Tilpas Søgning Luk » Avanceret Søgning

  Indryk købsannonce
  Antal annoncer: 2.254

  Brugte vej- og snerydningsmaskiner

  Nedenfor kan du finde annoncer af brugte vej- og snerydningsmaskiner fra landbrugsegmentet på Mascus. Klik her for at se samtlige mærker af brugte vej- og snerydningsmaskiner, hvis du ønsker at se Mascus udvalg af brugte vej- og snerydningsmaskiner sortet ud fra mærker. Du kan ligeledes specificere søgeresultaterne af brugte vej- og snerydningsmaskiner ved at bruge filtreringen i venstre side.

  Læs mere Luk
  annoncer/side
  • Hydromann 100 EL, Sand- og saltspredereHydromann 100 EL 100cm bredØvrige oplysninger: Mekanisk mængde spjeld. Med beslag til montering på maskinen.

   Sand- og saltspredere

   Danmark, Lintrup
   7d

   2.900 DKK
  • Other JST S Sneplov 300cm, 2013, Sneskovle og -ploveOther JST S Sneplov 300cmDrivtype: Monteret, Transportvægt: 650, Arbejdsbredde: 300, Produktionsland: DK, Øvrige oplysninger: Næsten ubrugt 3m sneplov med positionslys.

   Sneskovle og -plove
   2013
   Danmark
   7d

   24.900 DKK
  • Other Brugt Skrabeblad Shl 2,5 meter med sving gummiskær, Andet udstyr til vej- og snerydningOther Brugt Skrabeblad Shl 2,5 meter med sving gummiskærGenerel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 3, Arbejdsbredde: 250, Øvrige oplysninger: Brugt skrabeblad til sne m.m. med hydr sving-Affjedret gummiskær A ramme-

   Andet udstyr til vej- og snerydning

   Danmark, Bogensevej 33, 5450 Otterup
   7d

   550.000 DKK
  • Stiga L1350 HB sneslynge, SneslyngerStiga L1350 HB sneslynge

   Sneslynger

   Danmark, Rønnede
   7d

   4.950 DKK
  • Grillo 71 CM, SneslyngerGrillo 71 CM

   Sneslynger

   Danmark, Hadsten
   7d

   Ring for pris
  • Epoke PSL 6,5, 2002, Sand- og saltspredereEpoke PSL 6,5Øvrige oplysninger: selv læsser

   Sand- og saltspredere
   2002
   Danmark, Rønnede
   7d

   8.500 DKK
  • Other, Sand- og saltspredereOtherØvrige oplysninger: hyd salt spreder til minilæsser

   Sand- og saltspredere

   Danmark, Rønnede
   7d

   5.500 DKK
  • Bogballe S 3, 2016, Sand- og saltspredereBogballe S 3Øvrige oplysninger: Bøgballe S3 saltspreder står som ny!

   Sand- og saltspredere
   2016
   Danmark, Rønnede
   7d

   Ring for pris
  • Samasz, Sneskovle og -ploveSamaszGenerel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 5, Øvrige oplysninger: til frontlift

   Sneskovle og -plove

   Danmark, Rønnede
   7d

   24.500 DKK
  • Snowline 2470, Sneskovle og -ploveSnowline 2470Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 4

   Sneskovle og -plove

   Danmark, Holstebro
   7d

   12.000 DKK
  • Holms KHV, 2007, Sneskovle og -ploveHolms KHVØvrige oplysninger: Sælges på ... Danmarks store auktions site for værktøj, maskiner og køretøjer Du er velkommen både som køber og som sælger ! klik på "by

   Sneskovle og -plove
   2007
   Danmark
   7d

   Ring for pris
  • Epoke 22, Sneskovle og -ploveEpoke 22

   Sneskovle og -plove

   Danmark
   7d

   Ring for pris
  • Holms PV2.8, 2011, Sneskovle og -ploveHolms PV2.8Øvrige oplysninger: Sælges på ... Danmarks store auktions site for værktøj, maskiner og køretøjer Du er velkommen både som køber og som sælger ! klik på "by

   Sneskovle og -plove
   2011
   Danmark
   7d

   Ring for pris
  • Pronar EPT 15, Sand- og saltsprederePronar EPT15 LadsprederØvrige oplysninger: Rigtig fin ladspreder, kun kørt 1 sæson. elektrisk drevet 1,5 m3 kasse, spredebredde fra 2 til 4 meter.

   Sand- og saltspredere

   Danmark, Rønnede

   35.000 DKK
  • FM 150CM SNE BLAD, 1999, Sneskovle og -ploveFM 150CM SNE BLADØvrige oplysninger: kraftig sneblad

   Sneskovle og -plove
   1999
   Danmark

   8.900 DKK
  • Hilltip ICESTRIKER 210, Sand- og saltspredereHilltip ICESTRIKER 210Øvrige oplysninger: Hilltip Icestriker 210 saltspreder Perfekt til minilæsser, gaffeltrucks, redskabsbærer samt andre mindre køretøjer. Sprederen er lavet i

   Sand- og saltspredere

   Danmark, Holstebro

   30.500 DKK
  • Amazone ES 750, 2016, Sand- og saltspredereAmazone E+S 750Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 5, Øvrige oplysninger: Liftophængt saltspreder med overbygning, pressening, lys, Amados computer for kørselsafhængig dosering. Traktor og Høstspecialisten A/S har

   Sand- og saltspredere
   2016
   Danmark, Hinnerup

   47.800 DKK
  • Cub Cadet 530SWE NY, SneslyngerCub Cadet 530SWE NYØvrige oplysninger: ring for mere info.

   Sneslynger

   Danmark, Bjerringbro

   14.396 DKK
  • Snowline NGS 2510, Sneskovle og -ploveSnowline NGS 2510Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 3, Øvrige oplysninger: 2.5m. Hydraulisk sving. Klapskær. Gummiskær.

   Sneskovle og -plove

   Danmark, Hadsten

   14.500 DKK
  • Jonsered ST 2111 E, 2015, SneslyngerJonsered ST 2111 EGenerel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: 5, Øvrige oplysninger: kraftig model med 10 hk motor, 76 cm arbejdsbredde, el-start, power steering, trinløs fremdrift, varme i håndtag, kraftige dæk og lys. Se fl

   Sneslynger
   2015
   Danmark, Glamsbjerg

   12.996 DKK

  Om vej- og snerydningsmaskiner

  Det danske klima byder på lidt af hvert og sne er bestemt ingen undtagelse. Som de fleste andre landbrugsmaskiner er vej- og snerydningsmaskiner sæsonbestemte, men det betyder ikke at kvaliteten er mindre vigtig, for når først sneen kommer, skal vej- og snerydningsmaskinerne kunne arbejde under næsten umulige forhold. I gamle dage var sneskovle at foretrække, hvilket ofte vanskeliggjorde det at rydde store arealer – Ja, nærmest umuligt. I stedet handlede det om at vente indtil varmen havde ryddet sneen, ellers måtte man ud med skovlen og rydde de steder det var mest nødvendigt. Dette betød ligeledes, at infrastrukturen i mange områder var lammet, da det ikke var muligt at skovle så meget sne væk. Siden da har meget heldigvis ændret sig, og vej- og snerydningsmaskiner er nogle af de mest imponerende maskiner, der findes idag. Sneplovens og maskinernes størrelse betyder, at vejene i dag nemt ryddes til stor fordel for infrastrukturen, hvor biler og andre transportmidler i langt mindre grad bliver påvirket når vejret ændre sig. Til privatbrug er sneskovlen stadig at foretrække, hvilket nemt kan sætte det hele lidt i perspektiv, da man i gamle dage skulle rydde større byer, kun ved hjælp af håndkraft og skovl. Derudover bruges andre redskaber også i dag såsom sand- og saltspredere, der får isen til at smelte hurtigere. Udviklingen af vej- og snerydningsmaskiner vil fortsat betyde at større arealer og byområder nemmere og hurtigere vil blive funktionsdygtige. Så det er om at holde øje med udviklingen, hvis man vil have de nyeste og bedste vej- og snerydningsmaskiner.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en brugt vej- eller snerydningsmaskine?

  Når du skal købe en brugt vej- og snerydningsmaskine er skal du først gøre op med hvilket størrelse areal maskinen skal bruges til. Er du på udkig efter en sneplov er kendskabet til sneplovens arbejdsbredde en nødvendighed. Derudover skal du kende til sneplovens arbejdsstillinger, der ofte variere fra plov til plov. En sneplov kan eksempelvis have følgende arbejdsstillinger; skråplov (både højre og venstre), spidsplov eller som v-plov. Ydermere er det en god ide at tjekke kvaliteten på sneplovens gummiskær, som ligeledes variere fra sneplov til sneplov. Tilsidst skal du være opmærksom på hvilken maskine sneploven skal sættes på. Monteringen vareriere nemlig fra plov til plov, hvor der er forskel på om sneploven skal fastmonteres på en minilæsser, traktor eller lastbil. Skal du ’bare’ bruge en snerydder til privatbrug, ville vi anbefale dig, at kigge på nogle af vores mange sneskovle. Tag ud hos sælger og prøv, at se hvilken sneskov som føles bedst i hænderne. Komfort er altafgørende her, da det et redskab, der kræver mange kræfter. Skal du rydde et lidt større areal er en sneslynge et godt bud. Dog skal du være opmærksom på, at sneslynger variere meget i størrelserne, og kan enten skubbes manuelt eller være tilkoblet en maskine.

  Populære vej- og snerydningsmaskiner

  På Mascus.dk har vi et utal af brugte vej- og snerydningsmaskiner der variere alt efter pris, størrelse, mærke og kvalitet. Blandt vores mest populære kategorier hos både sælger og køber har vi sneskovle- og plove. Det er især sneplove i de større størrelser som bliver handlet på mascus.dk, hvilket også kan ses ud fra de vores mange annoncer. Afhængig af sneplovens arbejdsstilling bruges redskabet til at skubbe sne ud til siderne. Ofte vil sneploven være spids på midten, hvilket betyder at rummet foran spidsen af sneploven vil være snefrit mens sneen vil samle sig til større snedriver i vejens sider. Sand- og saltspreder er også et populært salgsemne, der handles meget på mascus.dk. Sand- og saltspreder variere meget i forhold, hvor mange liter maskinen kan indeholde. Rydning af sne er selvfølgelig vigtigt, men efterfølgende handler det om at gøre vejene samt fortov gå- og kørevenlige. Derfor er det vigtigt med sand- og saltspredere, der hjælper til med at gøre vejene mindre glatter og ligeledes får isen til at smelte hurtigere. Det er ikke alle, der har brug for en sneplov, hvorfor sneslynger er et ganske udmærket alternativ. Sneslyngen kan både bruges privat, men også til større landbrug, hvor sneslyngen kan monteres til en bred række af maskiner. Hvis du er på udkig efter en brugt sneskovl- og plov, sand- og saltspreder eller en sneslynge har vi på mascus.dk altid et bredt udvalg, så vi har helt sikkert en maskine, der matcher dine behov.

  Vej- og snerydningsmaskiner i Danmark

  I Danmark er der vej- og snerydningsmaskiner populære. Dog er der ikke nogle større messer på dansk grund som udelukkende fokusere på dette segment. I stedet skal man en tur over sundet til enten Sverige, Norge eller Finland for at se sådan maskiner bliver præsenteret på de større messer. Mange danske maskinhandlere har materiel, der tilhører denne kategori, hvilket også vidner om danskernes købevillighed hvad angår vej- og snerydningsmaskiner.