Magni RTH 8.25 SH - Danmark

RING FOR PRIS
GRUNDLÆGGENDE INFORMATIONER
ProduktgruppeAndre lifte og platforme
Mærke / modelMagni RTH 8.25 SH
Land
Danmark
Mascus ID0ACE03F0
PRISSÆTTELSE
Pris ekskl. momsRing for pris
DETALJER
Øvrige oplysningerMagni RTH 8.25 SH har en bedre kapacitet end nogen anden rotorlæsser på markedet, med denne maskine er det ikke udelukkende konkurrerende rotorlæssere der får baghjul, selv kranerne skal til at oppe sig, da denne Magni et langt stykke hen ad vejen også slår dem på performance.

Som alle andre Magni produkter, er denne Magni RTH 8.25 af meget høj kvalitet og den yder imponerende 8 tons løftekapacitet.

Magni RTH 8.25 er konstrueret meget kompakt og er derfor meget alsidig at anvende, selv når der der er lidt plads og bedst af alt så er den meget simpel, hurtig og billig at opstille, i modsætning til for eksempel kraner.

Motoren er af mærket Mercedes og den overholder naturligvis de nyeste miljøkrav og er meget driftsikre. Magni vælger kun komponenter, som er af højeste kvalitet og derfor er der bl.a. valgt Bosch Rexroth og Danfoss hydraulik.

Når man vælger en Magni teleskop eller rotationslæsser får man selvfølgelig kvalitet, men også et produkt som sætter flotte standarder. Her kan nævnes airconditon som standard, højtryks hydraulik som giver en øget arbejdshastighed. Heraf kombineres dette med yderst driftssikkert elektronik, som sikrer en meget manøvre stabil styring. Endvidere er arbejdsdiagram, opstillingsmål og performance i særklasse.

Magni PATENTEREDE Støtteben
Det patenterede støttebens stabiliserende system, giver ved at kombinere både drejelige og teleskopiske bevægelser, en øget stabilitet og dermed en overlegen løfteevne sammenlignet med de konventionelle støttebens systemer. Desuden er software udviklet af Magni selv, denne styrer et aktivt dynamisk stabiliserende system baseret på måling af længden af hver støtteben. Når maskinen ikke er ligeligt stabiliseret på sine 4 fødder, beregner systemet (som også er tilgængelig på alle øvrige modeller i RTH Serien) konstant bæreevnen og tilpasser ud fra dette det tilladte arbejdsdiagram ud fra maskinens reelle opstilling.

Specifikationer for Magni RTH 8.25 SH:


Maksimal løfte kapacitet: 8.000 kg
Maksimal løfte højde: 24,9 m
Maksimalt udrække: 21,1 m
Kapacitet ved maksimal højde: 5.300 Kg
Motor: Mercedes 170 kW – 231 hk
Gear: Hydrostatisk
Antal hastigheder: 2/2
Kørsels hastighed: 40 km/t
Hydraulisk kredsløb: Load sensing
Længde: 7,95 m
Bredde: 2,50 m
Højde: 3,13 m
Vægt: 24.000 kg
Rotation: Kontinuerlig 360°

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...VIS
Henvis til Mascus når sælger kontaktes
Send email

Sælgers Efter/For Navn

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...VIS
   Henvis til Mascus når sælger kontaktes
  • Sprog: Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Tysk
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbæk, Danmark

Firma

M. J. HYDRAULIK APS
9
ANTAL ÅR AKTIV PÅ MASCUS

Relaterede mærker

MærkeAntal annoncer
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Case3864
John Deere2318

På Mascus kan du finde Magni RTH 8.25 SH andre lifte og platforme. Prisen på denne Magni RTH 8.25 SH er - og den er produceret i -. Denne maskine er placeret i - Danmark. På Mascus.dk kan du finde Magni RTH 8.25 SH og andre andre lifte og platforme modeller. Detaljer - Arbejdshøjde: