24-04-2014

Mascus lancerer web shop app til Facebook!

Mascus, verdens største online markedsplads for brugte entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, lastbiler, trailere og gaffeltrucks, giver nu maskinhandlere chancen for at fremvise deres maskiner på Facebook.

Facebook er i dag en vigtig markedsføringskanal for mange virksomheder. Ved at dele historier, nyheder og billeder på deres Facebook-side, kan maskinhandlere komme tættere på deres kunder.

”Maskinproducenter og maskinhandlere er nu begyndt at se de muligheder, som Facebook tilbyder. Flere og flere starter en virksomhedsside på det sociale medie, så de kan præsentere og dele nyheder. Derfor har Mascus nu lanceret en Facebook-løsning, som gør det muligt at skabe en mere spændende Facebook-side.” forklarer Tim Scholte, som er CEO i Mascus.

Facebook-løsningen gør det muligt for maskinhandlere at fremvise deres brugte maskiner og lastbiler på Facebook - helt uden ekstra arbejde!

Simpel installation, automatisk overførsel af annoncer til Facebook-løsningen!

Installationen af Facebook-løsningen er ligetil og kan udføres af alle administratorer. Facebook-løsningen bliver automatisk opdateret via Mascus’ systemer, hvilket betyder, at når en annonce bliver placeret på Mascus.dk, bliver den automatisk videresendt til Facebook-løsningen. Med denne løsning kan maskinhandlere tilbyde noget ekstraordinært i forhold til andre virksomheders Facebook-sider. Da man kan ”synes godt om” og dele maskiner via Facebook-løsningen, kan dette nye redskab skabe større synlighed på Facebook. I Danmark har en række maskinhandlere købt den nye løsning. Blandt andet har Lintrup Maskinhandel A/S, som har 4400 ”synes godt om” på Facebook, købt Mascus’ Facebook-løsning.

Kontakt

Charlotte Villum Jensen, direktør, Mascus Danmark, +45 26606298,
Tim Scholte, CEO, +31 651823389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus:

Mascus – er en online markedsplads for landbrusmaskiner, skovbrugsmaskiner, udstyr til materialehåndtering, entreprenørmaskiner og lastbiler. På siden kan man finde brugte, gravemaskiner, trækkere og minigravere. Mascus gør handel med brugte maskiner nemt og hurtigt ved at samle udbud og efterspørgsel på brugte maskiner på én side. Alle maskinhandlere, maskinproducenter og slutbrugere er velkommne til at sætte maskiner til salg på siden.

Besked til redaktører:
Pressemateriale og billeder
http://www.mascus.dk/press

24-04-2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003