21-04-2011

Mascus rammer 160,000 online annoncer

Mascus, verdens førende online markedsplads for entreprenør-, landbrugs- og skovningsmaskiner har opnået endnu en signifikant milepæl i deres vækst strategi – 160.000 online annoncer.

Over de sidste seks måneder har Mascus fejret nogle bemærkelsesværdige resultater:

  • 160.000 online annoncer
  • 3.500 forhandlere fra hele verden der annoncerer
  • Over 2 millioner unikke besøgende hver måned
  • Tilstedeværelse i 42 lande over hele verden
  • Mere end 100 nye forhandlere tilslutter sig hver måned
  • Over 70 salgsrepræsentanter fra Mascus besøger og kontakter forhandlerne over hele verden

“Vi har netop fejret vores 10 års jubilæum med nogle betydelige milepæle” siger Managing Director, Fredrik Larsson fra Mascus. “Vores kombination af global vækst og konstant teknologisk udvikling virker tydeligvis, og vi ser frem til fortsat succes i 2011 og i årene fremover”.

Et pålideligt brand

De seneste tal viser, hvordan Mascus er blevet, ikke alene et pålideligt globalt brand, men også et brand der stoles på blandt forhandlere og virksomheder på tværs af en bred vifte af sektorer, specielt i entreprenør-, landbrugs- og transportsektoren.

“Tallene taler for sig selv. Virksomheder af alle størrelser stoler på Mascus, fra OEM og importører til forhandlere og servicevirksomhederne,” siger Sales Director, Rickard Petersson fra Mascus. Rickard Petersson fortsætter, “vores nye platform, som blev lanceret sidste år, er blevet modtaget ekstremt godt af vores kunder og som en konsekvens har de annonceret mere.”

Mascus har vist deres engagement for at udvikle brugeroplevelsen ved at lave løbende forbedringer på deres teknologier og lave nye online services, som blandt andet Mascus Locator, et online katalog for forhandlere af brugte og nye maskiner, udstyr, reservedele, udlejning, reparationer, tilbehør, transportservice og finansierings virksomheder. Mascus Locator har nu over 25.000 oprettelser.

Arbejder tættere med kunderne

Mascus tilbyder også online service som integration med forhandlerens hjemmesider, teknisk support, design af hjemmesider og online lagerhåndteringsværktøjer.

“Mange af vores kunder bruger nu Mascus som deres foretrukne styringssystem for deres brugte maskiner,” fortsætter Rickard Petersson. ”det viser tydeligt hvor stærkt Mascus konceptet er, og hvordan vi tilbyder en yderst vigtig service for vores kunder. Vi arbejder på at udbygge brugeroplevelsen yderligere og tester netop nu nye mobile servicefunktioner.”


Kontakter:
Mads Simonsen, Country Manager Danmark, +45 8943 4154,

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Om Mascus:

Mascus – Er en elektronisk markedsplads for brugte landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, skovbrugs-, have & park udstyr samt transport. Produktrækken inkluderer traktorer til salg, trailere til salg, brugte lastbiler til salg, gravemaskiner, bokstrailere, minigravere og rendegravere. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt ved at samle al information til køber og sælger på et sted. Alle forhandlere, producenter og slutbrugere er velkommen til at annoncere deres maskiner og udstyr til salg på markedspladsen. Mascus A/S er et joint-venture selskab mellem finske Alma Media og danske BilBasen samt Landbrugsmedierne.

Yderligere pressemateriale:
www.mascus.com/press

21-04-2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003