Volvo - Brugte maskiner og køretøjer

En af de unikke services fra Mascus er OEM info sider. Her kan du hurtigt finde kontakt informationer på forhandlere af Volvo"s brugte maskiner, samt maskiner fra andre top mærker i forskellige kategorier. Alle informationerne er præsenteret fra fo
Volvo Group har sin oprindelse i 1927, da den første Volvo bil rullede af samlebåndet på fabrikken i Göteborg, Sverige. Mærket Volvo er kommet langt siden da, der dækker omkring 100 lande, bestående af ca. 2400 salgssteder og service værksteder rundt omkring i verden, herunder omkring 1500 i Europa og 400 i Nordamerika. Mærket Volvo udstråler trafiksikkerheden, kvalitet, spænding og miljømæssig kontrol. At være pionererne inden for teknologier som dobbelt-trins airbags, sikkerhedsseler forstillelse og nyskabende BLIS (Blind Spot Information System) har forbedret mærkets egen vision om at "være verdens mest eftertragtede og succesfulde premium bilmærke", formålet er at "skabe den sikreste og mest spændende biloplevelse for den moderne familie". Hvis historien for lov til at gå sin gang er der med sikkerhed en ny teknologi efter BLIS...

I 1927 producerede Volvo deres første bil, som gik under navnet ÖV4. Efterspørgslen efter en svenskproduceret bil viste sig dog at være begrænset, hvilket betød at virksomheden det første år kun producerede virksomheden 280 biler. Allerede året efter begyndte virksomheden at producere lastbiler, og det viste sig hurtigt at være et større marked for denne type køretøjer. Efterspørgslen efter deres lastbiler viste sig at være stor, og det var ikke kun svenskerne, der ønskede at købe deres lastbiler. Volvo solgte de først 500 lastbiler på seks måneder, hvilket var hurtigere end de to år, man oprindeligt havde kalkuleret med.
Siden har virksomheden vokset sig større, og de producerer i dag blandt andet lastbiler, busser og entreprenørmaskiner under deres eget brand. Derudover har de opkøbt en række konkurrenter, som producerer maskiner og transportmidler under andre varemærker, som f.eks. Renault. I 1999 valgte Volvo Group at frasælge bilproduktionen, hvilket indbragte 6,45 milliarder dollars. Dette betyder at varemærket Volvo er delt mellem Volvo Group og Geely Automobile, som ejer den bilproducerende del af virksomeheden.
Volvo Group sælger deres produkter i mere end 190 lande spredt over hele verden, og virksomheden har på verdensplan ansat 115,000 personer.