09-11-2011

Mascus udvider i Rusland

Mascus, en er verdens største markedspladser for brugte maskiner, transportkøretøjer, entreprenør-, og landbrugsmaskiner, kan præsenterer endnu en udvidelse, denne gang i Rusland, en udvidelse som vil få stor indflydelse på markedet for brugte maskiner i verden.

Mascus har underskrevet en licensaftale med Pro-Machinery, som har hovedsæde i Moskva. Mascus har haft virke i Rusland samt online i nogen tid via portalen www.mascus.ru, men den nye partner Pro-Machinery vil øge tilstedeværelsen med et lokalt Mascus salgskontor. Fokus vil være at markedsføre Mascus i hele Rusland og hjælpe købere og forhandlere af brugte maskiner og lastbiler over hele Rusland.

”Rusland er et meget vigtigt marked for os. Det er ikke alene et vigtigt eksportmarked for resten af Europa og Asien, men Rusland har også vigtige handelsforbindelser med Japan og Kina,” forklarer Fredrik Larsson, Adm. direktør i Mascus. “Ved at opbygge en stærk base i Rusland med samarbejdet mellem Mascus og Pro-Machinery, har vi adgang til en meget større russisktalende målgruppe. Vores portal tillader købere at kommunikere direkte med lokale forhandlere og tillader forhandlere at tilbyde deres maskiner til kunder over hele verden. Det er en milepæl for både Mascus og det Russiske marked for brugte maskiner,” tilføjer Fredrik Larsson.

Et land i kraftig vækst

Den Russiske økonomi er kommet fornuftigt igennem den globale finanskrise og har både et stort hjemmemarked og en hastigt voksende eksport. Mascus håber på at konsolidere begge disse områder i én simpel portal, der giver både køber og forhandlere muligheden for at nå ud til en endnu større målgruppe. Andre lande som f.eks. Ukraine vil også nyde fordel af en øget handel med Rusland da Mascus’ nye Russiske portal vil styrke disse bånd betydeligt.

Taler dit sprog

Lanceringen af Mascus Rusland er et betydeligtskridt fremad for det Russiske markedet for brugte maskiner og lastbiler, da ingen andre firmaer tilbyder lokale forhandlere den samme karakter af salgsværktøj i øjeblikket. ”Mascus tilbyder forhandlerene en salgsfremmende teknologi på ét helt nyt plan, der hjælper dem med at nå forhandlere på tværs af landegrænser, på deres eget sprog,” siger Salgs Direktør hos Mascus, Rickard Petersson. “Det åbner også for internationale markeder uden komplicerende sprogbarrierer.”

Skaber links på tværs af kontinenter

Mascus findes i dag i 42 lande på tværs af fem kontinenter, hvilket gør markedspladsen til en af de største og mest indflydelsesrige portaler i verden. ”Den nye licensaftale med Rusland sætter Mascus forrest i international handel,” forklarer Fredrik Larsson, Adm. direktør i Mascus. “Et enormt marked som Rusland åbner ikke alene døre for lokale forhandlere og sælgere, men det styrker samtidig de vigtige handelsforbindelser mellem lande på tværs af kloden, især de Asiatiske og Europæiske markeder.”


Kontakt:
Charlotte Villum Jensen, Country Manager, Mascus.dk, +45 3339 4797,

Om Mascus:
Mascus (www.mascus.dk) – Er en markedsplads for brugte landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner og have/parkmaskiner samt transportkøretøjer. Produkterne inkluderer brugte traktorer, brugte trailere, gravemaskiner, brugte lastbiler, fastkasse trailere og minigravere. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt ved at samle alle informationer om købere og sælgere på et sted. Alle forhandlere, producenter og brugere er velkommen til at oprette annoncer med deres brugte maskiner og udstyr til salg på markedspladsen.

09-11-2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003