04-02-2016

Hitachi Contruction Machinery (Europa) NV skal supplere deres forhandlere med management løsninger til brugt udstyr, som er lavet af Mascus.

Mascus, den hurtigst voksende markedsplads i verden for køb og salg af brugte tunge maskiner, lastbiler og trailere, landbrugsudstyr, gaffeltrucks og skovmaskiner, vil lave en række markedsføringsredskaber til Hitachi Construction Machinery (Europa) NV (HCME) og deres forhandlernetværk.

Med over 40 forhandlere i Europa og Afrika, som er repræsenteret i mere end 50 lande og hundredvis af kvalitetssikret brugt udstyr, som er til salg over hele kontinentet, er HCME med til at styrke dets markedsføringsaktiviteter og sørge for, at deres forhandlere har de bedste redskaber på markedet.

”Som fabrikant må vi forsyne vores forhandlere med de bedste redskaber, som skal sørge for at give dem succes på deres respektive markeder. Da brugt udstyr er en essentiel del af produkters livscyklus, var vi nødsaget til at finde en måde, hvorpå at forhandlere kunne håndtere deres brugte lagerinventar, dele dette, og markedsføre deres brugte udstyr nemt”, siger Tom van Wijlandt, Assistant Manager Service Business Support.

Mascus bygger nu et lagringssystem for HCME (intranet,) hvor forhandlere kan håndtere deres lager af brugte maskiner og i sidste ende markedsføre disse maskiner på Mascus offentlige markedsplads samt HCME’s egen hjemmeside for brugt udstyr, som ligeledes vil blive lavet af Mascus.

”Intranettet er et af de mest komplekse produkter i vores portefølje, som er skræddersyet med henblik på OEM’s behov. Systemet er mere avanceret end et normalt lagringssystem, og vil tilbyde funktioner såsom muligheden for at skabe et lagerkatalog eller e-mail lageret direkte til kunderne via få klik, salgshistorik, dybdegående statistikker, blot for at nævne nogle få. Ydermere, vil intranettet også samarbejde med Hitachi’s hjemmeside for brugt udstyr, som Mascus laver, og selvfølgelig også Mascus markedsplads og andre, hvis det er nødvendigt. Vi er stolte af at have Hitachi i blandt listen af store fabrikanter, som bruger Mascus produkter; Dette er et tegn på, at vores arbejde ikke blot er værdsat, men også bringer effektivitet og support til vores kunders arbejde i hverdagene”, siger Rickard Krøtø, COO hos Mascus.

Kontakt:
Tom van Wijlandt (HCME):

Om HCME
Hitachi Construction Machinery (Europa) NV (HCME) har ansvaret for fremstilling, salg og marketing af Hitachi gravemaskiner, læssemaskiner, knækstyrede dumpere og kraner på larvebånd rundt om i Europa og dele af Afrika.
For yderligere information omkring Hitachi – besøg www.hcme.com.

Kontakter:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus:
Mascus - er en online markedsplads for landbrugsmaskiner, skovmaskiner, materialehåndtering og have/park udstyr samt bygge og transportudstyr. Produktsortimentet inkluderer traktorere til salg, trailere til salg, brugte lastbiler til salg, gravere, box trailere, minigravere og gravemaskiner. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt ved at samle oplysninger omkring udbud og efterspørgsel et sted. Alle forhandlere, producenter samt slutbrugere er velkommen til at sætte deres brugte maskiner og andet udstyr til salg via vores markedsplads.

04-02-2016

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003