14-05-2013

ALMA MEDIA FRASÆLGER MASCUS, DERES ONLINE MARKEDSPLADS FOR TUNGE MASKINER

Alma Media, en børsnoteret finsk medievirksomhed, har solgt Mascus, en af verdens største online markedspladser for handel med lastbiler og tunge maskiner. Alma Media sælger Mascus til Vortex Capital Partners, Mascus’ tidligere licenspartner i Benelux-landene. Vortex Capital Partners er en hollandsk kapitalfond, som fokuserer på teknologivirksomheder.

Mascus har potentialet til at nå en position som verdens største website af sin slags. Virksomheden har et stærkt stigende antal unikke besøgende (i øjeblikket er der hver måned mere end 3.000.000 unikke besøgende), og de har kontorer over det meste af verden. ”Jeg tror på, at vi kan sætte ekstra gang i den positive udvikling af Mascus og hæve niveauet endnu mere med det nuværende team,” siger Tim Scholte, ny administrerende direktør for Mascus International.

Mascus har egne afdelinger i Finland, Sverige, England og Holland. Derudover har de joint venture-samarbejde i Danmark og USA, og i ca. 35 lande har de licenspartnere. Mascus har en international tilgang til at drive virksomhed, hvilket hjælper dem til at øge både trafik og salg. Til deres globale kunder kan Mascus tilbyde en perfekt lokal supportfunktion. Det er ikke kun vigtigt, fordi Mascus er en effektiv markedsføringsplatform, men også fordi Mascus tilbyder sine kunder en række ekstra services som webside og en intranet-løsning, der er skræddersyet til handel af lastbiler og tunge maskiner.

Om Mascus:

Mascus er en af verdens største markedspladser for tunge maskiner, og virksomheden opererer i 42 lande. Deres service er placeret på 54 forskellige domæner og udbydes i 39 forskellige sprog. Mascus er en markedsplads for byggemaskiner, landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, materialehåndtering, have/park-maskiner og lastbiler. Mascus gør handel med brugte maskiner hurtigere, enklere og mere effektiv ved at samle udbud og efterspørgsel af maskiner på én online markedsplads.Virksomheden har omkring 30 ansatte og 35 licenspartnere.

Kontakt Mascus A/S
Charlotte Villum Jensen
Country Manager / Sales Manager
+45 3339 4798

14-05-2013

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003