Mascus Nyhedsbrev Forår 2016Mascus deltog i rekordstort BAUMA 2016

I samarbejde med Ritchie Bros Auktion var Mascus igen en af udstillerne på BAUMA Messen i München. Verdens største messe for entreprenørmaskiner tiltrak et rekordstort antal besøgende: 580.000 mennesker fra 200 lande. Flere udstillere fortæller endvidere, at de har modtaget mange ordrer under messen.

Mascus-Man var en stjerne på udstillingen, hvor han uddelte tusindvis af Mascus solbriller til de besøgende, mens Mascus-teamet mødtes med nuværende og kommende kunder. Vi håber vi ses igen i München i 2019!

Se flere billeder fra BAUMAMascus har udviklet ny version af Volvos mobilapp til brugt udstyr

En ny version af Volvos app til brugt udstyr blev lanceret i sidste måned, så den nu omfatter den alle EMEA forhandlere i "find-forhandler-funktionen". Samtidig er app'en blevet gjort mere brugervenlig.

Volvos app til brugt udstyr blev først lanceret i juli 2014. På 25 sprog kan kunderne via deres smartphone eller tablet får nem og hurtig adgang til hele lageret af brugt Volvo i EMEA. Den indeholder ikke kun oplysninger om alle tilgængeligt brugt udstyr, men også kontaktinformationer (e-mail-adresse eller telefonnummer) for hver enhed.
App kan findes i App Store og Play Butik under "Volvo Construction Equipment".

Download den opdaterede app gratis:
Indryk din annonce på Mascus - lettere end nogensinde før!

Vi har på det sidste arbejdet hårdt for at kunne tilbyde dig en gnidningsfri oplevelse, når du indrykker dine annonce på Mascus.
På den forbedrede indrykningsside kommer der nye funktioner såsom autoudfyldte felter, prisforslag, annonce kvalitetsindikator, muligheder for en øget synlighed af din annonce og mange andre smarte forbedringer. Det nye design er tilpassetr alle enheder, så du kan nemt placere din annonce fra din telefon eller tablet.

Indryk din annonce nu!Besøg os på messer og skuer i nærheden af dig:

DK: Landsskuet - Dyrskuet i Herning
30/06-2/07/2016
NO: Transport
9-11/06/2016
FR: FOREXPO
15-17 /06/2016Modtag nyhedsbreve fra Mascus