A.E. Maskiner ApS

Toldbodgyde 1
8950 Ørsted
Danmark
Vis telefonnummer
Virksomhedens hjemmesideVirksomhedens hjemmeside

Seneste annoncer fra A.E. Maskiner ApS

Services leveret af A.E. Maskiner ApS

 • Brugt udstyr
 • Nyt udstyr
 • Udlejning
 • Reparation
 • Reservedele
 • Tilbehør
 • Finansiering

Repræsenterede mærker

 • Mustang

Virksomhedsbeskrivelse

AE Maskiner ApS er en service virksomhed, som hovedsagligt beskæftiger sig med køb, salg og reparation af maskiner indenfor landbrugs-, entreprenør- og have/parkmaskiner.

Vi er en virksomhed, som lægger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde til fornuftige priser.

Vi står til rådighed inden for kort tid - hele døgnet. Vi har 2 fuldt udstyrede servicevogne og kan lave næsten alt på stedet. Vi kan f.eks. fremstille hydraulikslanger på stedet. Vi kan fremstille hydraulikslanger fra ¼’’ til 1 ¼’’ både i 2 og 4 lags slanger.

Vi har indkøbt det nyeste mobile udstyr til service og reparation af aircondition/klimaanlæg på alle køretøjer, både ude hos kunden og på værkstedet.

Ejer, Anders Ebbesen, er udlært landbrugsmaskinmekaniker. I August 2010 købte han en gravemaskine og startede firmaet AE Maskinudlejning ApS. Virksomheden var beliggende i Holbæk på Anders' ejendom. Ideen med virksomheden var at udleje gravemaskinen med eller uden fører.

På det tidspunkt arbejdede Anders fuldtid som sælger ved Sjørup Traktor og har grave-maskinen ved siden af sit fuldtidsjob. I december 2010 blev efterspørgslen på reparation af maskiner så stor, at Anders valgte at opsige sit job. Den 1. maj blev der ansat en meka-niker, som er uddannet landbrugsmaskinemekaniker. Ret hurtigt kom endnu en mand på værkstedet. Der blev endvidere købt 2 servicebiler.

Da der efterhånden blev repareret maskiner mere, end der blev udlejet gravemaskine, valgte Anders i juni 2011 at skifte firmanavn fra AE Maskinudlejning ApS til AE Maskiner ApS.

Efterspørgslen på reparation var så stor, at der blev pladsmangel på værkstedet i Holbæk, og derfor købte Anders i november 2011 den tidligere Ørsted Maskinforretning og valgte ved samme lejlighed at sælge sin gravemaskine.

Han satsede nu udelukkende på køb/salg og reparation af Landbrugs-, Entreprenør- og have-/parkmaskiner.

Siden Anders købte Ørsted maskinforretning, er der blevet ansat endnu 2 landbrugs-maskinmekanikere.

Den 1. december 2011 blev der ansat en bogholder.

I dag rummer virksomheden 13 mand m/k fordelt på værkstedet, lageret, kontoret og som chauffør.

Annoncer fra A.E. Maskiner ApS på Mascus

  Relaterede links

  Medlem af

  Find vej til A.E. Maskiner ApS

  Send en besked til A.E. Maskiner ApS

  Dette er siden for A.E. Maskiner ApS i Danmark, Midtjylland, Ørsted.

  Virksomheden tilbyder services som: brugt udstyr, nyt udstyr, udlejning, reparation, reservedele, tilbehør og finansiering.

  A.E. Maskiner ApS repræsenterer brands: Mustang.