Gratis Købsannoncer og Påmindelser

Hvis du har problemer med at finde den perfekte maskine eller lastbil kan du gratis oprette en “Købsannonce” på Mascus og få tilsendt tilbuddene direkte i din e-mail indbakke.

Det er gratis


Købsannoncer er en gratis service der gør det muligt for dig at kontakte alle forhandlere på Mascus med hvilken maskine du leder efter. Alt hvad du skal gøre er at lave en detaljeret beskrivelse af hvad leder efter og en kort besked til forhandlerne (vi anbefaler dig at benytte engelsk hvis du vil sende din Købsannonce internationalt).

Modtag tilbudspåmindelser i din indbakke


Med det samme at du har oprettet en gratis Købsannonce, vil du modtage Påmindelser med det sammen en forhandler opretter en brugt maskine der matcher dine kriterier på Mascus markedspladsen.

Opret en gratis Købsannonnce nu og start med at modtage opmindelser

Tilmeld dig Mit Mascus for yderligere servicer


Opret dig som bruger på Mascus (helt gratis) for yderligere servicer der kan gøre dine søgninger efter brugt udstyr på Mascus nemmere og hurtigere. Find ud af mere om fordelene ved gratis oprettelse.

Spørgsmål? Kontakt os endelig


Hvis du har spørgsmål omkring brugen af Mascus eller vores funktioner og søgninger er du meget velkommen til at kontakte os.

Mascus i tal

Mascus i tal

Referencer