Mascus Nyhedsbrev Forår 2017Inspicér en maskine eller truck fra din telefon

Mascus har udviklet en inspektionsapp for flere kunder, der udførligt vurderer brugt udstyr.

Med dette værktøj kan maskines stand hurtigt og automatisk registreres på stedet. Resultat er en enkel rapport, som kan læses både online og offline.

En anden væsentlig fordel er, at denne mobilapp kan erstatte den tidskrævende metode med papirchecklister, der efterfølgende skal overføres til computer.

Interesseret? Kontakt os venligst!Mere end 100.000 specifikationer på tungt materielt på Mascus

Ligesom en Wikipedia-side for tungt-materiel, tillader Mascus Specs dig at lære alting omkring maskiner såsom størrelse, vægt, kapacitet, kræfter osv. Du kan også downloade fabrikanternes data-oversigter i en pdf-fil og derigennem finde oplysninger på de fleste af deres modeller.

I den nye version er der mere end 100.000 data-oversigter af maskiner for 1.200 mærker tilgængelige.

Besøg Specs sektionen nu.Massere af budgivere til Ritchie Bros.’ største auktions-event

Fem intense auktionsdage. Tusindvis af bud fra hele verden. Mere end 10.000 udvalgte varer og alle er solgt til nye ejere på blot få sekunder. Både budgivere og besøgende på Ritchie Bros.’ kæmpe auktioner i Orlando (USA) beskriver auktionen med rosende ord. At varene altid bliver solgt til højest bydende, en gylden regel til alle Ritchie Bros.’ ureserverede auktioner, tilføjer blot ekstra spænding.

Se denne video og få en virtuel tur rundt på Ritchie Bros.’ auktion i Orlando.

Er du nysgerrig omkring salgspriserne til Ritchie Bros. Auktioner? Opret en gratis web-konto og få adgang til priserne for alt udstyr solgt de seneste 24 måneder.

Besøg Ritchie Bros. hjemmeside og opret din gratis konto i dagMascus-holdet lægger spændende planer for fremtiden!

Inspektionsapp til maskiner, platformsforbedringer, udlejningssektion og meget mere. I februar mødtes Mascus-ansatte fra hele verden mødtes i Rom for at diskutere og planlægge fremtiden for Mascus. I alt var der deltagende fra 22 Mascus-lande og flere af vores gode kollegaer fra Ritchie Bros. var også tilstede.

Vi var glade for også at møde Mascus trofaste kunde Mr. Paolo Napoleoni fra www.omeco.it, som præsenterede hovedprincipperne i de forandringer, der sker omkring salg af brugt tungt-materiel.

Vi vil fortsat opdatere jer omkring Mascus’ fremtidige udvikling!De mest imponerende annoncer på Mascus i April

Hver måned kan du tjekke vores udvalg af de mest imponerende maskiner, som findes på Mascus.

Vi tilføjer hele tiden nye spændende videoer på vores YouTube kanal. Abonnér her