Liebherr - Brugte maskiner og køretøjer

En af de unikke services fra Mascus er OEM info sider. Her kan du hurtigt finde kontakt informationer på forhandlere af Liebherr"s brugte maskiner, samt maskiner fra andre top mærker i forskellige kategorier. Alle informationerne er præsenteret fra fo
I fremtiden under hver mærke informationsside Mascus giver dig får også korte oplysninger om Liebherr, dvs firmaets historie, nyttige links til Liebherr manualer, meninger om populære modeller af Liebherr, bruger tips, interessant tilbehør, liste over nye og brugte forhandlere af Liebherr.
I øjeblikket arbejder vi på at finde disse oplysninger. Hvis du er fan af eller forhandler af eller ansat hos Liebherr eller meget velinformerede om Liebherr og du vil hjælpe os med at samle nyttige informationer om dette Liebherr, e-mail os på communication@mascus.com

Liebherr Group blev i 1949 etableret af Hans Liebherr, og virksomheden er stadig ejet af Liebherr familien. I virksomhedens første år producerede tårnkraner, men sidenhen har firmaet udvidet sin produktportefølje til blandt andet at indeholde flydele og husholdningsapparater, som f.eks. køleskabe. Derudover producerer de store maskiner til minedrift og udgravning, herunder læssemaskiner, gravemaskiner og dumpere i store størrelser. Virksomheden producerer i øjeblikket verdens største lastbil til minedrift. Virksomheden producerer stadig kraner, og i 2007 vandt Liebherr prisen, Development of the Year for en mobilkran med en teleskoparm på hele 100 meter.

Liebherr driver i dag virksomhed i mere end 130 lande rundt om i verdenen og de har mere end 35.000 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden har produktionsfaciliteter i flere forskellige lande på tværs af kontinenterne. Det familieejede firma har 40 produktionsfaciliteter fordelt i 17 lande. I Europa har virksomheden blandt andet produktion i Tyskland, Spanien, England, Frankring, Irland og Italien.