15-06-2011

Mascus fejre 10 års jubilæum

Mascus, verdens førende online markedsplads for entreprenørmaskiner, transportkøretøjer, trucks, landbrugs- og skovbrugsudstyr er blevet 10 år. Mascus er grundlagt i Finland i 2001, og er nu Mascus opererende i 39 lande, på 38 sprog og på 46 forskellige domainer. Med over 2 millioner unikke besøgende hver måned (stadig voksende) og mere end 170.000 annoncer online, er Mascus et globalt fænomen, og er vokset stødt gennem den finansielle krise og fortsætter med at udvide den internationale tilstedeværelse.

”Mascus konceptet har vist sig at være yderst robust. Det står klart at vi møder et reelt behov hos forhandlere og brugere, om at kunne tilgå et globalt marked,” siger Administrerende Direktør for Mascus, Fredrik Larsson. “Jeg tror vores succes gennem det sidste årti er grundlagt i tre fundamentale ting: vores engagement for internationalisering, vores konstante investering i at levere en bedre bruger oplevelse og udviklingen af vores produkt portefølje for at yde målrettede service for vores kunder.”

Voksende lokale markeder, mens der åbnes for globale handelsruter

Mascus åbnede dens første oversøiske kontorer i England, Polen og Sverige i 2004 og underskrev licensaftaler i Norge samme år. Danmark blev en del af succeshistorien i 2007. Mascus er nu repræsenteret i 39 lande, inklusiv USA, Australien, Syd Afrika og stort set alle Europæiske via licensaftaler. Aftaler i Tyrkiet og Kina er allerede på plads. Og yderligere vækst i Brasilien, Rusland, Indien, Mexico og Mellemøsten forventes at være på plads ved udgangen af 2011.

“At etablere licensaftaler med strategiske partnere har været en nøglefaktor i vores udvikling,” siger Internationaliserings Direktør Tomasz Odrobinski. “Vores multi-lokale koncept betyder at forhandlere nyder fordel af ekspertise på lokale markeder men samtidig adgang til en enorm international markedsplads, uden at være hindret af sprogbarriere.”

Forbedret teknologi, udviklere serviceydelser

Den anden side af Mascus’ succes er deres vedvarende udvikling af teknologi og services. Siden deres lancering har Mascus ændret deres platform to gange, senest en gennemgående relancering i oktober 2010, bl.a. tilføjet nye innovative søgefunktioner.

Mascus har også vist sig innovativ, ved at udvikle en omfattende produkt portefølje, som inkluderer Mascus Locator, et online industrikatalog med alt fra vedligeholdelse og reservedel til finansiering og transportydelser. Mascus Locator, lanceret i 2008, indeholder nu mere end 25.000 virksomheder. Mascus tilbyder også webløsninger som inkluderer integration med forhandlerens egne hjemmeside, teknisk support, hjemmesider og værktøjer til online varetagelse af maskiner og udstyr.

“I de sidste seks måneder har vi rangeret i top fem på tværs af alle sektorer sammenlignet med andre online markedspladser,” siger Salgs Direktør Rickard Petersson. “Vi har fordoblet antallet af besøgende på blot et år, og det er på trods af den økonomiske situation. Vi fortsætter i fremtiden med at investere i nye service og bedre bruger oplevelser for vores kunder.”

Kontakter:
Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Charlotte Villum Jensen, Country Manager, +45 33 39 47 97,

Om Mascus:

Mascus – Er en elektronisk markedsplads for brugte landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, trucks og entreprenørmaskiner samt have og parkmaskiner og lastbiler. Produktrækken inkluderer traktorer til salg, trailere til salg, brugte lastbiler til salg, gravemaskiner, gaffeltrucks, minigravere, dumpere og gravere. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt ved at samle alle informationer på et sted. Alle forhandlere, producenter og slutbrugere er velkommen til at annoncere deres brugte maskiner til salg på Mascus markedspladsen.

Mascus A/S er ejet af Finske Alma Media Corporation og Danske Landsbrugs Medierne og Bil Markedet Aps.

15-06-2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003