18-04-2012

Mascus introducerer nyt mobilsite

Mascus, den hurtigst voksende online markedsplads i verden for salg af maskiner og udstyr, gør det nu endnu nemmere for kunder og forhandlere at holde sig opdateret med over 225.000 brugte maskiner på Mascus. Det sker med lanceringen af en helt ny mobilhjemmeside – m.mascus.dk.

Scan koden med din smartphone

Det nyt mobilsite er designet for at øge tilgængeligheden til Mascus og vil komme både brugere og forhandlere til gode ved, at tilbyde en lettilgængelig portal som kan blive set på mobile enheder. Dette giver alle Mascus’ kunder og forhandlere on-the-go tilgængelighed.

For forhandlere vil m.mascus.dk ”Forhandler Mobil” gøre det muligt at se, opdatere og vedligeholde deres profil på Mascus på deres egen mobile enhed, såsom smartphone eller tablet. Samtidig kan de vedligeholde deres online indhold og søge blandt verdens største database for nye og brugte maskiner og udstyr. Ved brug af speciel designet software der dirigerer brugere direkte til forhandlernes hjemmeside, giver Forhandler Mobil sælgere chancen for at flytte deres maskiner over på en unik platform lavet af Mascus. Dette giver direkte adgang til deres lager, og tillader dem at opdatere, flytte og evaluere deres online maskiner på et hvert tidspunkt og hvor som helst.

Det er den mobile tilgængelighed der gør den nye mobile portal helt unik. ”Det er gået op for os, at forhandlere ofte ikke er på deres kontorer men ude blandt maskinerne,” forklare Mascus Sales Director Rickard Krøtø. “Så i stedet for at vente til de kommer tilbage på kontoret, kan den mobilehjemmeside betyde, at forhandlere kan holde sig opdateret med deres profil på Mascus, mens de er på farten. Det betyder, at forhandlerne kan reagere hurtigere på forespørgsler fra interesserede købere, og beslutninger kan traffes hurtigere hvis nødvendigt. Vi tror på at det nye mobilsite vil opfordre forhandlere til, at benytte deres Mascus portal oftere og derved tilbyde en fuldt opdateret service for deres kunder,” til føjer Rickard Krøtø.

Samtidig kan kunder også tilgå den mobile hjemmeside for at søge blandt brugte maskiner, der er fordelt på kategorier for at gøre søgningen nemmere. Når kunder klikker på en annonce, vil de blive mødt af forhandlerens egne billeder (op til 6 annonce billeder), produktdetaljer, pris og location. Kunder kan derefter direkte kontakte forhandleren via et telefonnummer på annoncen.

En forpligtelse for løbende forbedringer

Dette innovative nye mobilsite er en del af Mascus’ planer om løbende forbedringer for at levere en omfattende og uovertruffen service til alle deres kunder. ”Den mobile hjemmeside bringer Mascus op på et nyt niveau ved at gøre markedspladsen mere fleksibel for alle”, forklare Fredrik Larsson, Managing Director hos Mascus. “Vi anerkender vigtigheden for at lave et system som er brugervenligt, uanset hvilket miljø det bliver tilgået i og det inkluderer mobile enheder. Online teknologi omfatter mobile enheder i et endnu større omfang end nogen siden, så at lave et mobilsite der gør Mascus tilgængelig på farten var et logisk skidt for os. Det styrker samtidig vores forpligtelser for løbende forbedringer,” tilføjer Fredrik Larsson.

Hjemmesiden er blevet testet og har vist sig at være meget succesfuld, den bliver derfor nu lanceret på tværs af alle Mascus’ lande. Som smartphones bliver normalen, og bredbåndsforbindelser bringer internet til fjerne områder, tror Mascus på at det nye mobilsite vil vise sig at være ekstremt populært blandt Mascus’ kunder og forhandlere på tværs af verden. ”Den mobile teknologi er internettets fremtid og ved at introducere vores egen mobilsite nu, er vi på forkant med de nyeste teknologiske muligheder og kan levere en bedre service af højere kvalitet til vores kunder,” kommenterer Fredrik Larsson. Han konkludere, “vi er glade for den succes, som mobilsitet har oplevet i testfasen, og tror det vil bane vejen for flere mobile applikationer og tilføjelser til vores service i den nærmeste fremtid.”

Kontakt:

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Krøtø, Sales Director, +46 70 660 2780,

Charlotte Villum Jensen, Country Manager DK, +45 3339 4797,

Om Mascus:

Mascus – Er en online markedsplads for brugte landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, materiale håndtering, gaffeltrucks, entreprenør- og transportkøretøjer. Produkterne inkluderer traktorer til salg, trailere til salg, brugte trucks til salg, gravemaskiner, box trailere, minigravere og læssemaskiner. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og nemmere ved at samle alle informationer om udbud og efterspørgsel på et sted. Alle forhandlere, producenter og brugere er velkommen til at annoncere deres brugte maskiner og udstyr til salg på markedspladsen.

Mascus er ejet er Alma Media i Finland samt BilBasen A/S og LandbrugsMedierne A/S i Danmark.

Yderligere pressemateriale og billeder:
English www.mascus.com/press


18-04-2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003