John Deere - Brugte maskiner og køretøjer

En af de unikke services fra Mascus er OEM info sider. Her kan du hurtigt finde kontakt informationer på forhandlere af John Deere"s brugte maskiner, samt maskiner fra andre top mærker i forskellige kategorier. Alle informationerne er præsenteret fra fo

Når man skal ud og investere i en landbrugsmaskine, er det svært at komme uden om John Deere, som er verdens største producent af landbrugsmaskiner. John Deere rangerer på en imponerende 190. plads på Fortune 500, som er en liste over de største virksomheder i verden. Ud over at producere landbrugsmaskiner, producerer virksomheden også entreprenør- og skovningsmaskiner samt maskiner til brug i have og park arbejde.
Virksomheden daterer helt tilbage til 1837, hvor grundlæggeren valgte at forevige sit navn ved at opkalde sin virksomhed efter sig selv. Fra begyndelsen har virksomheden arbejdet efter en række kerneværdier, som er integritet, kvalitet, engagement og nytænkning, og i dag prøver virksomhedens ledelse stadig at køre efter disse værdier. Det første produkt John Deere producerede var en plov, som han lavede i sin smedje i Illinois.
I marts 1918 købte John Deere traktorproducenten Waterloo Gasoline Engine Company, hvilket betød at virksomheden gik ind på traktormarkedet. Fra 1918 til 1923 solgte virksomheden traktorer under Waterloo Gasoline Engine Company, men fra 1923 valgte ledelsen at sælge traktorerne under varemærket 1923. Dette var startskuddet til det, man i dag kender som John Deere traktoren.

John Deere har udviklet sig siden starten tilbage i 1837 og vil fortsat udvikle sin succes i mange år fremover. Firmaet købte i 1918 traktor fabrikanten Waterloo Gasoline Traction Engine Company. John Deere har nu eksisteret i Europa i over 50 år ved at opkøbe traktor producenten Lanz.

Firmaets grundlægger John Deere blev født i Amerika i 1800tallet hvor han også opvoksede og boede hele hans liv. Han arbejdede som smed og konstruerede en varietet af landbrugsmaskiner gennem hans levetid.

Hans firma blev grundlagt i 1837 efter at have produceret værktøj, både fra eget lager og speciel bestilte ordre. Firmaet udviklede og fremstillede landbrugsudstyr på trods af partnere der ikke mente at udviklingen indenfor landbruget var nødvendigt.

Brug Mascus’ søgefunktion og søg blandt et stort udvalg af annoncer for at finde din næste John Deere maskine. Der er maskiner som traktorer, mejetærskere og have- & parkmaskiner.

Brug Mascus, Europa’s største online markedsplads for maskiner og transportkøretøjer for at finde maskiner som John Deere Use Mascus, Europe’s largest online marketplace for heavy machines and transportation vehicles, to find machines as John Deere have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og skovningsmaskiner.

Registre og annoncere

Hvis du i forvejen er registeret bruger på Mascus skal du blot logge ind for at annoncere. Hvis ikke vil du automatisk lave en bruger når du opretter din første annonce.

Køb brugte skovningsmaskiner og landbrugsmaskiner fra John Deere

Mascus ejer ikke nogle af de skovningsmaskiner, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner eller have- & parkmaskiner der er til salg på markedspladsen. Du finder kontaktoplysninger på sælgeren direkte på hver annonce og du kan således kontakte sælger direkte og nemt selv. Dette gør det nemt for dig at købe brugte landbrugsmaskiner fra John Deere på Mascus.

Der er mange nye annoncer indenfor de populære kategorier som skovningsmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner fra John Deere sat til salg hver dag på Mascus. Husk derfor at besøge Mascus på daglig basis.

Hvis du skal sælge en brugt skovningsmaskine fra John Deere

Du skal blot indrykke en annonce hvis du gerne vil sælge dine brugte John Deere maskiner på Mascus. Det er simpelt at oprette en annonce og nemt at sælge din brugte skovningsmaskiner, entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskine på Mascus.

Hvordan bliver du oprettet som forhandler

Er du forhandler? Hvis du er forhandler eller regelmæssig bruger Mascus til at købe og sælge skovningsmaskiner, entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner kan du nyde fordele af at oprette dig som forhandler. Som forhandler har du mulighed for at betale for dine annoncer via faktura og Mascus kan samtidig tilbyde rabatter på vores andre services, der kun er tilgængelige for registrerede forhandlere.

Brug Mascus Locator til at finde forhandlere af nye og brugte landbrugsmaskiner fra John Deere. Kontakt Mascus hvis du har yderligere spørgsmål.

Hjælp os med at lave Mascus Mærke Leksikon

Mascus arbejder vedvarende på at forbedre teksterne om de forskellige producenter, såsom John Deere, med den idé at Mascus Mærke Index i fremtiden vil blive et online leksikon for maskiner og køretøjer. Vi sætter stor pris på hvis du kunne hjælpe os med at tilbyde kvalitets information om mærker som John Deere og andre producenter. Send venligst dine tekster til