17-02-2011

Mascus annoncerer et nyt marked for åbent: Thailand


Ved udgangen af 2010 har Mascus, verdens førende online markedsplads for entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, trucks og lastbiler, underskrevet deres seneste internationale licensaftale for Mascus Thailand (www.mascus.co.th). Den nye aftale med partnerselskabet Arimpex BV (der i forvejen har en licensaftale med Mascus i Benelux regionen og Canada), betyder at Mascus nu har lokale salgsrepræsentationer i 37 lande på tværs af 5 kontinenter.

“Det faktum, at vi forsætter med at vokse på trods af de fortsatte økonomiske vanskeligheder globalt set, er et bevis på hvor robust Mascus’ koncept er og hvor effektivt Mascus er som salgsværktøj for vores kunder,” siger Administrerende Direktør hos Mascus, Fredrik Larsson.

Åbner internationale handelsruter gennem hele Stillehavsområdet

Mascus er forpligtet til at gøre forretning i Asien og Stillehavsområdet på lang sigt og i løbet af de sidste par år har der været en stigende tilstedeværelse i Asien fra to retninger, Australien og Kina.

”Vi har en etableret tilstedeværelse i Australien og New Zealand, hvor vi er ved at opbygge vores omdømme blandt de lokale forhandlere,” siger Internationaliserings Direktør for Mascus, Tomasz Odrobinski.
“Vores repræsentant, Gavin Burnett, er ved at udvikle nye partnerskaber i Malaysia, Indonesien og Singapore, mens vi i Kina, har vores Asia Manager, Anders Nilsson, der fokusere på vores sites i Kina, Syd Korea, Japan og Taiwan”.

Globalt marked, lokal tilstedeværelse

Med sites allerede etableret i Syd Korea (www.mascus.co.kr), Kina (www.mascus.com.cn), Japan (www.mascus.jp) og Taiwan (www.mascus.com.tw), fortsætter Mascus med at udbygge deres globale tilstedeværelse med nye lokale operationer i Thailand, og fremtidige planer om at udvide til markederne i Vietnam og Filippinerne.

Siden opstarten i Thailand, har Mascus allerede opnået positiv anerkendelse og et voksende antal besøgende. Med det nye site forventer de at tiltrække mere trafik og tilbyde kunderne i Thailand nye globale muligheder fra firmaer der forstår deres lokale marked.

Styrkelse af Mascus’ koncept på tværs af Asien og Stillehavsområdet

“Mascus er den første markedsplads af sin slags i Thailand”, siger Jetiya Doungtod fra Mascus Thailand. ”Det er et kraftfuldt salgsværktøj for forhandlere der handler i det lokale marked og en utrolig mulighed for at nå ud til nye markeder, både nabolandene og internationalt. Vi er meget begejstrede for fremtiden og for Mascus i Thailand.”

”Det asiatiske marked er yderst vigtigt for vores sektor, for både import og eksport, og vi er meget engageret i at hjælpe forhandlerne i Asien til at drage fordel af den internationale markedsplads som Mascus tilbyder.” siger Gavin Burnett Mascus’ Australske Direktør. ”Det er et vigtigt skridt i åbningen af det asiatiske marked til Mascus’ forhandlere i Australien og New Zealand.”

Kontakt oplysninger:

  • Fredrik Larsson, Mascus Managing Director, +358 50 314 2511,
  • Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,
  • Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,
  • Gavin Burnett, Mascus Australia and New Zealand Managing Director, +61409999339,
  • Mark Edwy-Smith, National Sales Manager, Mascus Australia and New Zealand +610488238070,
  • Jetiya Doungtod, Country Manager Mascus Thailand +66(0)82-4 938 526,


Om Mascus:

Mascus (www.mascus.dk) – Er en elektronisk markedsplads for brugte landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, have & parkmaskiner og transportkøretøjer. Produktrækken inkluderer brugte traktorer, brugte trailere, brugte lastbiler, gravemaskiner, bokstrailere, minigravere og gravemaskiner. Mascus gør handler med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt ved at samle alle annoncer og information omkring udbud og efterspørgsel på et sted. Alle forhandlere, producenter og brugere er velkomne til at annoncere deres maskiner og udstyr på markedspladsen. Mascus er en del af BilBasen A/S og Alma Media Corporation. Til redaktører:

Pressemateriale og billeder:
Engelsk www.mascus.com/press
Generelle presseforespørgsler

For yderligere information kontakt venligst:
Polina Brachkov, Mascus Communication Manager,+ 358 50 381 49 45,

17-02-2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003