04-07-2012

Dansk markedsplads er verdens største indenfor salg af brugte skovningsmaskiner

Mascus, en er verdens største online markedspladser i verden for brugte landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner har nu overtaget førstepladsen som verdensleder indenfor køb og salg af brugte skovningsmaskiner. En øget efterspørgsel fra verdens skovbrugsøkonomier har betydet at Mascus fra oktober sidste år overtog førstepladsen og har formået at være foran konkurrenterne lige siden.

Efter at have brugt de sidste par år på at opbygge et ry for at formidle de bedste brugte skovningsmaskiner, har Mascus nu en verdensomspændende tilstedeværelse og er på forkant med branchen for skovfældning og skovdrift. ”Netop fordi vi er blevet den betroede markedsplads for salg af brugte skovningsmaskiner og skovningsudstyr, har vi udviklet stærke forbindelser med alle de store operatører rundt om i verden,” forklarer Managing Director Fredrik Larsson.”Virksomhederne ved nu, at hvis de skal købe eller sælge udstyr af høj kvalitet er den bedste vej, at gå gennem Mascus’ markedsplads. På grund af vores internationale tilstedeværelse og rækkevidde på tværs af verden, gør vi det nemmere og hurtigere at finde præcis det du leder efter, eller at finde købere til dit brugte skovningsudstyr,” tilføjer han.

En global tilstedeværelse

Med afdelinger i 44 lande og over 230.000 annoncer med brugte maskiner og udstyr fra hele verden er Mascus nu blevet en af de mest respekterede og troværdige spillere inden for markedspladser med brugt materiel og skovningsmaskiner til salg. På trods af den besværlige situation som verdensøkonomien befinder sig i, har Mascus formået at bibeholde deres position som førende indenfor handel med brugte skovningsmaskiner. ”Vi forstår hvor besværligt det har været for vores kunder gennem de sidste 12 måneder, og for at forsikre dem om, at de fortsat kan drive forretning med os stræber vi på at få de bedste brugte skovningsmaskiner ind på markedspladsen,” forklarer Sales Director Rickard Krøtø. “Vi tror på at ved at tilbyde vores kunder det bedste udvalg af brugte skovningsmaskiner og udstyr til salg, kan vi hjælpe deres virksomheder med at vokse i fremtiden,” tilføjer han.

Mascus har konstant forbedret deres markedsplads over hele verden og har nu:

  • Mere end 3,5 millioner månedlige besøgende
  • 5.400 annoncerende forhandlere fra hele verden
  • 230.000 online annoncer med brugte maskiner
  • Afdelinger i 44 lande over hele verden på 54 webdomæner og 39 sprog
  • Mere end 150 nye forhandlere hver måned
  • Over 70 salgsrepræsentanter fra Mascus der arbejder dedikeret med kundepleje

Efter en tid med usikkerhed i skovbranchen har de seneste måneder vist en begyndende stabilitet og Mascus har startet nye tiltag for at promovere forretningen over hele verden. ”Vi arbejder konstant på at forbedre og udvikle vores service til både køber og sælger, og det store fokus på kundeservice forbliver den centrale del af vores forretningsmodel. Med vores hjælp, tror vi at skovindustrien kan overkomme fremtidige udfordringer ansigt til ansigt og fortsætte den fremafrettede vækst, som betyder en større stabilitet i branchen som helhed,” konkluderer Fredrik Larsson.

Kontaktoplysninger:

Charlotte Villum Jensen, Country Manager Denmark, +45 3339 4797, charlotte(a)mascus.dk

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511, fredrik.larsson(a)mascus.com

Rickard Krøtø, Sales Director, +46 70 660 2780, rickard.kroto(a)mascus.com

Om Mascus:

Mascus – Er en online markedsplads for landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, skovningsmaskiner og lastbiler samt gaffeltrucks. Produkterne strækker sig fra brugte traktorer til salg, trailere, trækkere og gravemaskiner til salg til rendegravere. Mascus har den målsætning at gøre handel med nye og brugte maskiner så nemt som overhovedet muligt, hvilket lykkes ved at alle informationer om maskine og sælger er tilgængelige på dansk. Alle forhandlere, maskinstationer, landmænd og privatpersoner kan annoncere deres brugte maskiner og udstyr til salg på markedspladsen. Mascus er en del af Landbrugsmedierne.

04-07-2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003