18-03-2015

Mascus lancerer sit nye responsive website

Mascus, som er verdens hurtigst voksende online markedsplads for salg af lastbiler, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, gaffeltrucks og maskiner til skovbrug, gør med lancering af et nyt og responsivt website, det endnu lettere for brugere at tilgå markedspladsen.

Det nye responsive site giver Mascus’ bruger mulighed for at søge i annoncer på deres PC, smartphone eller tablet, uden at ændre miljø og miste de vigtige funktioner, som findes i desktop versionen. Den nye version gør det endvidere muligt for sælger at håndtere indholdet direkte fra smartphonen. Det nye design gør det muligt at arbejde og håndtere annoncer, uanset om du bruger PC, eller er på farten med din tablet eller din smartphone.

”Vi ved at flere og flere brugere går online via deres smartphone eller tablet, og vores branche er ingen undtagelse”, forklarer Mascus COO Rickard Krøtø. ”Vores brugere og kunder er ofte på farten og væk fra deres skrivebord og PC, men de er altid online via deres smartphone eller tablet.” ”Det responsive site gør det muligt at tilgå Mascus fra enhver form for mobilenhed, uden at miste de funktioner som desktop-versionen tilbyder.” ”Udover den forbedrede brugeroplevelse, vil køberne kunne tilgå Mascus, mens de er på farten og med et enkelt klik komme i kontakt med sælgeren, mens sælgerene vil have chancen for at være mere aktiv i forhold til forespørgsler og samtidig kunne styre deres brugte lager direkte fra deres mobiltelefon eller tablet. " tilføjer Mascus marketingchef Gauthier Dominicy.

Brugere kan på det nye responsive site hurtigt få overblik over enheder til salg, via en kategorisering som er enkel at navigere i. Når kunderne klikker på en liste, vil de se sælgerens produktbilleder, produktdetaljer, pris og placering. Kunderne kan derefter klikke på sælgers nummer direkte på listen.

Vi forpligter os til kundeorienterede forbedringer

Det nye site er en del af Mascus strategi om »løbende at forbedre funktionaliteten og øge brugeroplevelsen på en platform, som er enkel at tilgå». "Det nye responsive site tager Mascus til et nyt niveau ved at gøre det til et mere fleksibelt for alle at bruge," forklarer Tim Scholte, Mascus CEO. "Vi har erkendt betydningen af at levere et system, der er brugervenligt, uanset fra hvilken platform det tilgås, PC, mobiltelefoner eller tablets. Mobile enheder har allerede overhalet traditionelle computere og bærbare computere til at gå online, så at have et site, der gør Mascus tilgængelig, hvor som helst, når som helst og med alle enheder var et nødvendigt skridt for os. Det styrker også vores forpligtelse til kontinuerlige kundeorienterede forbedringer, "tilføjer han.

"De mobile sider, som vi har bygget til vores kunder for de seneste 2 år har vist sig at være en succes, så det var kun logisk for os at anvende denne tendens på markedspladsen også. Efterhånden som smartphones og tablets bliver normen, mener vi, at det nye responsive site vil vise sig at være ekstremt populær hos Mascus brugere over hele verden og samtidig levere en bedre oplevelse og god service til vores kunder." konkluderer Tim Scholte.

Kontakt
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus
Mascus - er en online markedsplads for landbrugsmaskiner, maskiner til skovbrug, gaffeltrucks og park udstyr, byggeri og transport. Produktsortimentet omfatter traktorer til salg, trailere til salg, brugte lastbiler til salg, gravemaskiner, trailere, minigravere og gravemaskiner. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektiv ved at samle oplysninger om udbud og efterspørgsel ét sted. Alle forhandlere, producenter og slutbrugere er velkomne til at sætte deres brugte maskiner og udstyr til salg på markedspladsen.

Notat for redaktører:
Pressemateriale og fotos:

Engelsk www.mascus.com/press

18-03-2015

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003