CLAAS - Brugte maskiner og køretøjer

En af de unikke services fra Mascus er OEM info sider. Her kan du hurtigt finde kontakt informationer på forhandlere af CLAAS"s brugte maskiner, samt maskiner fra andre top mærker i forskellige kategorier. Alle informationerne er præsenteret fra fo

Claas daterer tilbage til 1913, da August Claas grundlagde en virksomhed. I 1919 valgte man at fokusere virksomheden på produktion af maskiner til brug i høstarbejde. Allerede i 1921 fik virksomheden sit første patent på en maskine, som automatisk kunne binde knuder, når man skulle binde neg op. I 1930 producerede virksomheden deres første prototype til en mejetærsker, og op gennem 30’erne forbedrede de deres maskiner, hvilket betød, at man kunne lancere den første fuldt funktionelle mejetærsker. Virksomheden overlevede 2. verdenskrig, og i 1946 introducerede de deres første selvdrevne mejetærsker. Midt i 1950’erne åbnede de endnu en fabrik, som blev placeret i Paderborn i Tyskland, og i 1961 åbnede virksomheden deres første fabrik uden for Tyskland, da overtog en fabrik i Metz, Frankring, da man opkøbte en fransk konkurrent. I takt med at man forbedrede sine produkter til det Europæiske marked, valgte man at udvide sine aktiviteter til flere lande.
I dag vurderes det, at Claas er verdens førende producent af mejetærskere, og med mere end 9,000 ansatte er det en af de største producenter af landbrugsmaskiner i Europa. Der er sket meget for virksomheden siden 1913, men der er sket meget for virksomheden siden den lancerede sin første selvbinder!

Siden år 1913 da August Claas grundlagde virksomheden i Clarholz i Tyskland har forretningen stor fremgang. Udseende og funktionaliteten af mejetærskere i 1930erne har for længst ændret sig og udviklet sig til tidens mest moderne maskiner. Den første mejetærsker kom til verdenen i 1936.

Claas har et tæt samarbejde med deres kunder. Gennem deres brede produktrække og deres Claas forhandlerne er repræsenteret i mange lande i Europa, USA og Asien. Brug søgefunktionen på Mascus til at finde din næste brugte traktor eller høstmaskine fra Claas.

Find brugte maskiner som Class mejetærskere, landbrugsmaskiner og traktorer på Mascus.

Register dig og annoncer på Mascus

Hvis du allerede er registeret skal du blot logge ind. Hvis du ikke er registeret vil der blive oprettet en bruger for dig samtidig med at du opretter din første annonce.

Hvordan køber du brugte langbrugsmaskiner og mejetærskere fra Claas

Du kan kontakte sælger direkte hvis du ønsker at købe en brugt mejetærsker annonceret på Mascus. Mascus ejer ikke nogle af de mejetærskere eller andre landbrugsmaskiner annonceret på markedspladsen. For at finde kontakt oplysninger på en sælger kan du se dem direkte på hans/hendes annonce. Det er nemt at købe brugte mejetærskere og landbrugsmaskiner fra Claas på Mascus.

Husk at besøge Mascus dagligt da flere nye annoncer fra Claas bliver oprettet hver dag indenfor de populære kategorier som traktorer, mejetærskere og landbrugsmaskiner.

Hvis du skal sælge en brugt landbrugsmaskine eller mejetærsker fra Claas

Du skal blot indrykke en annonce hvis du gerne vil sælge dine brugte Claas maskiner på Mascus. Det er simpelt at oprette en annonce og nemt at sælge dine brugte landbrugsmaskiner på Mascus.

Hvordan bliver du oprettet som forhandler

Hvis du er forhandler eller regelmæssig bruger Mascus til at købe og sælge landbrugsmaskiner eller mejetærskere kan du nyde fordele af at oprette dig som forhandler. Som forhandler har du mulighed for at betale for dine annoncer via faktura og Mascus kan samtidig tilbyde rabatter på vores andre services, der kun er tilgængelige for registrerede forhandlere.

Brug Mascus Locator til at finde forhandlere af nye og brugte mejetærskere og landbrugsmaskiner. Kontakt Mascus hvis du har yderligere spørgsmål.

Mascus Mærke Leksikon

I øjeblikket arbejder Mascus på at forbedre teksterne om de forskellige producenter, såsom Claas, med det formål at Mascus Mærke Index i fremtiden vil blive et online leksikon for maskiner og køretøjer. Hvis du vil hjælpe os med at levere informationer omkring Claas eller andre producenter er du meget velkommen til at kontakte os. Send venligst dine tekster til communication@mascus.com.