Tilpas Søgning

Luk » Avanceret Søgning

  Indryk købsannonce
  Antal annoncer: 7.593

  Brugte lifte

  Du kan her finde annoncelisten med alle brugte lifte til salg i Byggebranchen. For at specificere dine søgekriterier for lifte eller for at finde andet brugt udstyr til brug i byggebranchen, brug venligst sektionen ”Tilpas søgning” i navigationen til venstre.

  Læs mere Luk
  annoncer/side
  • Nyhed
   Denka-Lift DL 18, 2018, Trailermonterede lifte

   Denka-Lift DL 18Arbejdshøjde: 1800, Driftstype: Elektrisk, Max horisontal rækkevidde: 1050, Bruttovægt: 2100, Maksimal løftekapacitet: 200, Øvrige oplysninger: Fabriksny Denka trailerlift, ring for et godt tilbud på alle Denka modeller.

   Trailermonterede lifte
   2018
   Danmark, Vejle

   Ring for pris
  • Nyhed
   Omme 2600 RBD, 2006, Andre lifte og platforme

   Omme 2600 RBDArbejdshøjde: 2600, Bomtype: Teleskop, Bruttovægt: 3625, Maksimal løftekapacitet: 200, Transportmål (LxBxH): 0.01x0x0, Øvrige oplysninger: Omme 2600 bælte lift, rigtig pæn og velholdt, diesel Kubota motor, batteri drift, markeringsfri bælter.

   Andre lifte og platforme
   2006 6.144 h
   Danmark, Vejle

   195.000 DKK
  • Nyhed
   UpRight X26N, 1995, Saxlifte

   UpRight X 26 NArbejdshøjde: Nej

   Saxlifte
   1995
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   JLG 400 CRT, 2001, Saxlifte

   JLG 400CRTArbejdshøjde: Nej, Driftstype: Elektrisk, Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 5, CE mærket: Ja, Løftehøjde: Nej, Certifikater: CE, Øvrige oplysninger: 1650E, 1650EB og 1650EBD er ud over driftsformerne identiske. Liften er som standard monteret med hydrauliske støtteben, støttebensovervågni

   Saxlifte
   2001
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Omme Mini 15, Trailermonterede lifte

   Omme Mini 15 EXJArbejdshøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Læs eventuelt mere på M.J. Hydrauliks hjemmeside, vi har altid er stort udvalg af fabriksnye trailerlifte fra Ommelift, samt et udvalg af br

   Trailermonterede lifte

   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   GlasLift Model 500, 2011, Andre lifte og platforme

   GlasLift Model 500Arbejdshøjde: Nej

   Andre lifte og platforme
   2011
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Magni ES1008E, Saxlifte

   Magni ES1008EArbejdshøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Magni ES1008E er det man kalder en smal 10 meter saxlift, den byder på en arbejdshøjde på hele 10,0 meter og 8,0 meters platformshøjde. Lift

   Saxlifte

   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Magni ES0807E, Saxlifte

   Magni ES0807EArbejdshøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Magni ES0807E byder på en arbejdshøjde på hele 7,8 meter ogen platformshøjde på 5.8 meter. Liften drives af batterier.

   Saxlifte

   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Dingli JCPT 1412 DC, 2012, Saxlifte

   Dingli JCPT1412DCArbejdshøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Dingli JCPT1412DC - DEMO-MODEL - årgang 2012 - lettere brugt! Tilbudte lift byder på en arbejdshøjde på 13,8 meter og en platformshøjde på

   Saxlifte
   2012
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Haulotte Optimum 8, 2003, Saxlifte

   Haulotte optimum 8Arbejdshøjde: Nej

   Saxlifte
   2003
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Omme 1830 EX, Trailermonterede lifte

   Omme 1830 EXArbejdshøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Læs eventuelt mere på M.J. Hydrauliks hjemmeside, vi har altid er stort udvalg af fabriksnye trailerlifte fra Ommelift, samt et udvalg af br

   Trailermonterede lifte

   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Dingli JCPT, Saxlifte

   Dingli JCPT2223RTAArbejdshøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Dingli JCPT2223RTA er en Rough Terræn saxlift, den byder på en arbejdshøjde på 22,0 meter og en platformshøjde på 22 meter. Læs evt. mere

   Saxlifte

   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Omme Mini 12 EJ, 2012, Trailermonterede lifte

   Omme Lift Mini 12 EJArbejdshøjde: Nej

   Trailermonterede lifte
   2012
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Haulotte Optimum 8, 2004, Saxlifte

   Haulotte optimum 8Arbejdshøjde: Nej

   Saxlifte
   2004
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Dingli JCPT 1612 DC, 2014, Saxlifte

   Dingli JCPT1612DCArbejdshøjde: Nej

   Saxlifte
   2014
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Omme Mini 12 EJ, Trailermonterede lifte

   Omme Mini 12 EJArbejdshøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Læs eventuelt mere på M.J. Hydrauliks hjemmeside, vi har altid er stort udvalg af fabriksnye trailerlifte fra Ommelift, samt et udvalg af br

   Trailermonterede lifte

   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Omme Mini 12 EJ, 2015, Trailermonterede lifte

   Omme lift Mini 12 EJArbejdshøjde: Nej

   Trailermonterede lifte
   2015
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Denka-Lift DK 18, 2008, Trailermonterede lifte

   Denka-Lift DK18Arbejdshøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Tilbudte Denka DK18 er en trailerlift, årgang 2008, som fremstår i god mekanisk stand, klar til ibrugtagning.

   Trailermonterede lifte
   2008
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   UpRight SL30SL, 2008, Saxlifte

   UpRight SL30SLArbejdshøjde: Nej

   Saxlifte
   2008
   Danmark

   Ring for pris
  • Nyhed
   Omme 1650, Trailermonterede lifte

   Omme 1650 EArbejdshøjde: Nej, Øvrige oplysninger: Omme trailerlifte model 1650E, 1650EB og 1650EBD er ud over driftsformerne identiske. Liften er som standard monteret med hydrauliske støtte

   Trailermonterede lifte

   Danmark

   Ring for pris

  Stort sortiment af brugte lifte

  På Mascus finder du et stort udvalg af brugte lifte og kraner. Her kan du finde annoncer på følgende mærker af brugte lifte:

  Kendte producenter af lifte

  Udover at søge bland de forskellige typer af brugte lifte, kan du også søge ved hjælp af kendte lift mærker som JLG, UPRIGHT, Genie, Haulotte, Bluelift, Iteco, Manitou, Omme og Grove. Hvor du finder mange forskellige brugte lifte.

  Hvordan kan jeg købe en brugt lift gennem Mascus?

  Hver annonce med brugte lifte indeholder kontaktoplysninger på sælgeren, som telefonnummer og e-mail. Så kan du tage kontakt og forhøre dig om den brugte lift du er interesseret i. Husk: Vi tager ingen gebyrer for det.

  Hvordan kan jeg sælge min brugte lift gennem Mascus?

  Mascus hjælper dig til at sælge din brugte lift. For at du kan gøre dette skal du registrere dig som bruger. Hvis du handler regelmæssigt med brugte lifte eller du har adgang til et parti lift reservedele, skal du registrere dig som forhandler. Vi tilbyder pakker, udelukkende til forhandlere af brugte lifte. Hvis du har en enkelt tidligere brugt lift, kan du registrere dig som privatbruger og nyde fordelene ved den gratis registrering. Hvis du har spørgsmål vedrørende salg af brugte lifte, dele eller andet udstyr, kan du kontakte Mascus her.

  Liftens historie

  Opfindelsen af lifte har uden tvivl været et definerende punkt i historien for menneskeskabte strukturer. Denne type vertikal transport, der bevæger folk og produkter i forskellige højder, kan datere helt tilbage til 236 f. kr. da Archimedes efter sigende havde bygget sin egen lift. Det var selvfølgelig et relativt anderledes værktøj end det vi ser i dag, hvor det dengang var konstrueret fra ud fra hampereb og drevet af mennesker eller dyr.

  Bomlift

  Bomlifte blev oprindeligt designet til brugt i frugtplantager, hvor de stadig til den dag i dag bliver brugt flittigt. Det lader frugtplukkeren plukke frugt i et træ med relativ lethed. Bomlifte blev senere hen hyppigere ved service af telefonkabler, fjernsynskabler og andet elektronisk udstyr på elmaster. Enkelte brandbiler er senere blevet udstyret med en bomlift, i stedet for en stige. Flere vinduespudsere benytter dem også. Bomlifte er med tiden også blevet inkluderet i minearbejde, konstruktion og udvendig malingsarbejde. Til tider vil arborister benytte dem til sikkert at kunne arbejde med uoverstigelige træer. Enkelte kunstnere så som Michael Jackson, Justin Bieber og Kanye West har benyttet bomlifte som del af deres special effects til koncerter. Jackson ville benytte den på hans tour når han opførte ”Beat It” og ”Eath Song” ovenover publikum. Det rygtes at David Bowie var den første til at benytte en bomlift på sin ”Diamond Dogs Tour” i 1974.

  Hvad skal jeg kigge efter ved køb af en lift?

  Når du kigger efter saxlifte er det relevant først at definere hvilken arbejdshøjde du har brug for. Her kan saxlifte variere meget, hvor der findes løftehøjder fra 5 meter helt op til 15 meters højde. Det er herved godt hvis du i forvejen har styr på hvilken højde du har brug for, så du ikke ender med at betale overpris for din saxlift. Undersøg også om du i dit arbejde har brug for at platformen kan udskydes, da flere saxlifte har denne funktion. Udskydelse af platformen giver mere arbejdsplads og mulighed for at række over forhindringer. Derudover er det essentielt at du ved om du skal bruge en saxlift til indendørs eller udendørs brug. Til udendørs brug er terrængående saxlifte, især på byggepladser, da der her generelt skal monteres plader eller vedligeholdes facader, og her er der typisk brug for at have flere personer eller mange kg med op i kurven på liften. Det er vigtigt at du ved køb af lifte er opmærksom på den type arbejde der skal udføres. Forskellen på pris og performance er nemlig stor, og du vil selvfølgelig helst få købt det der bedst kan betale sig til din situation. Mht. terrængående saxlifte kan de fås med og uden støtteben, hvilket har indflydelse på kapaciteten af kurven på liften. Det er hermed vigtigt at overveje hvor meget vægt der skal op i liften. Er der behov for at løfte mange kilogram eller er det vigtigere for dig at have en længere platform at arbejde fra?

  Kort beskrivelse af lifte

  Lifte benyttes ofte ved vedligeholdsarbejde, hvor det ikke kan betale sig at opsætte stilladser og hvor det ikke er sikkert at bruge en stige. Der findes et væld af forskellige lifte der alle bygges på hver deres måde. Herved listes de seks mest almene lifttyper.

  Saxlift

  Saxlifte er mestendels kompakte og fungerer ved at krydsende bærearme hæver en arbejdsplatform lodret. Herved bevæger liften sig udelukkende i én dimension, hvorved resten af arbejdet må klares ved at køre undervognen. Saxliften er beregnet til højdearbejde, og dens platform kan bære flere personer, alt afhængigt af modellen der er tale om. Der findes typer af saxliften til både indendørsbrug og andre, der er beregnet til hårdere, udendørs terræn, udstyres typisk med højere frihøjde og grovere dæk. Navnet, der også kan staves ”sakselift”, afstedkommer fra løftearmene der er formet som en saks. Saxliften er den mest populære lifttype for annoncører på Mascus.dk, og findes i mange forskellige varianter.

  Bomlifte

  En bomlift forestiller en arbejdsplatform der løftes op ved hjælp af et hydraulisk system. Bomlifte er ofte monteret fast på lastbiler eller varevogne, og er designet således at én person kan stå og arbejde på platformen. Flere bomlifte er udstyret med en svingbar jib, således at de kan bevæge jibarmen ind i svært tilgængelige områder. Eldrevne bomlifte kan findes i højder fra 11 – 20 meter. De fleste dieseldrevne indeholder firhjulstræk.

  Sådan finder du din lift på Mascus.dk

  Du kan finde information omkring lifte ved at benytte søgebaren øverst på siden. Hvis du vil skabe et større overblik over produkterne i kategorien kan du benytte ”Produktgruppe” søjlen i venstre side. Her skal du klikke på ”Entreprenør” og derefter ”Lifte”. Længere nede i søjlen kan du vælge hvilket land produkterne bliver solgt fra, så hvis du kun er interesseret i danske annoncører, klikker du på ”Danmark”.