetid. Maskinen er desuden monteret med flere modskær hvilket giver et meget findelt afklip. Seppi fabrikken har gennem generationer konstrueret skovmaskiner, og de er derfor overlegne i forhold til de fleste konkurrenter når der skal klippes i ekstreme forhold. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  93.500 DKK
 • Seppi WBS300, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi WBS 300 FHØvrige oplysninger: WBS serien er en af de kraftigste slagleklippere på markedet, og den er konstrueret til at køre kontinuerligt i materialetykkelser helt op til 11 cm. WBS serien kan både front- og bagmonteres. Den leveres som standard med forstærket bærerulle samt kraftige hammerslagler. Hele rotorhuset er fremstillet i speciel stål som sikrer lang levetid. Maskinen er desuden monteret med flere modskær hvilket giver et meget findelt afklip. FH modellerne har 70 cm. hydraulisk sideforskydning. Seppi fabrikken har gennem generationer konstrueret skovmaskiner, og de er derfor overlegne i forhold til de fleste konkurrenter når der skal klippes i ekstreme forhold. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  125.500 DKK
 • Seppi Dyna S9 300, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi Dyna S9 300Øvrige oplysninger: S9 Dyna er en helt nyudviklet serie af slagleklippere som er meget kraftigt konstrueret. - Dobbelt rotorhus med udskiftelige slidplader af Hardox - Udskiftelige modskær - Rotor med op til 16 mm godstykkelse - Kraftigt dobbelt 3-punktsophæng. S9 Dyna kan både front- og bagmonteres. Maskinen har hydraulisk sideforskydning som standard og leveres med forstærket bærerulle og hammerslagler samt PTO aksel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  89.000 DKK
 • Seppi SMWA K 175, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi SMWAK 175Øvrige oplysninger: SMWAK er en specialkonstrueret slagleklipper, som er designet til at sidde i front eller på en revers traktor. Maskinen har hydraulisk åbning af bagpladen samt gearkasse med mulighed for omskiftning af omløbsretning på rotor. Dette gør denne maskine helt unik til afklipning af meget højt græs, buske o.lign. Men når bagklappen lukkes og omløbsretningen på rotoren ændres, bliver klipperesultatet perfekt og det afklippede materiale meget findelt. SMWAK er en letvægtsklipper og store dele af maskinen er lavet af Hardox for at mindske egenvægten, således at den bliver håndterbar for selv små traktorer. Som standard er det muligt at flytte 3-punktsophænget så maskinen bliver 17 cm. sideforskudt. Desuden leveres den som standard med PTO aksel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  82.500 DKK
 • Seppi SMWA AVS 175, 2016, Græsslåmaskiner

  Seppi SMWA-avs 175Øvrige oplysninger: SMWA-avs er en serie af armklippere som på bestilling kan fås helt ned til 95 cm i arbejdsbredde. Den er trods sin størrelse meget robust opbygget og den har en klippevinkel på 50 grader ned og 90 grader op. SMWA-avs leveres som standard med kraftig bærerulle og hammerslagler samt almindelig PTO aksel. Den kan evt. leveres med PTO aksel med dobbelt vidvinkel, men dette er normalt ikke nødvendigt. Maskinen kan som ekstraudstyr leveres med Flex-Safe som er et unikt udlæsersystem som gør det muligt at maskinen afbøjer hele 25 grader bagud ved påkørsel. Ring til Henrik Lindegaard på 21 78 29 69 og gør en god handel. Pris excl. moms.

  Græsslåmaskiner
  2016
  Danmark, Vrå

  72.000 DKK