Mascus nyhedsbrev juni 2014Har din virksomhed brug for en simpel hjemmeside?

Har du overvejet at få en simpel hjemmeside for din virksomhed og præsentere dit lager på nettet? Vil du opfriske din virksomheds gamle hjemmeside, men er bekymret for, at det vil koste dig tid og penge?
For at opfylde dine behov har vi udviklet Mini web, som er en letopsættelig hjemmeside for din virksomhed med en præsentation af dine maskiner, informationer om dine services og virksomhed og en kontaktformular. Du skal blot indrykke dine annoncer på Mascus, hvorefter de automatisk vil blive vist på din hjemmeside. Hjemmesiden er også designet ud fra dit brands farver.
Kontakt din lokale Mascus-repræsentant og få oprettet Mini web!Ritchie Bros.

Brænder du inde med udstyr, som du gerne vil ombytte til kontanter? Eller har du brug for udstyr til et kommende projekt? Ritchie Bros. Auctioneers hjælper hvert år flere hundrede tusinde med at sælge og købe. Byderne er lige så forskelligartede som det udstyr, der sælges. Velkommen til verdens største industrielle auktionshus! Se en video eller besøg Richie Bros. hjemmeside.BAUMA China 2014

Dørene for verdens største entreprenørmesse – bauma – åbnes i Kina til november. I 2012 havde bauma China en imponerende indvirkning: 2.718 udstillere fra 38 lande og omkring 180.000 handelsbesøgende fra 141 lande. I 2014 forventer arrangørerne at få endnu flere udstillere og besøgende.
Mascus vil være tilstede på vores egen stand på bauma China 2014. Kom og hils på os, hvis du besøger messen!God sommer!

Mascus-holdet ønsker dig en god sommer!
Vi vil gerne invitere dig til at møde os på forskellige udstillinger rundt omkring i verden.Modtag nyhedsbreve fra Mascus