03-01-2008

Den nye Mascus-side er her

Opsummering:
London, 27. november 2007 – Mascus har lanceret en opdateret og forbedret version af sin online platform. Målet med opdateringen er at give købere og sælgere af brugte maskiner og udstyr en one-stop markedsplads med opdaterede og forbedrede funktioner.


Indhold:
Mascus, den pan-europæiske e-markedsplads for brugte maskiner og transportudstyr blev etableret i oktober 2000 og lanceret i januar 2001. Efter næsten syv år på markedet er markedspladsen allerede internationalt kendt blandt købere og sælgere af brugte lastbiler, trailere, entreprenørmaskiner, trucks, landbrugsmaskiner og have / park maskiner. På nuværende tidspunkt besøges Mascus af mere end en kvart million forskellige brugere hver måned.

Konstante forbedringer
I midten af december publicerede Mascus den nye version af sin platform.Websiden er udviklet i overensstemmelse med kundernes feedback og up-to-date teknologi. Med funktionelt og æstetisk design har websiden nu et endnu mere interaktivt og brugervenligt interface. Nye forbedringer er blevet implementeret i forskellige elementer på siden for at levere den optimale service til Mascus’ kunder.

Interaktiv forside
Den innovative forside giver mulighed for, at man kan se de nyeste oprettede maskiner i hvert af produktkategorierne. En hurtig-søgningsfunktion er medtaget for at lette direkte søgning blandt annoncerne i bestemte kategorier og under-kategorier. Sprog og valuta konvertering vil være lettere at tilgå, mens søgningen på hele siden og navigationen mellem forskellige Mascus-lande vil være konstant tilgængelig i bunden af siden.

Flere banner-muligheder
For at imødegå vores annoncørers behov vil der fremover være flere muligheder for at benytte banner-annoncering. Der er blevet mere plads til topbanner og yderligere plads er blevet tilføjet i siden og bunden på siderne.

Nye søge- og sorteringsmuligheder
Søgefunktionerne er blevet tilføjet nye sorteringsmuligheder, som gør søgningen nemmereblandt de nyeste annoncer på sitet og på annoncer med billeder. De nyeste annoncer er blevet kategoriseret i kategorierne ”seneste 24 timer” og ”seneste 7 dage” – disse annoncer er også blevet fremhævet på resultatlisterne.

Annoncer fra Mascus Magasinet
Forhandlerannoncer der er blevet udgivet i Mascus Magasinet bliver specialeksponeret på hjemmesiden.

Flere forbedringer
Sammen med innovationerne i platformen har Mascus forbedret annonceadministrations-systemet og tilføjet flere lokale betalingsmuligheder. De mest populære forhandlerværktøjer, som annonceadministration, lagerliste print, eksport til Excel, e-mail tilbudsværktøj, giver, som i seneste udgave, multisprogs og multivaluta muligheder. Funktioner til købere, som transporttilbud, finansiering, advisering og efterlysningsnotifikation er nu mere intuitive og bruger-venlige.

Mulighed for flere services
“Anvendelsen af den sidste nye teknologi giver os en mulighed for at integrere nye services i fremtiden. På den måde vil Mascus være i stand til at møde udfordringen om at være den mest innovative, markedsledende, pan-europæiske markedsplads” – udtaler Tomasz Odrobiński – Mascus’ Chef for Marketing og Internationalisering.

Hjælp og Feedback
Din mening er vigtig for os, så du er meget velkommen til at komme med feedback angående den nye hjemmeside : Klik her

Kontaktoplysninger:

For flere informationer, kontakt venligst:

Mads L. Simonsen, Country Manager, +45 7022 0077,

Noter til redaktører:
Mascus - (www.mascus.dk) er en elektronisk markedsplads for brugt udstyr, brugte maskiner, brugte lastbiler og trucks. Mascus gør handel med brugte maskiner og lastbiler hurtigere og mere effektiv ved at samle alle informationer om udbud og efterspørgsel på ét sted. Alle forhandlere, producenter og slutbrugere er velkomne til at sætte deres maskiner og lastbiler til salg via markedspladsen.

03-01-2008

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003