Mascus er din Maskinelle Markedsplads

Gør det nemmere at finde brugt


Ville det ikke være rart nemt at kunne finde omfattende lister med brugt entreprenør-, landbrugs-, skovnings-, have & parkmaskiner og trucks samt transportkøretøjer? Og hvad med at finde informationer omkring firmaer eller serviceudbydere indenfor maskiner og transport sektoren?

Mascus går kun på i maskiner og intet andet

Mascus er en uafhængig elektronisk markedsplads hvor du kan finde tusindvis af brugte maskiner og udstyr til salg fra hele Danmark, Europa og resten er verdenen. Vi er specialiseret i:

Gratis at søge – og helt på Dansk

Mascus er til for at gøre din søgning efter brugt udstyr nemmere og det er helt gratis at søge efter brugte maskiner på vores markedsplads. Find tilbud fra alle de kendte mærker og modeller af udstyr fra forhandlere over hele Europa og resten af verdenen. Og det bedste er, at vi tilbyder dette på Dansk!

Nem søgning og sammenligningsværktøj

Vi har lavet en nem søgning der tillader dig at gøre din søgning simplere eller indskrænke din søgning til at passe til dine behov. Du kan indskrænke søgningen på type, mærke, placering, prise eller årgang. Sammenligningsværktøjet gør at du ment og uden besvær kan sammenligne forskellige maskiner eller udstyr.

Kontakt sælgeren direkte

Vi hverken ejer maskinerne på siden eller tager del i forhandlingerne eller transaktionerne. Når du finder den ønskede maskine kontakter du sælgeren direkte ved at bruge kontakt feltet under annoncen eller benytter sælgers kontaktinformationer som altid fremgår på annoncerne. Når du kommer i kontakt med sælgeren er det vigtigt at fortæller at du har set annoncen på Mascus.

Få et tilbud om transportservice eller finansiering lige her

Du har fundet den ønskede maskine, men hvad vil det koste at få den transporteret til dig? Få et tilbud på transport eller finansiering gennem Mascus. Du skal blot klikke på Finansiering/Transport service linket på selve annoncen, udfylde dine informationer og du vil blive kontaktet direkte af Finansiering/Transport servicevirksomheden.

Registrer dig i dag gratis og start din søgning efter brugt udstyr med det samme.

Mascus i tal

Mascus i tal

Referencer