Mascus nyhedesbrev for september 2014Over 300,000 annoncer online

Mascus har nået en ny milepæl: 300,000 annoncer med brugt udstyr og trucks online!. Med over 6,900 annoncerende virksomheder på verdensplan og over 3,2 millioner besøgende hver måned er Mascus ved at blive en central aktør på onlinemarkedet for brugte maskiner ved at give forhandlerne den maksimale markedspenetration. Indryk din annonce i dag og øg dine chancer for at sælge dit brugte udstyr.Se alle Mascus-produkter og services!

Udover den tilbudte pakke, kan vores kunder vælge mellem en bred vifte af avancerede produkter og services for at øge salget. Uanset om du er på udkig efter en Facebook-løsning, en mobilløsning der kan vise dit lager, mens man er på farten, eller forskellige typer af lagerpromovering, kan Mascus klare det.Find det, du har brug for hos Richie Bros.

Gravemaskiner, traktorer, trucks, hjullæssere, trailere, kraner, bulldozere og meget mere. Leder du efter udstyr eller trucks? Find det, du har brug for på en kommende Richie Bros. auktion. Verdens største industrielle auktionshus vil holde auktioner i Storbritannien, Holland, Italien, Frankrig, Finland, Tyskland, Spanien og mange andre lande.Større global eksponering af din virksomhed med vores 3,2 millioner besøgende hver måned!

I sidste måned havde vi globalt 3,2 millioner besøg med Europa i front med over 2,7 millioner besøgende. Nye markeder åbner hurtigt i Asien; alene i sidste måned bød vi over 250,000 besøgende velkommen til vores side fra denne region. Med over halvdelen af de besøgende som førstegangskunder er det indlysende at Mascus er den bedste markedsplads for dit brugte udstyr, uanset hvor i verden, du befinder dig.

Hvis du er interesseret i at markedsføre din virksomhed uden for dit lands grænser er bannerreklamer en fantastisk måde at skabe trafik til din hjemmeside fra de lande, du ønsker. Kontakt din lokale repræsentant fra Mascus for at få et godt tilbud!BAUMA China 2014

Dørene for verdens største entreprenørmesse – bauma – åbnes i Kina til november. I 2012 havde bauma China en imponerende indvirkning: 2.718 udstillere fra 38 lande og omkring 180.000 handelsbesøgende fra 141 lande. I 2014 forventer arrangørerne at få endnu flere udstillere og besøgende.
Mascus vil være tilstede på vores egen stand på bauma China 2014. Kom og hils på os, hvis du besøger messen!Volvo Construction Equipment lancerer deres mobil-app til brugt udstyr!

Vi er stolte af at annoncere, at Mascus har udarbejdet den nye mobil-app for Volvo Construction Equipment til Europa, Mellemøsten og Afrika. Nu har du det nyeste lager af brugt udstyr fra Volvo lige ved hånden!
Følg os på Facebook!

Sociale medier er den nye måde at kommunikere med dine kunder på, og hos Mascus er vi glade for at kommunikere med så mange kunder og forhandlere som muligt.
Se de seneste opdateringer fra Mascus.
Følg os på: Facebook / Twitter / LinkedIn / Google+Modtag nyhedsbreve fra Mascus