Hans Holm Maskinforretning A/S

Navervej 5
6360 Tinglev
Danmark
Vis telefonnummer
Virksomhedens hjemmesideVirksomhedens hjemmeside

Seneste annoncer fra Hans Holm Maskinforretning A/S

Services leveret af Hans Holm Maskinforretning A/S

 • Brugt udstyr
 • Nyt udstyr
 • Reparation
 • Reservedele
 • Tilbehør
 • Finansiering
 • Vurdering

Repræsenterede mærker

 • CLAAS
 • Schäffer

Virksomhedsbeskrivelse

Hans Holm Maskinforretning A/S er en moderne, familieejet virksomhed, der lægger stor vægt på at tilfredsstille de ønsker og behov, som vores kunder tilkendegiver, både i den profesionelle, men også i den private sektor.

Vore kundegrupper, landbrug, have-park samt den private sektor, befinder sig hovedsalig i Sønderjylland, men bl.a. via internet opererer vi samtidig i et meget stort område, både i ind-og udland.

Vi vil ikke handle med alt, men gøre os til specialister på de områder, vi opererer på.

Derfor gør vi meget ud af, at betjeningen af vores kunder er reel, omhyggelig og rådgivende fra det øjeblik, kunden henvender sig til os. Når vi har solgt en vare, sørger vi for den individuelle service, kunden efterspørger og har brug for. Vores personale bliver jævnligt ajourført i både teknik og salg hos vore leverandører.

Vores hovedforhandlinger inden for landbrugsmaskiner omfatter bl.a. hele Claas Full-line programmet, Schäffer læssemaskiner, Hardi marksprøjter, Spearhead hegns- og slåmaskiner. Samtidig gør vores medejerskab af Maskinhandler Indkøbsringen det muligt at forhandle både redskaber fra Kuhn og andre førende producenter.

Som have-park specialist sælger og servicerer vi bl.a. de kendte mærker som Nilfisk-Egholm, Belos, Simplicity, Ferris, Stiga samt Stihl og Viking.

Derudover råder vi over 1000 kvadratmeter butiksareal, hvor man kan finde alt fra fodtøj, arbejds-og børnebeklædning, legetøj og modeltraktorer til haveredskaber, kunstgødning og sprøjtemidler, ligesom vi råder over et større værktøjssortiment.

Også foder til kæle-og produktionsdyr er at finde på vore hylder.

Vi ønsker at være den bedste samarbejdspartner for alle kundegrupper og vil bestræbe os på at leve op til de ønsker og krav, vi stilles overfor.

Hans Holm Maskinforretning har eksisteret siden år 1900, råder over ca. 5000 kvm. bebygget areal og beskæftiger omkring 30 dygtige medarbejdere.

Annoncer fra Hans Holm Maskinforretning A/S på Mascus

  Relaterede links

  Medlem af

  Find vej til Hans Holm Maskinforretning A/S

  Send en besked til Hans Holm Maskinforretning A/S

  Dette er siden for Hans Holm Maskinforretning A/S i Danmark, Syddanmark, Tinglev.

  Virksomheden tilbyder services som: brugt udstyr, nyt udstyr, reparation, reservedele, tilbehør, finansiering og vurdering.

  Hans Holm Maskinforretning A/S repræsenterer brands: CLAAS, Schäffer.