Caterpillar - Brugte maskiner og køretøjer

En af de unikke services fra Mascus er OEM info sider. Her kan du hurtigt finde kontakt informationer på forhandlere af Caterpillar"s brugte maskiner, samt maskiner fra andre top mærker i forskellige kategorier. Alle informationerne er præsenteret fra fo

Brugte Caterpillar maskiner og køretøjer

Caterpillar har siden sin grundlæggelse for mere end 80 år siden, vokset til at blive verdens førende producent af entreprenørmaskiner indenfor entreprenør udstyr og minedrift. Caterpillar producere også entreprenør skovningsmaskiner samt maskiner og trucks til materiale håndtering.

Der er et verdensomspændende netværk af Caterpillar forhandlere, som bidrager til deres gode omdømme og det spredes. Caterpillar servicere deres kunder på stedet og forsikre at ethvert behov bliver tilset. Caterpillar (eller blot Cat) blev som mærke først brugt i 1949, men blev først officielt registeret i 1952. Cat repræsentere markedets ledende produkter og services.

Hvordan finder jeg entreprenørmaskiner og skovningsmaskiner fra et specifikt mærke

I nedenstående kasser kan du se alle typer af entreprenørmaskiner og skovningsmaskiner fra Caterpillar der er til salg på Mascus. De er opdelt i forskellige kategorier og modeller for at gøre det nemmere for dig at finde præcis hvad du leder efter.

Udover at producere entreprenørmaskiner og skovningsmaskiner, producere Caterpillar også dieselmotorer og naturgasmotorer, samt industrielle gasturbiner. Alle produkter er af højeste kvalitet hvilket bidrager til Caterpillars position som førende indenfor udarbejdelse af hele verdens infrastruktur. Ved konsekvent at være for forkant med den nyeste teknologi kan Caterpillar fortsætte med at videreudvikle produkter og bruge fleksibel produktion.

Eksempler på maskiner fra Caterpillar er gravemaskiner, læssemaskiner, frontlæssere, bulldozere, dumpere og rendegravere.

Find brugte maskiner som Caterpillar trucks, entreprenørmaskiner og skovningsmaskiner på Mascus.

Register dig og annoncer på Mascus

Hvis du allerede er registeret skal du blot logge ind. Hvis du ikke er registeret vil der blive oprettet en bruger for dig samtidig med at du opretter din første annonce.

Hvordan køber du brugte entreprenørmaskiner fra Caterpillar

Du kan direkte kontakte sælger hvis du ønsker at købe en brugt entreprenørmaskine til salg. Mascus ejer ikke nogle af de skovningsmaskiner og entreprenørmaskiner og skovningsmaskiner annonceret på markedspladsen. For at finde kontakt oplysningerne på en sælger kan du se dem direkte på hans/hendes annonce. Det er nemt at købe brugte entreprenørmaskiner og trucks fra Caterpillar på Mascus.

Husk at besøge Mascus dagligt da flere nye annoncer fra Caterpillar bliver oprettet hver dag indenfor de populære kategorier som skovningsmaskiner, entreprenørmaskiner og trucks.

Hvis du skal sælge en brugt entreprenørmaskine fra Caterpillar

Du skal blot indrykke en annonce hvis du gerne vil sælge dine brugte Caterpillar maskiner. Det er simpelt at oprette en annonce og nemt at sælge dine brugte trucks og entreprenørmaskiner på Mascus.

Hvordan bliver du oprettet som forhandler

Hvis du er forhandler eller regelmæssig bruger Mascus til at købe og sælge skovningsmaskiner og entreprenørmaskiner kan du nyde fordele af at oprette dig som forhandler. Som forhandler har du mulighed for at betale for dine annoncer via faktura og Mascus kan samtidig tilbyde rabatter på vores andre services, der kun er tilgængelige for registrerede forhandlere.

Brug Mascus Locator til at finde forhandlere der har nye og brugte Caterpillar skovningsmaskiner og entreprenørmaskiner til salg. Kontakt Mascus hvis du har yderligere spørgsmål.

Mascus Mærke Leksikon

I øjeblikket arbejder Mascus på at forbedre teksterne om de forskellige producenter, som Caterpillar, med det formål at Mascus Mærke Index i fremtiden vil blive et online leksikon for maskiner og transportkøretøjer. Hvis du vil hjælpe os med at levere kvalitets informationer omkring Caterpillar eller andre producenter er du meget velkommen til at kontakte os. Send venligst dine tekster til communication@mascus.com