29-09-2011

Mascus Indtager det Kinesiske Marked

Mascus, verdens førende online markedsplads for transportkøretøjer, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner er glade for at kunne præsentere en ny licensaftale i Kina med ANB, baseret i Xiamen.

“Mascus Kina og Mascus Taiwan vil blive vores lande nr. 40 og 41, hvilket gør licensaftalen til en vigtig milepæl i vores historie,” siger Managing Director hos Mascus Fredrik Larsson. “Blot størrelsen og den hurtige vækst i den Kinesiske økonomi gør det til et afgørende skridt i vores globaliseringsplan. Det er de første af BRIK landende der bliver en del af Mascus og vi arbejder hårdt på aftaler i Brasilien, Indien og efterfølgende Rusland, såvel som andre nøgle lande som Syd Korea og Mexico.”

Åbner for Asien

Mascus er allerede til stede i Australien, New Zealand, Indonesien, Thailand og Malaysia, samt mindre afdelinger i Japan og Syd Korea. Det nye kontor i Kina vil derfor styrke Mascus’ position i Asien yderligere og åbne up for nye muligheder for kunder over hele verden på det enorme Kinesiske marked. Mascus Kina vil dække størstedelen af Den Kinesiske Republik, Hong Kong og Macau, samt Taiwan.

“I modsætning til vores konkurrenter, har Mascus en gennemgående global tilstedeværelse,” forklarer Internationalization Director, Tomasz Odrobinski. “Ved at etablere en permanent base i Kina, bliver verdens største marked åbnet for vores kunder, hvilket samtidig vil hjælpe Kinesiske forhandlere nå lokale og globale markeder mere effektivt.”

En helt igennem lokal og global løsning

Med en gennemsnitlig BNP vækst på 10 % indenfor det sidste årti, er Kina hjemsted for adskillige globale producenter, samt flere producenter af maskiner, reservedel og andre services. Denne seneste licensaftale gavner både sælgere og købere af brugte maskiner i Kina.

“Mascus Kina vil gøre stor gavn hos lokale virksomheder,” forklarer Sales Director, Rickard Petersson. “For det første, vil det blive nemmere for Kinesiske forhandlere at nå resten af verden mere effektivt. For det andet vil det hjælpe regionale producenter i Kina med, at sælge til andre områder i Kina nemmere og sluttelig vil Mascus Locator, vores Online Virksomhedskatalog, tillade reservedelsproducenter og andre servicevirksomheder at nå et enormt kundegrundlag, både lokalt og globalt.”

En erfaren partner

Mascus har indgået partnerskab med Kinesiske ANB, en virksomhed baseret i Xiamen i den sydøstlige del af Kina og som besidder stor markedserfaring. ”Vi er glade for den nye aftale med Mascus,” sider Anders Nilsson, Managing Director hos ANB. “Kina har allerede adskillige B2B markedspladser, men Mascus er den eneste som vil kunne levere en samlet løsning for brugte maskiner og transportkøretøjer. Med det øgede fokus på den Kinesiske økonomi og den faktor at virksomheder på tværs af verden, i større grad forsøger at penetrere det Kinesiske marked, gør at tidspunktet for dette samarbejde er perfekt. Vi ser frem til at udvikle Mascus Kina til en hjørnesten i Mascus konceptet.”

Kontakt:
Charlotte Villum Jensen, Country Manager, +45 33 39 47 97,

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Anders Nilsson, Country Manager China & Taiwan +86 159 80 859 586,

Om Mascus:
Mascus er en elektronisk markedsplads for brugte landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, trucks og entreprenørmaskiner samt have og parkmaskiner og lastbiler. Produktrækken inkluderer traktorer til salg, trailere til salg, brugte lastbiler til salg, gravemaskiner, gaffeltrucks, minigravere, dumpere og gravere. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt. Alle forhandlere, producenter og private sælgere er velkommen til at annoncere deres brugte maskiner til salg på Mascus markedspladsen. I Asien har Mascus de følgende hjemmesider www.mascus.co.id, www.mascus.jp, www.mascus.co.kr, www.mascus.com.my, www.mascus.com.sg, www.mascus.co.th, www.mascus.com.tw, www.cnmasike.com og i Oceanien www.mascus.com.au og www.mascus.co.nz

Mascus A/S er ejet af Finske Alma Media Corporation og LandbrugsMedierne og Bil Markedet Aps.

29-09-2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003