Lintrup Maskinhandel

Skovlundvej 1
6660 Lintrup
Danmark
Vis telefonnummer
Virksomhedens hjemmesideVirksomhedens hjemmeside

Seneste annoncer fra Lintrup Maskinhandel

Services leveret af Lintrup Maskinhandel

 • Brugt udstyr
 • Udlejning
 • Reservedele

Virksomhedsbeskrivelse

Lintrup Maskinhandel er et firma, der startede i det små, med grå Fergusoner.

Den 1/4/1997 startede det så rigtigt. Frederik sagde sit arbejde op og begyndte på fuld tid. I dag gør vi næsten alt indenfor køb og salg af traktorer, udlejning af traktorer og gummigeder.
Vi er i dag 10 ansatte og hvert år sælger vi ca. 500 traktorer, 50-80 vogne og nogle entreprenørmaskiner.

Frederik buldrer af sted
For ti år siden solgte Frederik Møller Jensen sin første traktor. I dag triller der årligt 500 traktorer af sted fra Lintrup Maskinhandel.

INITIATIV: For ti år siden solgte Lintrup Maskinhandel sin første traktor. I dag triller der årligt 500 traktorer af sted fra Frederik Møller Jensens fødehjem.

Af Rasmus Gorm Hansen Tlf. 7484 1114, rgh@jv.dk
LINTRUP: - Det skal bare blive i den størrelse, vi har i dag. Men sådan sagde vi også sidst, vi byggede til. Og nu har vi bygget en ny hal igen, siger Frederik Møller Jensen. Indehaveren af Lintrup Maskinhandel fik onsdag aften Initiativprisen 2007. I motivationen blev nævnt, at initiativet stadig trives hos maskinhandleren, men faktisk skal han for første gang tage en dyb indånding, inden han ser mod nye plovfurer.
- Jeg har nok indset, at det kræver en til, der er lige så skaldet som mig og tung som mig, hvis min forretning skal blive større. Og det skal jeg nok lige selv være klar til, siger han og skeler til sin kæreste, Pia Wind Mortensen.
Som bankuddannet er det hendes job at holde igen, når Frederiks ideer løber af med ham. Det gør de, når han sætter sig bag rattet for at fragte traktorer rundt i hele Danmark eller til landets havnebyer, hvorfra de brugte traktorer ryger af sted til landmænd over hele Europa.

Priserne op
I 1997 blev Skovlund Transport til Lintrup Maskinhandel, mens håndslagene blev flere og flere, og Frederik oplevede at kunne sælge traktorer for 10.000 kroner, 30.000 kroner, 60.000, indtil der pludselig en dag, tiår efter, står 1 million på prisskiltet.

– På det seneste har vi haft lidt succes med at frasortere mange af de billigste. Vi kunne ikke rigtigt overkomme at sælge så mange, siger Frederik, mens traktor efter traktor bliver kørt på plads i den nyopførte hal udenfor.
– Det kræver det samme arbejde, om det er en billig eller en af de dyrere maskiner, siger Pia, der trækker en fure i jorden ved 500 traktorer.

Annoncer fra Lintrup Maskinhandel på Mascus

  Find vej til Lintrup Maskinhandel

  Send en besked til Lintrup Maskinhandel

  Søgeord

  • Dygtighed
  • Forretningssans
  • Initaitiv

  Dette er siden for Lintrup Maskinhandel i Danmark, Syddanmark, Lintrup.

  Virksomheden tilbyder services som: brugt udstyr, udlejning og reservedele.

  Virksomheden specialiserer sig i Dygtighed, Forretningssans, Initaitiv.