13-05-2013

Mascus tilbringer en uge på byggemessen, Bauma

Mascus www.mascus.dk har haft en god og travl uge på verdens største messe for byggemaskiner, Bauma.

530.000 besøgende fra 200 lande besøgte München, hvor Bauma 2013 blev afholdt, og dette besøgstal er ny rekord for messen. Ifølge de oplysninger vi har fået, var messen en kæmpe succes for alle udstillere, og mange fortæller, om rekordsalg på messen, også målt på flest antal solgte maskiner, og dette er et positivt tegn for hele industrien.

Som verdens største online markedsplads for brugte entreprenørmaskiner, var Mascus selvfølgelig også en del af denne messe, hvor vi havde en stand sammen med vores samarbejdspartner, Lectura. Vores udsendte medarbejdere snakkede med både nuværende og potentielle kunder, og derudover delte de Mascus merchandise ud ved indgangen, hvilket betød at Mascus var synlig over alt på messen.

Mascus at Bauma

”Vi udvikler os hurtigt, og vi har lanceret en lang række banebrydende produkter i løbet af de sidste 12 måneder, og derfor ønskede vi virkeligt at vise folk, hvad Mascus er for en virksomhed”. Udtaler Mascus’ administrende direktør Tim Scholte. ”Vi har allerede bevist, at vi er verdens førende markedsplads indenfor salg af andre typer maskiner, og vi ønskede at vores partnere med speciale i entreprenørmaskiner, skulle vide mere om hvad vi kan gøre for dem,” tilføjer han.

Mascus’ partner på messen, Lectura, er en online baseret tysk virksomhed, som sælger teknisk data omkring maskiner.

Bauma – verdens største messe for byggemaskiner

2013 udgaven af Bauma var en kæmpe succes, og med over 555.000 m2 udstillingsplads, 3.420 udstillere fra 57 lande samt 530.000 besøgende fra 200 lande, er det den største messe af sin type i verden. Selvom messen primært er skabt for at vise byggemaskiner frem, er messen også besøgt af en lang række andre typer virksomheder.

”Mascus er blevet markedsleder ved at tilbyde en omfattende online platform, som tilbydes i mange forskellige sprog, der dækker flere områder”, udtaler Tim Scholte. ”En messe som Bauma 2013 er utrolig vigtig for os, fordi det er det perfekte udstillingsvindue for vores services,” tilføjer han.

Mascus at Bauma

Mascus er i konstant udvikling, og udvider hele tiden deres aktiviteter, hvilket betyder at vi nu har:

  • Mere end 4,7 millioner besøgende om måneden
  • 5,500 annoncerende virksomheder fra hele verden
  • 280,000 online annoncer
  • Aktiviteter i 42 lande spredt over hele verden, med 54 domæner på 41 forskellige sprog
  • Mere end 120 nye forhandlere hver måned
  • Over 70 sælgere, som kontakter og besøger forhandlere over hele verden

Bauma var en kæmpe succes, og alle er enige om, at byggeindustrien har meget at se frem til i 2013, selvom der er forsigtige økonomiske udsigter for 2013. Der var en fantastisk positiv stemning på messen, og messen gav os en rigtig god mulighed for at møde vores kunder ansigt til ansigt,” udtaler Tim Scholte. ”Vi forventer helt bestemt at besøge messen, næste gang den bliver afholdt, og på det tidspunkt har vi forhåbentligt endnu flere innovative services at vise vores kunder!” konkluderer han.

Kontakt

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,

Om Mascus:

Mascus er en online markedsplads for køb og salg af landbrugs-, skovnings-, materiale håndterings-, have/park- og byggemaskiner samt lastbiler. De maskiner, der bliver solgt på Mascus er traktorer, trailere, gaffeltrucks, gravemaskiner, minigravere og lastbiler. Mascus gør handel med brugte maskiner og tilbehør hurtigt og nemt, ved at samle information om udbud og efterspørgsel på samme side. Alle forhandlere, producenter og slutbrugere er velkommende til at sælge brugte maskiner og tilbehør på denne markedsplads.


Til redaktører
Pressemateriale og billeder:
http://www.mascus.com/press

13-05-2013

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003