Case IH - Brugte maskiner og køretøjer

En af de unikke services fra Mascus er OEM info sider. Her kan du hurtigt finde kontakt informationer på forhandlere af Case IH"s brugte maskiner, samt maskiner fra andre top mærker i forskellige kategorier. Alle informationerne er præsenteret fra fo

Case IH blev grundlagt tilbage I 1984, da Tenneco Case opkøbte International Harvester, som var den del af virksomheden International, som producerede landbrugsmaskiner. I starten valgte man at kalde virksomheden Case International, men senere skiftede man navnet på virksomheden til Case IH. Senere, i 1999, fusionerede virksomheden med New Holland ag, hvilket betød, at virksomheden CNH Global blev oprettet. I dag er selskabet stadig ejet af CNH Global, som er en del af den italienske virksomhed Fiat Industrial.
Virksomheden har i dag 14 fabrikker spredt ud over mange forskellige lande fordelt på fire kontinenter. De fleste fabrikker ligger dog i USA, hvor CNH Global har hele syv fabrikker. Derudover er der produktion i Sydamerika, Asien og i Europa.
Case IH har hovedsæde i buen Racine, Wisconsin, USA, og herfra styres salg af maskiner til de ca. 4900 forhandlere og distributører af selskabets landbrugsmaskiner. Virksomheden er mest kendt for deres traktorer og mejetærskere, men de producerer også maskiner fra 11 andre produktområder inden for landbrugsmaskiner, som f.eks. såmaskiner, sprøjtemaskiner og maskiner til pløjning, få at nævne nogle få. Virksomhedens produkter er kendt for den legendariske røde farve, og virksomheden er kendt for at producere kvalitetsmaskiner der holder i mange år.

Case IH er indbegrebet af tradition og er i dag en af de førende virksomheder indenfor produktion af landbrugsudstyr og maskiner. Case IH’s vigtigste formål er at hjælpe landbrugene med at blive og forblive succesfulde. Alle dele på en langbrugsmaskine fra Case IH er af allerhøjeste standart.

Der findes flere tusinde forhandlere af Case IH maskiner på verdensplan. Og med Case Max Service er der 24 times servicemuligheder hvor end i verdenen du måtte opholde dig. Max Service har altid de rette ressourcer og et stort antal maskiner er derfor ikke noget problem. Eksperter er altid tilgængelige når der er behov for dem, også for autohjælp vil Case IH’s eksperter være til rådighed – hver time alle ugens syv dage.

Køb din næste langbrugsmaskine på Mascus. Find brugte maskiner som Case IH mejetærskere og traktorer på Mascus.

Register dig og annoncer på Mascus

Hvis du allerede er registeret skal du blot logge ind. Hvis du ikke er registeret vil der blive oprettet en bruger til dig samtidig med at du opretter din første annonce.

Hvordan køber du brugte langbrugsmaskiner fra Case IH

Du kan direkte kontakte sælger hvis du ønsker at købe en brugt landbrugsmaskine annonceret til salg. Mascus ejer ikke nogle af de landbrugsmaskiner annonceret på markedspladsen. For at finde kontakt oplysningerne på en sælger kan du se dem direkte på hans/hendes annonce. Det er nemt at købe brugte landbrugsmaskiner fra Case IH på Mascus.

Husk at besøge Mascus dagligt da flere nye annoncer fra Case IH bliver oprettet hver dag indenfor de populære kategorier som traktorer og mejetærskere.

Hvis du skal sælge en brugt landbrugsmaskine fra Case IH

Du skal blot indrykke en annonce hvis du gerne vil sælge dine brugte landbrugsmaskiner. Det er simpelt at oprette en annonce og nemt at sælge dine brugte landbrugsmaskiner på Mascus.

Hvordan bliver du oprettet som forhandler

Hvis du er forhandler eller regelmæssig bruger Mascus til at købe og sælge landbrugsmaskiner kan du nyde fordele af at oprette dig som forhandler. Som forhandler har du mulighed for at betale for dine annoncer via faktura og Mascus kan samtidig tilbyde samle rabatter på vores andre services, der kun er tilgængelige for forhandlere.

Brug Mascus Locator til at finde forhandlere af nye og brugte landbrugsmaskiner fra Case IH. Kontakt Mascus hvis du har spørgsmål eller brug for anden assistance.

Mascus Mærke Leksikon

I øjeblikket arbejder Mascus på at forbedre teksterne om de forskellige producenter, som Case IH, med det formål at Mascus Mærke Index i fremtiden vil blive et online leksikon for maskiner og transportkøretøjer. Hvis du vil hjælpe os med at levere kvalitets informationer omkring Case IH og andre producenter er du meget velkommen til at kontakte os. Send venligst dine tekster til communication@mascus.com.