New Holland - Brugte maskiner og køretøjer

En af de unikke services fra Mascus er OEM info sider. Her kan du hurtigt finde kontakt informationer på forhandlere af New Holland"s brugte maskiner, samt maskiner fra andre top mærker i forskellige kategorier. Alle informationerne er præsenteret fra fo

New Holland har produceret maskiner siden 1895. I 1895 stiftede Abe Zimmerman et maskinværksted i byen New Holland, som ligger i Pennsylvania, USA. Otte år efter, altså i 1903, skiftede virksomheden navn til New Holland Machine Company, og under dette nye firmanavn producerede de forskellige maskiner til brug i landbruget.
I 1971 blev virksomheden opkøbt af Sperry Corporation. 16 år senere blev virksomheden igen opkøbt. Denne gang af Ford, som kun havde ejerskab over selskabet i fem år, før de valgte at sælge virksomheden til Fiat. I 1999 overtog CNH global ejerskab over New Holland, men da Fiat ejer 80 % af aktierne i denne virksomhed, er virksomheden stadig en del af Fiat Group.
I dag er virksomheden et af de førende mærker inden for produktion af traktorer og høstmaskiner, og deres produkter er blandt de mest prisvindende. Dette skyldes, at virksomheden forsøger at være på forkant med teknologien, hvilket gør selskabets produkter mere effektive end mange af deres konkurrenter.
Derudover producerer virksomheden en lang række entreprenørmaskiner. I 1999 lancerede virksomheden sine første landbrugsmaskiner, og sidenhen har denne del af New Holland vokset sig større, hvilket betyder, at virksomheden i dag har mere end 300 forhandlere af entreprenørmaskiner.

De omkring 3.000 forhandlere af New Holland maskiner lokaliseret over hele verdenen bedrager til New Hollands styrke som brand. New Holland repræsenterer viden og ekspertise indenfor landbrug, som har været en stor fordel for landbruget i meget lang tid.

New Holland har fire servicestationer rundt omkring i verdenen, en enkelt af dem er placeret i Europa. Servicestationernes formål er at styrke netværket af forhandlere gennem avanceret træning og undervisning. Dette vil øge forhandlernes mulighed for at hjælpe kunderne med deres maskiner. New Hollands mission og mål er at kende, følge og servicere all New Holland maskiner over hele verdenen.

Find brugte maskiner som traktorer (http://www.mascus.dk/Landbrug/Traktorer), gravemaskiner og mejetærskere fra New Holland på Mascus. Mascus is Europas største online markedsplads for maskiner og transportkøretøjer. Det er nemt at finde maskiner som New Holland landbrugsmasiner og entreprenørmaskiner til byggeri til salg.

Register dig og annoncer på Mascus

Hvis du allerede er registeret skal du blot logge ind. Hvis du ikke er registeret vil der blive oprettet en bruger til dig samtidig med, at du opretter din første annonce.

Sådan køber du brugte entreprenørmaskiner fra New Holland

Mascus ejer ikke de entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner som er annonceret på markedspladsen. Du kan kontakte sælger direkte hvis du ønsker at købe en brugt landbrugsmaskiner eller maskine til byggeriet til salg her på siden. Du kan se kontakt oplysningerne på en sælger direkte på hans/hendes annonce. Det er nemt at købe brugte landbrugsmaskiner fra New Holland på Mascus.

Der er masser af nye annoncer inden for de populære kategorier som busser og lastbiler fra Mercedes-Benz annonceret til salg på Mascus hver dag. Husk derfor at besøge Mascus sider med køb og salg på daglig basis.

Husk at besøge Mascus’ køb og salgs annoncer på daglig basis. Der er masser af nye annoncer inden for de populære kategorier som landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner annonceret til salg på Mascus hver dag.

Sælg brugte landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner fra New Holland

Det er nemt at oprette en annonce og sælge dine brugte landbrugsmaskiner på Mascus. Blot opret en annonceinden for en speciel kategori hvis du gerne vil sælge dine brugte entreprenørmaskiner på Mascus.

At blive forhandler på Mascus

Bliv oprettet som forhandler hvis du regelmæssig bruger Mascus til at købe og sælge landbrugsmaskiner. Som forhandler kan du nyde fordel af muligheden for at betale for dine annoncer via faktura og Mascus kan samtidig tilbyde samlerabatter på vores andre services, der kun tilbydes forhandlere.

Brug Mascus Locator til at finde forhandlere af nye og brugte entreprenørmaskiner fra New Holland. Skriv til Mascus hvis du har spørgsmål eller brug for anden hjælp.

Hjælp os med at skabe Mascus Mærke Encyclopedia

Mascus arbejder konstant på at forbedre teksterne om de forskellige producenter, som New Holland, med det formål at Mascus Mærke Encyclopedia i fremtiden vil blive et online leksikon for maskiner og transportkøretøjer. Hvis du vil hjælpe os med at levere kvalitets informationer omkring New Holland og andre producenter er du meget velkommen til at kontakte os. Send venligst dine tekster til communication@mascus.com .