Oil & Steel Octopus 23 Evo - Danmark

RING FOR PRIS
GRUNDLÆGGENDE INFORMATIONER
ProduktgruppeTrailermonterede lifte
Mærke / modelOil & Steel Octopus 23 Evo
Land
Danmark
Mascus ID022F6942
PRISSÆTTELSE
Pris ekskl. momsRing for pris
DETALJER
Øvrige oplysningerOctopus 18 + 23 er revolutionerende selvkørende larvebåndslifte. Octopus 18 + 23 har forskellige arbejdsområder og dimensioner. Octopus 18 + 23 er platforme med dobbelt pantograf bom, der kan løfte 200 kg (2 operatører + værktøj). Som option kan man vælge et unikt stabiliseringssystem, her kan liften opstilles i forskellige arbejdsområder, som gør det muligt for operatøren at arbejde på kun den ene side, vel at mærke på den side af liften hvor støttebens bredden er halveret. Dette gør liftene unikke og ekstremt kompakte når de er i brug.

Octopus 18 + 23 leveres med hydraulisk jib-arm, der kan udføre vertikal bevægelse fra -85° til + 60°. Som option kan liften OGSÅ udstyres med roterende jib-arm, således denne kan arbejde både horisontal og vertikal. Den roterende jib-arm kan arbejde 45° til højre/venstre, dette giver hvis det lægges sammen med de grader den drejbare arbejdskurv kan rotere som er 45° til højre/vestre i alt 90° rotation til højre og venstre. Når man tilvælger roterende jib-arm går det ikke ud over den maksimale belastnings evne i kurve,.

Octopus 18 + 23 er unikke i deres klasse og ingen anden producent har en jib-arm der kan arbejde som denne.

OPSTILLINGS FRIHED.

FAST ELLER ROTERENDE JIB-ARM.

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...VIS
Henvis til Mascus når sælger kontaktes
Send email

Sælgers Efter/For Navn

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...VIS
   Henvis til Mascus når sælger kontaktes
  • Sprog: Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Tysk
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbæk, Danmark

Firma

M. J. HYDRAULIK APS
9
ANTAL ÅR AKTIV PÅ MASCUS

Relaterede mærker

MærkeAntal annoncer
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Case3864
John Deere2318
På Mascus kan du finde Oil & Steel Octopus 23 Evo trailermonterede lifte. Prisen på denne Oil & Steel Octopus 23 Evo er - og den er produceret i -. Denne maskine er placeret i - Danmark. På Mascus.dk kan du finde Oil & Steel Octopus 23 Evo og andre trailermonterede lifte modeller. Detaljer - Arbejdshøjde: