Mercedes-Benz - Brugte maskiner og køretøjer

En af de unikke services fra Mascus er OEM info sider. Her kan du hurtigt finde kontakt informationer på forhandlere af Mercedes-Benz"s brugte maskiner, samt maskiner fra andre top mærker i forskellige kategorier. Alle informationerne er præsenteret fra fo

Mercedes-Benz brugte lastbiler og busser

Selvom Mercedes-Benz er mest berømte for deres personbiler, er de også verdens førende producent af lastbiler og busser. Deres udvalg af lastbiler og busser produceres i alle forskellige størrelser og modeller.

Mascus’ søgefunktion gør det muligt for dig at finde brugte lastbiler og busser fra Mercedes-Benz. Søg blandt et stort udvalg af køretøjer fra Mercedes-Benz også kaldet Mercedes eller blot MB i folkemunde.

Sådan finder du lastbiler og busser fra Mercedes-Benz

I boksene herunder kan du se alle typer af lastbiler og busser fra Mercedes Benz. De er opdelt i de forskellige kategorier og modeller for at gøre det nemmere for dig at finde præcis hvad du leder efter.

Mercedes Benz er en er verdens mest innovative producenter og har eksisteret i mere end 100 år. I dag er produktionen foretaget af Daimler AG gruppen. Den første bil blev leveret i december 1900. Dette gik han og blev starten på en fantastisk succeshistorie som fortsætter den dag i dag. ”Mercedes” blev registeret som et mærke den 23. juni 1902 af firmaet som den gang hed Daimler-Motoren-Gesellschaft og blev et registeret varemærke lige over tre måneder senere.

Et køretøj fra Mercedes-Benz skal føles trygt og sikkert at køre. Følelsen af sikkerhed er yderligere forbedret ved køretøjets kvalitet.

Brug Mascus, Europas største online markedsplads for maskiner og køretøjer, til at finde køretøjer som Mercedes-Benz busser og lastbiler.

Register dig og annoncer på Mascus

Hvis du allerede er registeret skal du blot logge ind. Hvis du ikke er registeret vil der blive oprettet en bruger til dig samtidig med, at du opretter din første annonce.

Køb brugte busser og lastbiler fra Mercedes-Benz

Du kan kontakte sælger direkte hvis du ønsker at købe en brugt lastbil eller rutebus annonceret til salg her på siden. Mascus ejer ikke de busser eller lastbiler som er annonceret på markedspladsen. Du kan se kontakt oplysningerne på en sælger direkte på hans/hendes annonce. Det er nemt at købe brugte lastbiler, busser eller rutebusser på Mascus.

Der er masser af nye annoncer inden for de populære kategorier som busser og lastbiler fra Mercedes-Benz annonceret til salg på Mascus hver dag. Husk derfor at besøge Mascus sider med køb og salg på daglig basis.

Sælg brugte lastbiler og busser fra Mercedes-Benz

Opret en annonce hvis du gerne vil sælge din brugte lastbil eller bus. Det er nemt at benytte markedspladsen på Mascus til at oprette en annonce og sælge dine brugte lastbiler eller busser.

Bliv oprettet som forhandler

Hvis du er forhandler eller regelmæssig bruger Mascus til at købe og sælge lastbiler og busser kan du nyde fordele af at oprette dig som forhandler. Som forhandler har du mulighed for at betale for dine annoncer via faktura og Mascus kan samtidig tilbyde samlerabatter på vores andre services, der kun tilbydes forhandlere.

Brug Mascus Locator til at finde forhandlere af nye og brugte lastbiler eller busser fra Mercedes-Benz. Skriv til Mascus hvis du har spørgsmål eller brug for anden hjælp.

Hjælp os med at skabe Mascus Mærke Encyclopedia

Mascus arbejder konstant på at forbedre teksterne om de forskellige producenter, som Mercedes-Benz, med det formål at Mascus Mærke Index i fremtiden vil blive et online leksikon for maskiner og transportkøretøjer. Hvis du vil hjælpe os med at levere kvalitets informationer omkring Mercedes-Benz og andre producenter er du meget velkommen til at kontakte os. Send venligst dine tekster til communication@mascus.com.