22-01-2014

Mascus indgår strategisk alliance med IronPlanet

Mascus, verdens førende online markedsplads for handel med brugte maskiner og lastbiler, har indgået et strategisk samarbejde med IronPlanet, verdens største auktionsside for store maskiner og transportmidler. IronPlanet har købt en mindre aktieandel i Mascus International. Maskinhandlere, som sælger deres maskiner på Mascus, kan nu nemt og hurtigt sætte deres maskiner på auktion via IronPlanet.

Som online markedsplads er det vores målsætning at bringe købere og sælgere sammen. I dag anvender maskinhandlere mange forskellige markedsføringskanaler. Vi oplever ofte, at maskinhandlerne både sælger maskiner på online markedspladser og på online auktionssider. Derfor vil vi nu gøre det nemmere for maskinhandlerne at bortauktionere deres maskiner”, Siger Tim Scholte, CEO hos Mascus.

Mascus har i forvejen en god indsigt i auktionsbranchen. Siden 2011 har Mascus mere end 150 auktionshuse markedsført deres auktioner under en særskilt auktionsside på Mascus. Trafikken til denne sektion er steget markant siden lanceringen, og i dag har siden mere end 90.000 unikke besøgende om måneden. Grundet den store interesse til net-auktioner har Mascus besluttet sig for at gå skridtet videre, og gør det nu nemmere for maskinhandlere at sætte deres maskiner på auktion via IronPlanet. Det er vigtigt at pointere, at Mascus’ nuværende auktionssektion ikke bliver ændret, da siden forsat er uafhængig.

”Jeg glæder mig til at arbejde med Mascus, og jeg tror på, at vores samarbejde kan gøre handel med maskiner nemmere, både for forhandlere og købere. Sammen kan vores services give kunderne en unik salgskanal . Vi glæder os til at bruge vores ekspertise i branchen og vores teknologiske indsigt til at gøre handel så nemt for Mascus’ forhandlere og potentielle købere, som muligt”, udtaler Greg Owens, CEO hos IronPlanet

Siden IronPlanet lancerede deres online auktionsside for mere end 10 år siden, har de solgt maskiner og lastbiler for mere end tre milliarder dollars, og de har i dag mere end en million registrerede brugere spredt ud over hele verden.

For mere information om Mascus, besøg www.mascus.dk.
For mere information om IronPlanet, besøg www.ironplanet.com

Kontakt:

Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus
Mascus er en online markedsplads for køb og salg af landbrugs-, skovnings-, materiale håndterings-, have/park- og byggemaskiner samt lastbiler. De maskiner, der bliver solgt på Mascus, er traktorer, trailere, gaffeltrucks, gravemaskiner, minigravere og lastbiler. Mascus gør handel med brugte maskiner og tilbehør hurtigt og nemt, ved at samle information om udbud og efterspørgsel på samme side. Alle forhandlere, producenter og slutbrugere er velkommende til at sælge brugte maskiner og tilbehør på denne markedsplads. Mascus International er ejet af Vortex Capital Partners. For mere information, besøg www.mascus.dk

Om IronPlanet
IronPlanet er verdens førende online auktionsside for handel med brugte maskiner. Da virksomheden arbejder på at holde transaktionsomkostningerne nede, opnår IronPlanets forhandlere mere indbringende salg, og da IronPlanet er en global side, kan man sælge maskiner til kunder over hele verden. IronPlanet garanterer, at maskinerne har en inspektionsattest, og derfor tilbyder de den ekslusive IronClad-forsikring, der giver auktionskøbere en ekstra sikkerhed. IronPlanet er ejet af blandt andre Accel Partners og Kleiner Perkings Caufield og Byers, Caterpillar, Komatsu og Volvo. For mere information, besøg www.ironplanet.com.

Til redaktører
Pressemateriale og billeder:
http://www.mascus.dk/press

22-01-2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003