Kundereferencer

Bay Christensen
Construction
quotation

Vi leverer entreprenørmaskiner der henvender sig til eksport og det skal ud gennem en platform, og her er mascus en relevant platform for os. En meget stor del af salget sker gennem Mascus. Mascus er relevant for os da vi kan komme ud til mange kunder gennem hjemmesiden. Vi får skabt mange nye kontakter gennem Mascus, og vi handler ofte med disse kontakter fremadgående.

– Morten Christoffersen, kunde siden 2007
Lyngfeldt
Agriculture
quotation

Vi bruger primært Mascus fordi de er godt er inde på markedet. Særligt eksport til østlige lande samt Grækenland og Finland har Mascus været effektive på. Til sammenligning er andre konkurrenter ikke i ligeså høj grad på markedet uden for Danmark. På disse markeder er Mascus stærk historisk set. Vi har med tiden fået flere og flere danske henvendelser gennem Mascus, og det kan her mærkes at Mascus vokser hurtigt i Danmark.

– Michael Lindskjold, kunde siden 2007

Bay Christensen

Virksomhedens kerneområder er salg og servicering af entreprenørmaskiner- og landbrugsmaskiner. Bay Christensen er full-line importør/forhandler af entreprenørmateriel. Virksomheden varetager forhandlingen i øst Danmark af CNH koncernens New Holland Construction Equipment produkter. Endvidere varetages forhandlingen af New Holland Agricultural (AG) traktorer og læssemaskiner. Bay Christensen A/S varetager ligeledes forhandlingen af minigravemaskiner af mærket Takeuchi. Af andre mærker, der også forhandles af Bay Christensen A/S, kan nævnes Giant minilæssere, NPK produkter og nyeste skud på stammen Modec EL lastbiler. Bay Christensen A/S er servicepartner for Gremo skovmaskiner og samarbejder med Gremo omkring service og vedligeholdelse af Gremo materiel. Bay Christensen A/S servicerer alt fra den mindste gravemaskine til den største. Virksomheden har specialiseret sig indenfor entreprenør- og landbrugsbranchens behov, men leverer også maskiner og service til kommuner samt park og vejvæsen.
Website

Lyngfeldt

Lyngfeldt er i dag en af de ældste og største landbrugsmaskinforretninger i Danmark. Virksomheden etableres den 1. marts 1910 af smedemester Søren Jensen Lyngfeldt i lokaler i Asylgade i Århus 200 meter fra rådhuspladsen, hvorfra den udvikler sig organisk i takt med landbrugets mekanisering. Tendensen mod udviklingen af stadig større landbrugsmaskiner gør det i 1963 nødvendigt at flytte ud af Århus bymidte til nybyggede lokaler på Langagervej i Trige nord for Århus. Lyngfeldt bliver i 1963 overtaget af Saxonia, det senere Fiatagri Danmark A/S, i dag New Holland Danmark A/S. I forbindelse med sammenlægningen af Fiat og Ford landbrugsmaskinaktiviter i 1991 blev det besluttet at frasælge alle forhandleraktiviter. Lyngfeldt blev derfor den 1. oktober 1993 overtaget af Jørn Seidelmann, der siden 1980 havde været adm. direktør i virksomheden. I 1995 flytter Lyngfeldt fra lokalerne i Trige til det nuværende domicil på Langskovvej i Hadbjerg ved Hadsten mellem Århus og Randers, ud til motorvej E45. Lyngfeldt er i dag autoriseret full-line forhandler af hele New Hollands omfattende program inden for landbrugsmaskiner samt af andre anerkendte produkter, herunder New Holland, Kverneland, Giant, Spearhead, MI Have & Park, m.fl. 37 medarbejdere arbejder i dag hos Lyngfeldt.
Website