Sørensen og Lynggaard A/S

Fanøvej 7
8800 Viborg
Danmark
Vis telefonnummer
Virksomhedens hjemmesideVirksomhedens hjemmeside

Services leveret af Sørensen og Lynggaard A/S

 • Brugt udstyr
 • Nyt udstyr
 • Reparation
 • Reservedele
 • Tilbehør
 • Finansiering

Repræsenterede mærker

 • Case IH

Virksomhedsbeskrivelse

Sørensen og Lynggaard A/S er en veletableret og serviceorienteret virksomhed med mere end 35 års erfaring i salg, rådgivning og service af maskinløsninger til landbrug og maskinstationer, anlægs- og entreprenørvirksomheder, skov-have og park-brug, industri og rengøring, kommuner, boligselskaber, institutioner - og ikke mindst private.

Butikken
Vi har et stort udvalg af nye og brugte maskiner og i vores flotte butik forhandler vi blandt andet håndværktøj, arbejdstøj, havemaskiner, landbrugsisenkram, gaveartikler og legetøj, mens vi på reservedelslageret har alt inden for sliddele, reservedele og udstyr til førende mærker.

Sørensen og Lynggaard er med i den landsdækkende indkøbskæde Kom-Plet, som betyder, at forretningen har et stort udvalg i varer til konkurrencedygtige priser.

Afdelingerne
Virksomheden er opdelt i flere afdelinger: Værksted, reservedelslager, ny og brugtsalg af maskiner og traktorer, en have-park-afdeling og butikken.

Medarbejderne
Sørensen og Lynggaard beskæftiger 29 medarbejdere. Medarbejdertallet har ligget meget konstant gennem mange år. Medarbejderne er fordelt med 16 på værkstedet, fem i butik og salg af have-park-materiel, fire medarbejdere på lageret, tre i salg og administration og en bogholder. Medarbejderne varetager hver deres speciale, hvilket bidrager til at opretholde Sørensen og Lynggaards virksomhedskultur, som bestræber sig på ordentlighed, den gode kvalitet og kompetent betjening.

Vores medarbejderes lange erfaring og ærlighed sikrer den bedste rådgivning ved de valg, der skal træffes ved en maskininvestering og vi bestræber os meget på kvalitet og den efterfølgende service.

Historien bag virksomheden
Det hele startede for 1976 i en garage i Viborgs søndre bydel. I dag er det anden generation af
Sørensen-familien, der driver den 29 mand store virksomhed.

En januardag i 1976 blev spiren til traktor og maskincentret Sørensen og Lynggaard lagt. Det foregik i Søren Anker Sørensens private garage på Hindbærvej, hvor han og en tidligere kollega, Svend Lynggaard, sammen begyndte at sælge og reparere landbrugsmaskiner. Siden har firmaet på Fanøvej i Viborg udviklet sig til den store maskinforretning, den er i dag.

Et blødt generationsskifte blev indledt i 2004. I dag står anden generation af Sørensen-familien, Carsten Carøe Sørensen, som eneejer af virksomheden.

Carsten er uddannet værktøjsmager og har siden barnsben haft sin daglige gang i det midtjyske traktor- og maskincenter i Viborg. Sørensen og Lynggaard A/S fejrede deres 35 års jubilæum i 2011, og Carsten Carøe
Sørensen ser lyst på en fremtid med et øget salg til landbruget indenfor både de nye og brugte maskiner samt på en vækst indenfor værkstedet og have-park området.

Annoncer fra Sørensen og Lynggaard A/S på Mascus

  Relaterede links

  Medlem af

  Find vej til Sørensen og Lynggaard A/S

  Send en besked til Sørensen og Lynggaard A/S

  Dette er siden for Sørensen og Lynggaard A/S i Danmark, Midtjylland, Viborg.

  Virksomheden tilbyder services som: brugt udstyr, nyt udstyr, reparation, reservedele, tilbehør og finansiering.

  Sørensen og Lynggaard A/S repræsenterer brands: Case IH.