06-11-2012

Mascus tager dig en tur med under kølerhjelmen med SPECS

Mascus www.mascus.dk er en af de største online markedspladser i verden af salg af lastbiler, entreprenørmaskiner, landbrug, trucks og skovningsmaskiner. Mascus tager dig en tur med under kølerhjelmen på din gravemaskine, traktor, kran og andre maskiner med den nyeste service – Mascus Specs, en teknisk guide om maskinens specifikationer.

Den administrerende direktør Rickard Krøtø forklarer, “Mascus Specs er specielt designet til at finde den helt rigtige del til en maskine og med denne service gøres det endnu lettere for vores kunder, uanset hvor i verden de befinder sig”. Han tilføjer yderligere, ”En nøglefunktion ved denne service er, at vi har gjort det flersproget så kunderne over hele verden kan bruge denne service, og ikke kun de engelsktalende lande.”

Hvad er Mascus Specs?

Mascus Specs er en ny service der er tilgængelig for både købere og sælgere der bruger Mascus platformen. Denne service leverer en øjeblikkelig tilgængelig database af teknisk information på et stort udvalg af maskiner. Databasen er tilgængelig på alle sprog med specifikationer, der indeholder diagrammer, tekniske detaljer og billeder. Lige fra datablade til fabrikantens manualer er formålet med Mascus Specs at gøre det nemmere for kunderne at lokalisere præcist, hvad de har behov for hurtigt og nemt. Specs sektionen vil blive delt ind i easy-to-navigate kategorier.

For sælgerne får de muligheden for at gøre deres maskiner mere attraktive ved at tilbyde potentielle kunder den nødvendige information de behøver for at træffe de rette valg.

Samarbejde med Lectura

Systemet er blevet udviklet i samarbejde med Mascus’ partner Lectura Verlag fra Tyskland, en publicerings- og konsulent virksomhed der specialiserer sig indenfor data services, markedsundersøgelser og maskinel vurdering. ”Lecturas input har været fuldstændig uvurderlige i produceringen af det endelige system”, forklarer Mascus’ Administrerende Direktør Rickard Krøtø. ”Et års godt samarbejde med Lectura har betydet at vi har været i stand til at integrere Lecturas koncept og tekniske database indeholdende næsten 100.000 modeller, der dækker alle maskiner lige fra entreprenørmaskiner, trucks og kraner til såvel renovations-, kommunalt- og landbrugsudstyr. Denne database er også organisk hvilket vil sige at jo flere maskiner der kommer online, så har vi mulighed for at tilføje den nødvendige information og kan give vores kunder den bedst mulige service,” fortæller han.

Mascus har oplevet et yderst succesfuldt år og taget os til toppen af rankings og herunder blevet den førende i verden indenfor online salg af skovningsmaskiner. Mascus forsøger hele tiden at forbedre vores tilstedeværelse, og vi har nu mere end 3.500.000 besøgende hver måned med 5.500 virksomheds annoncer via 240.000 online annoncer over hele verden. Mascus’ tilstedeværelse strækker sig over 42 lande på verdensplan som dækker 54 Mascus domæner på 39 forskellige sprog. Den nye Specs service er en del af Mascus’ igangværende forpligtigelse til at levere en høj servicekvalitet til både købere og sælgere. ”Alt hvad der kan gøre det lettere for vores kunder at finde nøjagtig hvad de søger hurtigt og nemt, er med til at gøre oplevelsen på Mascus endnu bedre samt drive virksomheden fremad og ind på nye områder”, siger Rickard Krøtø. ”Dette er en spændende og positiv måde at bringe et af vores mest succesfulde år til dørs samt sætte rammerne for et meget travlt 2013,” konkluderer han.


Kontakt:

Charlotte Villum Jensen, Country Manager, +45 3339 4797,

Rickard Krøtø, Managing Director, +46 70 660 2780,

Om Mascus:

Mascus – er en online markedsplads for landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, trucks, Have & Park udstyr, entreprenørmaskiner samt transport. Produktsortimenterne består af traktorer til salg, trailere til salg, brugte trucks til salg, gravemaskiner, box trailere og minigravere. Mascus handler med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt ved at samle al information på et sted i forhold til udbud og efterspørgsel. Alle forhandlere, producenter og kunder er velkommen til at sætte deres brugte maskiner og udstyr til salg via Mascus.
Mascus er en handelsvirksomhed af Alma Media Corporation, LandbrugsMedierne og BilBasen.

Lectura Verlag – er en publicerings og konsulent virksomhed der specialiserer sig indenfor data services, markedsundersøgelser og maskinel vurdering. Lectura’s database tilbyder tekniske database og vurderinger af næsten 100.000 modeller, der dækker alle maskiner lige fra entreprenørmaskiner, trucks, løftning og adgang til såvel genanvendeligt, kommunalt og landbrugsudstyr. Vurderingsservices er til rådighed igennem printede Lectura guides og online. Den online version tilbyder en bred vifte af løsninger – single vurdering, årlige abonnementer og individuelle virksomheds licenser. Lectura data services giver daglig support til forhandlere, fabrikanter, forsikringer, banker, leasing og kunde kontorer.

Notes for Editors:
Press materials and pictures:
English www.mascus.com/press

06-11-2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003