30-08-2013

Mascus Locator – Det største leverandørregister over virksomheder, der er involveret i handel med tunge brugte maskiner

Mascus LocatorHos Mascus, verdens førende online markedsplads for handel af lastbiler, landbrugs- og entreprenørmaskiner samt maskiner til skovbrug og gaffeltrucks, har vi valgt at tilføje en ekstra service til vores side, et online leverandørregister, som vi har valgt at kalde Mascus Locator.

”Mascus Locator er vokset hurtigere end vi havde forventet, hvilket viser os, at denne service er brugbar både for forhandlere og købere” forklarer Tim Scholte, som er administrerende direktør for Mascus. ”Det er et redskab, vi har skabt på baggrund af den feedback, vi får fra vores kunder rundt om i verden, og grundet en stor efterspørgsel efter et leverandørregister. Derfor har vi skabt denne internationale liste over virksomheder, som sælger tunge maskiner og lastbiler”, tilføjer han.

Funktionen blev tilføjet Mascus’ platform i 2009, og sidenhen har det vist sig at være en af sidens mest populære redskaber. Det primære mål med at have tilføjet Locator funktionen er at hjælpe virksomheder med at blive profileret både lokalt og internationalt. Købere af tunge maskiner og lastbiler vil altid vide mere om en forhandler og virksomheden bag et produkt eller en service. Derfor tilbyder vi nu en platform, hvor virksomheder kan give en fyldestgørende præsentation af deres virksomhedsprofil. Mascus mener, at det er vigtigt at få en god beskrivelse af en virksomhed, hvis man skal have tillid til en forhandler. Derfor er et register med telefonnummer og en e-mail adresse ikke nok.

Simpelt og effektivt

Mascus Locator er en simpel, men stadig effektiv liste over virksomheder, som på den ene eller anden måde er involveret i handel med tunge maskiner. I øjeblikket er mere end 57.000 virksomheder registreret i Locator, hvilket giver potentielle købere en lang række valgmuligheder, når de skal finde forhandlere af nye eller brugte maskiner, finansieringsmuligheder, værksteder, udlejningsvirksomheder eller virksomheder som tilbyder transport af maskiner. I denne oversigt er der maskinproducenter, forhandlere, importører og andre virksomheder, som har med følgende produkter at gøre:

  • Brugte maskiner og transportkøretøjer
  • Nye maskiner og transportkøretøjer
  • Leje af maskiner
  • Reparatører
  • Værdiansættelse
  • Finansiering
  • Transport af maskiner

Mascus tilbyder tre forskellige pakker – Business, Standard og Basic. Basic-pakken, som er gratis, gør Mascus Locator tilgængelig for små virksomheder, hvilket giver mulighed for at være synlig over for ca. 3,5 millioner unikke besøgende hver måned. Virksomheder kan tilpasse deres Locator side til deres brand, og derudover kan de tilføje et link til deres egen hjemmeside. Business-pakken kan man købe for mindre end 7 kroner om dagen, hvilket giver mulighed for at markedsføre sig på op til 15 forskellige sprog, og muligheden for at vise de seneste annoncer, man har lagt på Mascus.

Nå ud til tusindvis af kunder

”Vi håber på at få så mange virksomheder på Locator som muligt, hvilket er grunden til, at vi tilbyder en gratis løsning, så selv små virksomheder kan bruge vores service”, forklarer Tim Scholte. ”Mascus er kendt over hele verden for at være en pålidelig samarbejdspartner, som hjælper med at forhandle maskiner. Mange ser også Mascus som en god mulighed for at ramme internationale kunder, hvilket denne nye Locator funktion er en god hjælp til”, konkluderer han.

Få mere information om Mascus Locator her.

Kontakt:

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,

Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus:

Mascus er en online markedsplads for køb og salg af landbrugs-, skovnings-, materiale håndterings-, have/park- og byggemaskiner samt lastbiler. De maskiner, der bliver solgt på Mascus er traktorer, trailere, gaffeltrucks, gravemaskiner, minigravere og lastbiler. Mascus gør handel med brugte maskiner og tilbehør hurtigt og nemt, ved at samle information om udbud og efterspørgsel på samme side. Alle forhandlere, producenter og slutbrugere er velkommende til at sælge brugte maskiner og tilbehør på denne markedsplads.

Til redaktører
Pressemateriale og billeder:
English www.mascus.com/press

30-08-2013

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003