Pon Equipment A/S

Jens Olsens Vej 21
8200 Århus N
Danmark
Vis telefonnummer

Seneste annoncer fra Pon Equipment A/S

Virksomhedsbeskrivelse

Pon Equipment A/S, Danmark

Pon Equipment A/S har en lang og spændende historie; rent faktisk fejrede vi vores 40- års jubilæum i august 2007 og havde på det tidspunkt haft fire forskellige ejere med tre forskellige nationaliteter.

Erik Nielsen grundlagde det danske firma i 1967. Grundlæggeren brugte sine egne initialer, tilføjede ”Maskin Co” og kaldte firmaet Enmaco A/S.

I 1990 blev Enmaco opkøbt af den svenske distributør Engson, som delte firmaet i to: Enmaco Maskiner A/S og Enmaco Motorer A/S. De to nye firmaer blev senere kendt som hhv. Pon Equipment og Pon Power.

Enmaco forblev ikke på svenske hænder i lang tid før Engson inkl. Enmaco i 1992 blev opkøbt af Geveke — et hollandsk selskab. Endelig opkøbte Pon Holdings i 2003 Geveke inkl. Enmaco, men selvom der nu var en ny ejer, ligger hovedkvarteret stadig i Holland.

På trods af forskellige ejere er der nogle ting, der ikke har ændret sig gennem årene: Vi har altid forhandlet Caterpillar entreprenørmaskiner og har som fast holdepunkt arbejdet udfra grundværdierne ; troværdighed, vedholdenhed og langsigtede kunderelationer.

I august 2007 vil Pon Equipment således kunne fejre sit 40-års jubilæum

Annoncer fra Pon Equipment A/S på Mascus

  Afdelinger af Pon Equipment A/S

  Relaterede links

  Find vej til Pon Equipment A/S

  Jens Olsens Vej 21, 8200 Århus N
  Send en besked til Pon Equipment A/S

  Dette er siden for Pon Equipment A/S i Danmark, Sjælland, Brøndby.