Magni HTH 27.11 - Danmark

RING FOR PRIS
GRUNDLÆGGENDE INFORMATIONER
ProduktgruppeTeleskoplæssere
Mærke / modelMagni HTH 27.11
Årgang2015
Land
Danmark
Mascus ID2422C2EE
PRISSÆTTELSE
Pris ekskl. momsRing for pris
DETALJER
Øvrige oplysninger

Magni HTH serien – Heavy Load Teleskoplæssere

MAGNI – den ubestridte førende i verden når det kommer til produktion af HeavyLoader Teleskoplæssere!

Magni teleskoplæssere i serien MAGNI HTH er ekstremt alsidige tunge industrimaskiner, serien består af 8 forskellige modeller, løftehøjden er fra 10 til 14 meter og kapaciteten er fra 10 ton til imponerende 50 ton.

Magni maskiner anvendes i mange forskellige brancher, for eksempel byggeri,tung industri, havnemyndigheder, dokker, vedvarende energi, stål opstilling, nedrivning, jernbane applikationer, skovbrug, genbrugspladser, petrokemikalier,minedrift og inden for mange andre tunge industrier.
Magni Heavy Loader teleskoplæssere er et alternativ til at bruge tunge gaffeltrucks og container køretøjer. De kan udføre tunge løft med forskelligttilbehør såsom klemmere og løftekroge for større fleksibilitet, dette eromkostningsbesparende på stedet.

Magni HTH serien kraft og manøvredygtighed i alle terræner. Bygget med en solid struktur og højkvalitets komponenter, er Magni HTH fast bom teleskoplæssere specielt designet til at sikre holdbarhed og pålidelighed under selv de mest ekstreme arbejdsforhold.

Anvendeligheden og effektiviteten af HTH serien kommer særdeles til udtryk ved brug i netop affaldshåndterings og nedbrydnings miljøer, dette takket være,trykkabine der som standard har filtrering af 100% af luften der kommer ind i kabinen, ved brug af de korrekte filtre, er det sikkert for operatøren at arbejde, selv når giftige materialer er til stede, for eksempel Asbest. Filtrene er også yderst gavnlige ved arbejde i forurenede områder, da operatøren undgår indånding af sundhedsskadelige partikler.

Det er også vigtigt at bemærke, at HTH serien er yderst kompakt, maskinerne bevæger sig med elegance under selv de mest trange arbejdsforhold,brugervenligheden er helt i top, og såvel den trænede som den utrænede operatør vil nyde godt af manøvredygtigheden.
Magni HTH serien markerer en overlegenhed af Magni teknologier, der har styrket virksomhedens position på verdensmarkedet af teleskoplæssere. I et segment afHeavy Loader Teleskoplæssere har Magni det bredeste program. Magni model HTH10.10 og 16.10, har stort potentiale til at blive foretrukne valg inden foranlæg der arbejder med henholdsvis affalds bortafskaffelse og affalds genbrug.

Der er ikke nogen anden virksomhed i verden, der kan producere teleskoplæssere med en lastekapacitet over 25 tons. MAGNI har en produkt portefølje som allerede har modellerne HTH 24.11, HTH27.11, HTH 30.12, HTH 35.12 og 50.14 alle modeller som dagligt benyttes med stor succes verden over.

Magni HTH serien kan leveres med en bred vifte af udstyr, blandt andet:

- Løfteanordning til løft af containere,
- Gaffelflytter og side-skift,
- Krog til løft af emner,
- Skovl med op til 8 m3 kapacitet,
- Løfteanordning til løft af dæk fra for eksempel Mine-lastbiler eller Dumperlastbiler,
- Samt meget meget mere

Den brede vifte af redskaber, der er designet specielt til Magni HTH Serien, tilbyder fremragende alsidighed, der gør det muligt at skræddersy en Magniløsning til dine specifikke krav. Den yderst innovative Magni kabine giver stor synlighed og fører komfort sammen med meget avanceret og præcis styring af maskinens bevægelser.

Magni Heavy Loader Serien tilbyder:

Løfte kapacitet fra 10 til 50 tons
Løftehøjder på op til 14 meter
RFID Tilbehørs Genkendelses System
Bosch Rexroth gear
Vejeceller

Ud over at være producent af den Heavy Loader i verden med højest løfte kapacitet, er MAGNI TH Srl også en af de tre stærkeste producenter i verden, når det kommer til roterende teleskoplæssere (også kaldet Rotationslæssere), de har nemlig også den rotationslæsser i verden som har den højeste løfteevne, Magni RTH 6.46.

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...VIS
Henvis til Mascus når sælger kontaktes
Send email

Sælgers Efter/For Navn

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...VIS
   Henvis til Mascus når sælger kontaktes
  • Sprog: Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Tysk
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbæk, Danmark

Firma

M. J. HYDRAULIK APS
9
ANTAL ÅR AKTIV PÅ MASCUS

Relaterede mærker

MærkeAntal annoncer
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Case3864
John Deere2318

På Mascus kan du finde Magni HTH 27.11 brugte teleskoplæssere. Prisen på denne Magni HTH 27.11 er - og den er produceret i 2015. Denne maskine er placeret i - Danmark. På Mascus.dk kan du finde Magni HTH 27.11 og andre brugte teleskoplæssere modeller.