Mascus Nyhedsbrev forår 2015Happy New Year!

Mascus-teamet fra hele verden ønsker dig et rigtig godt nytår! Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed også i det nye år, og vi har spændende nyheder til dig i 2015. Tak fordi du bruger Mascus - din online markedsplads for brugte maskiner og udstyr.Nyhed! Fremhæv en annonce og sæt gang i salget.

Vil du gerne øge synligheden af en bestemt annonce i vores søgeresultater og dermed sætte gang i salget? Mascus har for nylig lanceret en række nye muligheder for at øge dine annoncers synlighed. Du kan nu lave "topannoncer" eller fremhæve en annonce for at fange potentielle køberes opmærksomhed.

Kontak din lokale Mascus Account Manager for yderligere informationer!Ritchie Bros

Har du udstyr som du har svært ved at komme af med? Eller har du brug for udstyr til et kommende projekt? Ritchie Bros. Auctioneers hjælper tusindvis af mennesker med at sælge og købe hvert år. De der byder hos Ritche Bros. er lige så forskellige som det udstyr der sælges. Velkommen til verdens største industrielle auktionshus! Interesseret? Se en video eller søg på Ritchie Bros. website.TVH

TVH er din all-round leverandør af kvalitets reservedele og tilbehør til materialehåndtering, industrikøretøjer og landbrugsudstyr. Med en database på 21 000 000 kendte referencer og 600 000 dele på lager, er TVH din perfekte one-stop-shop. Du får hurtige svar på et tilbud, ordrer eller tekniske spørgsmål fra vores dedikerede salgs- og tekniske afdelinger. Virksomheden udvider løbende sit produktsortiment ved at følge nye tendenser og er altid på udkig efter nye partnerskaber, for at sikre, at du finder alt, hvad du behøver ved TVH. Se vores hjemmeside eller film over selskabetIntermat er lige om hjørnet!

Med 1500 udstillere fra 37 lande er INTERMAT uden tvivl den begivenhed for entreprenørindustrien, som du ikke vil gå glip af.

Med over 200.000 forventede besøgende på de 375.000 kvadratmeters udstillingsområde inklusiv et unikt demonstrationsareal på 30.000 kvadratmeter, lover messen at tilbyde et højt niveau af kreativitet og exceptionelle events, der promoverer byggematerialer og virksomhederne, der bruger dem. Én af de nye tiltag ved 2015-udgaven er World of Concrete Europe (WOC Europe), som bringer hele industrien og alle produktkategorierne sammen.

Få en GRATIS entrébillet til INTERMAT med koden “PARTMASCUS”Modtag nyhedsbreve fra Mascus