Fendt - Brugte maskiner og køretøjer

En af de unikke services fra Mascus er OEM info sider. Her kan du hurtigt finde kontakt informationer på forhandlere af Fendt"s brugte maskiner, samt maskiner fra andre top mærker i forskellige kategorier. Alle informationerne er præsenteret fra fo

Fendt traktorer og landbrugsmaskiner

Fendt har et højt niveau af ekspertise når det kommer til at producere landbrugsmaskiner. En moderne teknologi, kunde orienteret produktion og et certificeret styrrings system gør at Fendt levere traktorer af højeste kvalitet. Søg blandt et stort udvalg af traktorer fra Fendt på Mascus.

Fendt er et selskab indenfor AGCO gruppen der er en af de største producenter, men også leverandører af landbrugsmaskiner. Ved at være en del af AGCO gruppen har Fendt mulighed for at blive repræsenteret over hele verdenen.

Hvordan finder du traktorer og landbrugsmaskiner fra et specifikt mærke

I boxen herunder kan du se alle typer af traktorer og landbrugsmaskiner fra Fendt som du kan finde på Mascus. De er opdelt i forskellige kategorier og modeller for at gøre det nemmere for dig at finde præcis det du leder efter.

Fendt fremstiller mange forskellige typer og modeller af traktorer. Fendt’s kvalitets styringssystem blev første gang certificeret i 1995. Kvalitet og service er to meget vigtige elementer for Fendt. Uafhængige undersøgelser har med stor succes vist at Fendt har et meget godt ry blandt traktor producenterne. Ufortrinlig service blandt Fendts samarbejdspartnere er givetvis en bidragende faktor til undersøgelsernes resultater.

Hver traktor er lavet af helt nye dele og til hver kundes individuelle krav og behov. Fendts kunder orienterede produktion af traktorer er muligt fordi firmaet bruger en fleksibel fremstillings teknologi og ”just-in-time” principper. En af Fendts mest moderne fabrikker ligger i Marktoberdorf i det sydlige Tyskland.

Fendts historie startede i Tyskland for mere end 75 år siden. Fendt brødrene grundlagde firmaet sammen med deres far Johann Georg. Det resulterede i den første Europæriske traktor som blev introduceret i 1930 hvilket var et gennembrud for mindre landbrug. Med den nye traktor var det muligt at udskifte hestene med maskiner.

Find brugte maskiner som Fendt traktorer og landbrugsmaskiner på Mascus.

Register dig og annoncer på Mascus

Hvis du allerede er registeret skal du blot logge ind. Hvis du ikke er registeret vil der blive oprettet en bruger til dig samtidig med at du opretter din første annonce.

Hvordan køber du brugte traktorer og langbrugsmaskiner fra Fendt

Du kan direkte kontakte sælger hvis du ønsker at købe en brugt traktor annonceret til salg. Mascus ejer ikke nogle af de landbrugsmaskiner eller traktorer annonceret på markedspladsen. For at finde kontakt oplysningerne på en sælger kan du se dem direkte på hans/hendes annonce. Det er nemt at købe brugte traktorer fra Fendt på Mascus.

Husk at besøge Mascus dagligt da flere nye annoncer fra Fendt bliver oprettet hver dag indenfor de populære kategorier som traktorer og landbrugsmaskiner.

Hvis du vil sælge en brugt traktor fra Fendt

Du skal blot indrykke en annonce hvis du gerne vil sælge dine brugte traktorer eller landbrugsmaskiner. Det er simpelt at oprette en annonce og nemt at sælge dine brugte landbrugsmaskiner på Mascus.

Hvordan bliver du oprettet som forhandler

Hvis du er forhandler eller regelmæssig bruger Mascus til at købe og sælge landbrugsmaskiner kan du nyde fordele af at oprette dig som forhandler. Som forhandler har du mulighed for at betale for dine annoncer via faktura og Mascus kan samtidig tilbyde samle rabatter på vores andre services, der kun er tilgængelige for forhandlere.

Brug Mascus Locator til at finde forhandlere af nye og brugte traktorer fra Fendt. Kontakt Mascus hvis du har spørgsmål eller brug for anden hjælp.

Mascus Mærke Leksikon

I øjeblikket arbejder Mascus på at forbedre teksterne om de forskellige producenter, som Fendt, med det formål at Mascus Mærke Index i fremtiden vil blive et online leksikon for maskiner og transportkøretøjer. Hvis du vil hjælpe os med at levere kvalitets informationer omkring Fendt og andre producenter er du meget velkommen til at kontakte os. Send venligst dine tekster til communication@mascus.com.