Autec Modular Series - Danmark

RING FOR PRIS
GRUNDLÆGGENDE INFORMATIONER
ProduktgruppeAndet - entreprenør
Mærke / modelAutec Modular Series
Land
Danmark
Mascus ID01E061DB
PRISSÆTTELSE
Pris ekskl. momsRing for pris
DETALJER
Øvrige oplysninger

Klassiske kraner og løfteanordninger

MODULAR serien har altid været "the way to go" formange kunder. Hvor pålidelighed og sikkerhed altid er primære kriterier, har denne serie altid været populær på grund af sin brugervenlighed og alsidighed. Da en række standardiserede eller komplekse løfteapplikationer (f.eks.Brokraner og tårnkraner) kan opfyldes, forbliver modulmodellen en favorit hos Autecs kunder. Dette er i høj grad en del af "Hvis det fungerer korrekt,skal du ikke ændre det" mentalitet folk får, når et produkt er pålideligt og en god investering i produktets levetid. Mange er kommet til at forstå dennelinje af modtagere og sendere som en af de bedste i branchen i mange år - og af andre gode grunde.

Modulære Serie håndsæt (MK) og navle-pack (MJ) trådløsestyreenheder har "fail safe" -funktioner - det betyder, at deres sikkerhedsfunktioner forbliver tilgængelige også i tilfælde af enkeltfejl. Produktet var en af de første til at bruge automatisk kanalsøgningsteknologi, som automatisk skifter til en fri kanal, hvis der opstår interferens; så det erekstremt modstandsdygtigt over for "støj", hvilket giver mulighed forjævn, uafbrudt trådløs kontrol.

Linjen giver også brugere mulighed for at drage fordel af at samle ressourcer som en del af et multi-enhedssystem. "Master & Slave", "take & release" sammen med tandem operation er alle mulige.

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...VIS
Henvis til Mascus når sælger kontaktes
Send email

Sælgers Efter/For Navn

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...VIS
   Henvis til Mascus når sælger kontaktes
  • Sprog: Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Tysk
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbæk, Danmark

Firma

M. J. HYDRAULIK APS
9
ANTAL ÅR AKTIV PÅ MASCUS

Relaterede mærker

MærkeAntal annoncer
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Case3864
John Deere2318
På Mascus kan du finde [Other] Autec Modular Series andre. Prisen på denne [Other] Autec Modular Series er - og den er produceret i -. Denne maskine er placeret i - Danmark. På Mascus.dk kan du finde [Other] Autec Modular Series og andre andre modeller.