Tilpas Søgning

Luk » Avanceret Søgning

  Indryk købsannonce
  Mascus blog nyheder
  Antal annoncer: 2.330

  Brugte vej- og snerydningsmaskiner

  Nedenfor kan du finde annoncer af brugte vej- og snerydningsmaskiner fra landbrugsegmentet på Mascus. Klik her for at se samtlige mærker af brugte vej- og snerydningsmaskiner, hvis du ønsker at se Mascus udvalg af brugte vej- og snerydningsmaskiner sortet ud fra mærker. Du kan ligeledes specificere søgeresultaterne af brugte vej- og snerydningsmaskiner ved at bruge filtreringen i venstre side.

  Læs mere Luk
  annoncer/side
  • Spidsplov 210 cm, Sneskovle og -plove

   Spidsplov 210 cmØvrige oplysninger: Sælges på ... Danmarks store auktions site for værktøj, maskiner og køretøjer Du er velkommen både som køber og som sælger ! klik på "by

   Sneskovle og -plove

   Danmark
   7d

   Ring for pris
  • Bellomit 2,0 m sneplov, Sneskovle og -plove

   Bellomit 2,0 m sneplovTilbehør: 60 cm høj Giant ophæng, hydr. sving

   Sneskovle og -plove

   Danmark
   7d

   12.000 DKK
  • Tuchel 2-SK sneplov, 2017, Sneskovle og -plove

   Tuchel 2-SK sneplovTilbehør: 1,85 m Giant flydeophæng, hydr. sving

   Sneskovle og -plove
   2017
   Danmark
   7d

   13.800 DKK
  • Hydromann 100 EL, Sand- og saltspredere

   Hydromann 100 ELGenerel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 3, Øvrige oplysninger: Fin og velkørende valseudlægger til salt.

   Sand- og saltspredere

   Danmark, Sorring
   7d

   12.500 DKK
  • Bogballe S 3, 2013, Sand- og saltspredere

   Bogballe S 3Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 4, Øvrige oplysninger: Hydraulisk drevet saltspreder med lygteudstyr. Pæn og velholdt.

   Sand- og saltspredere
   2013
   Danmark, Havndal
   7d

   16.800 DKK
  • Tokvam F130 THS A-ramme, støttehjul, el-ventil, Sneslynger

   Tokvam F130 THS A-ramme, støttehjul, el-ventilGenerel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 5

   Sneslynger

   Danmark, Havdrup
   7d

   25.000 DKK
  • GMR FS 1500, 2002, Sneskovle og -plove

   GMR FS 1500 VGenerel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 2, Øvrige oplysninger: M. 6 vejsventil, A-ramme Kat. 0

   Sneskovle og -plove
   2002
   Danmark, Havdrup
   7d

   6.500 DKK
  • Hydromann G200, Sand- og saltspredere

   Hydromann G200Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 3

   Sand- og saltspredere

   Danmark, Havdrup
   7d

   Ring for pris
  • Jonsered ST 2111 E, 2006, Sneslynger

   Jonsered ST 2111 EGenerel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 4

   Sneslynger
   2006
   Danmark, Havdrup
   7d

   3.500 DKK
  • Hydromann 1500 HS, Sneslynger

   Hydromann 1500 HS A-rammeGenerel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 5

   Sneslynger

   Danmark, Havdrup
   7d

   8.500 DKK
  • Epoke SKE 8, 2008, Sand- og saltspredere

   Epoke SKE 8Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 2

   Sand- og saltspredere
   2008
   Danmark, Havdrup
   7d

   6.800 DKK
  • Snowline 55-180 A-ramme, Sneskovle og -plove

   Snowline 55-180 A-rammeGenerel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 5

   Sneskovle og -plove

   Danmark, Havdrup
   7d

   16.000 DKK
  • GMR FS 2500, 2005, Sneskovle og -plove

   GMR FS 2500 A-ramme kat. 2Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 2

   Sneskovle og -plove
   2005
   Danmark, Havdrup
   7d

   9.500 DKK
  • Svingbar skrabeblad., Sneskovle og -plove

   Svingbar skrabeblad.Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 3, Øvrige oplysninger: Skrabe blad klapbart med gummiskær. bredde ikke målt. monteret med A ramme.

   Sneskovle og -plove

   Danmark, Høng

   5.000 DKK
  • Hydromann 1250, Sneslynger

   Hydromann 1250Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 2, Arbejdsbredde: 125

   Sneslynger

   Danmark, Hjallerup

   15.000 DKK
  • FM 150CM SNE BLAD, 1999, Sneskovle og -plove

   FM 150CM SNE BLADØvrige oplysninger: kraftig sneblad

   Sneskovle og -plove
   1999
   Danmark

   8.900 DKK
  • Epoke Capella SEG2600, 2007, Sand- og saltspredere

   Epoke Capella SEG2600Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 3, Øvrige oplysninger: til ladbil - egen motor - skulle virke - afsætningsben

   Sand- og saltspredere
   2007
   Danmark, Roskilde

   28.000 DKK
  • GMR FS 1700, Sneskovle og -plove

   GMR FS1700MGenerel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 3, Øvrige oplysninger: Sne plov med hydr. sving og gummiskær. passer til Weidemann

   Sneskovle og -plove

   Danmark, Lemvig

   7.500 DKK
  • Stensballe FS 1700 P, Sneskovle og -plove

   Stensballe FS 1700 PØvrige oplysninger: Sneplov, Stensballe FS 1700 P. Står ved Kokkedal, Nordsjælland. Kontakt sælger Erik Christensen på 28 58 13 33 eller ... Se endvidere vore

   Sneskovle og -plove

   Danmark, Egtved

   8.000 DKK
  • Amazone ES 750, 2016, Sand- og saltspredere

   Amazone E+S 750Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 5, Øvrige oplysninger: liftophængt saltspreder med overbygning, pressening, lys, Amados computer for kørselsafhængig dosering

   Sand- og saltspredere
   2016
   Danmark, Hinnerup

   47.800 DKK

  Om vej- og snerydningsmaskiner

  Det danske klima byder på lidt af hvert og sne er bestemt ingen undtagelse. Som de fleste andre landbrugsmaskiner er vej- og snerydningsmaskiner sæsonbestemte, men det betyder ikke at kvaliteten er mindre vigtig, for når først sneen kommer, skal vej- og snerydningsmaskinerne kunne arbejde under næsten umulige forhold. I gamle dage var sneskovle at foretrække, hvilket ofte vanskeliggjorde det at rydde store arealer – Ja, nærmest umuligt. I stedet handlede det om at vente indtil varmen havde ryddet sneen, ellers måtte man ud med skovlen og rydde de steder det var mest nødvendigt. Dette betød ligeledes, at infrastrukturen i mange områder var lammet, da det ikke var muligt at skovle så meget sne væk. Siden da har meget heldigvis ændret sig, og vej- og snerydningsmaskiner er nogle af de mest imponerende maskiner, der findes idag. Sneplovens og maskinernes størrelse betyder, at vejene i dag nemt ryddes til stor fordel for infrastrukturen, hvor biler og andre transportmidler i langt mindre grad bliver påvirket når vejret ændre sig. Til privatbrug er sneskovlen stadig at foretrække, hvilket nemt kan sætte det hele lidt i perspektiv, da man i gamle dage skulle rydde større byer, kun ved hjælp af håndkraft og skovl. Derudover bruges andre redskaber også i dag såsom sand- og saltspredere, der får isen til at smelte hurtigere. Udviklingen af vej- og snerydningsmaskiner vil fortsat betyde at større arealer og byområder nemmere og hurtigere vil blive funktionsdygtige. Så det er om at holde øje med udviklingen, hvis man vil have de nyeste og bedste vej- og snerydningsmaskiner.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en brugt vej- eller snerydningsmaskine?

  Når du skal købe en brugt vej- og snerydningsmaskine er skal du først gøre op med hvilket størrelse areal maskinen skal bruges til. Er du på udkig efter en sneplov er kendskabet til sneplovens arbejdsbredde en nødvendighed. Derudover skal du kende til sneplovens arbejdsstillinger, der ofte variere fra plov til plov. En sneplov kan eksempelvis have følgende arbejdsstillinger; skråplov (både højre og venstre), spidsplov eller som v-plov. Ydermere er det en god ide at tjekke kvaliteten på sneplovens gummiskær, som ligeledes variere fra sneplov til sneplov. Tilsidst skal du være opmærksom på hvilken maskine sneploven skal sættes på. Monteringen vareriere nemlig fra plov til plov, hvor der er forskel på om sneploven skal fastmonteres på en minilæsser, traktor eller lastbil. Skal du ’bare’ bruge en snerydder til privatbrug, ville vi anbefale dig, at kigge på nogle af vores mange sneskovle. Tag ud hos sælger og prøv, at se hvilken sneskov som føles bedst i hænderne. Komfort er altafgørende her, da det et redskab, der kræver mange kræfter. Skal du rydde et lidt større areal er en sneslynge et godt bud. Dog skal du være opmærksom på, at sneslynger variere meget i størrelserne, og kan enten skubbes manuelt eller være tilkoblet en maskine.

  Populære vej- og snerydningsmaskiner

  På Mascus.dk har vi et utal af brugte vej- og snerydningsmaskiner der variere alt efter pris, størrelse, mærke og kvalitet. Blandt vores mest populære kategorier hos både sælger og køber har vi sneskovle- og plove. Det er især sneplove i de større størrelser som bliver handlet på mascus.dk, hvilket også kan ses ud fra de vores mange annoncer. Afhængig af sneplovens arbejdsstilling bruges redskabet til at skubbe sne ud til siderne. Ofte vil sneploven være spids på midten, hvilket betyder at rummet foran spidsen af sneploven vil være snefrit mens sneen vil samle sig til større snedriver i vejens sider. Sand- og saltspreder er også et populært salgsemne, der handles meget på mascus.dk. Sand- og saltspreder variere meget i forhold, hvor mange liter maskinen kan indeholde. Rydning af sne er selvfølgelig vigtigt, men efterfølgende handler det om at gøre vejene samt fortov gå- og kørevenlige. Derfor er det vigtigt med sand- og saltspredere, der hjælper til med at gøre vejene mindre glatter og ligeledes får isen til at smelte hurtigere. Det er ikke alle, der har brug for en sneplov, hvorfor sneslynger er et ganske udmærket alternativ. Sneslyngen kan både bruges privat, men også til større landbrug, hvor sneslyngen kan monteres til en bred række af maskiner. Hvis du er på udkig efter en brugt sneskovl- og plov, sand- og saltspreder eller en sneslynge har vi på mascus.dk altid et bredt udvalg, så vi har helt sikkert en maskine, der matcher dine behov.

  Vej- og snerydningsmaskiner i Danmark

  I Danmark er der vej- og snerydningsmaskiner populære. Dog er der ikke nogle større messer på dansk grund som udelukkende fokusere på dette segment. I stedet skal man en tur over sundet til enten Sverige, Norge eller Finland for at se sådan maskiner bliver præsenteret på de større messer. Mange danske maskinhandlere har materiel, der tilhører denne kategori, hvilket også vidner om danskernes købevillighed hvad angår vej- og snerydningsmaskiner.