12-10-2010

Mascus har nået 100.000 annoncer med brugte maskiner og udstyr

Mascus, en af de største navne i verdenen når det kommer til salg af brugte entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, trucks, skovningsmaskiner, lastbiler har netop nået en vigtig milepæl – 100.000 annoncer med brugte maskiner.

Det seneste gennembrud kommer efter nyheden om at Mascus har nået over 1,2 millioner unikke brugere pr. måned, hvilket betyder at der nu er endnu mere grund for købere, fra hele Europa, USA, Canada, Sydafrika, Australien, Mellemøsten og Rusland, til at søge efter og sammenligne maskiner på Mascus.

”At nå 100.000 annoncer er ekstremt betydningsfuldt for Mascus” kommenterer International Salgs Direktør Rickard Petersson. ”Vi er selvfølgelig glade, men slet ikke så overraskede. Vi har arbejdet hårdt på at styrke vores omdømme som et internationalt firma der opererer i alle lande ved at udvikle nye funktioner og produkter der gør Mascus nemmere og hurtigere for kunder at sælge deres brugte maskiner og for besøgende at købe det brugte udstyr og de brugte maskiner de leder efter.”

Blandt de nye innovative funktioner er Mit Mascus som tillader private brugere på Mascus at gemme deres foretrukne maskiner og udstyr, oprette ”Købsannoncer” eller få påmindelser via e-mail når maskiner bliver annonceret til salg; Annonce Indekset forbedrer Mascus’ søgeordsoptimering, sammenligningsværktøj der tillader brugere at sammenligne annoncer på forskellige faktorer; Mærke Sider hjælper købere med at finde den helt rigtige maskine eller lastbil ved at søge på mærke, model, type og meget mere…

Mascus er nu repræsenteret i 32 lander på tværs af fem kontinenter over 42 domæner og på 35 forskellige sprog, hvilket gør Mascus til en af de største og meget indflydelsesrige globale internetportaler indenfor handel med maskiner og udstyr i verdenen. Du kan finde produkter som blandt andet traktorer, trailere, gaffeltrucks, gravemaskiner, frontlæssere og lastbiler til salg på Mascus.

”Det faktum at kunder fra hele verdenen kan søge og svare på annoncer på deres eget sprog har været et væsentligt element i vores internationale vækst” siger Tomasz Odrobinski, Direktør for Internationalisering hos Mascus. ”Forhandlere har været hurtige til, at få øje på de internationale muligheder der tillader dem at nå nye markeder på deres eget sprog.”

”Vi har præsteret at vedholde en stabil vækst på alle vores territorier, på trods at den økonomiske nedgang,” tilføjer Mascus’s Administrerende Direktør, Fredrik Larsson. ”Vores overbevisning er at vedvarende fokus på hvad brugerne og kunderne har behov for, vil fortsætte væksten og bidrage til øget værdi for både annoncører og købere af brugte maskiner over hele verdenen.”

Kontaktoplysninger:
Mads Simonsen, Country Manager for Danmark, +45 7022 0077,
Fredrik Larsson, Mascus Managing Director, +358 50 314 2511,
Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,
Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Om Mascus:
Mascus – Er en elektronisk markedsplads for brugte landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, have- og parkmaskiner og transportkøretøjer. Du kan finde brugte traktorer til salg, trailere til salg, brugte lastbiler til salg, gravemaskiner, bokstrailere, minigravere og dumpere. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt ved at samle alt information om udbud og efterspørgsel på ét sted. Alle forhandlere, producenter og brugere er velkommen til at annoncere deres brugte maskiner til salg på markedspladsen.
Mascus er et jointventure selskab mellem Finske Alma Media Corporation og danske Bil Markedet ApS, der blandt andet driver BilBasen.dk.

For redaktører:
Pressematerialer of billeder:

Engelsk www.mascus.com/press

Generelle Presse Forespørgsler:

For yderligere information:
Polina Brachkov, Mascus Communication Manager,+ 358 50 381 49 45,

12-10-2010

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003