16-09-2014

Mascus har nået en ny milepæl: 300,000 annoncer online!

Mascus - én af verdens største markedspladser inden for salg af transportkøretøjer, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, materialehåndtering og skovningsmaskiner – har nået en ny milepæl med 300,000 annoncer online.

“Mascus har opnået nogle bemærkelsesværdige resultater på det seneste,” siger Tim Scholte, adm.direktør hos Mascus.“Gennem de sidste fire år har vi tredoblet antallet af annoncer på Mascus. De mest dynamiske segmenter er entreprenørmaskiner, transport og landbrugsmaskiner.”

Mascus i tal:

  • Over 6,900 virksomheder annoncerer verden over
  • Over 300,000 annoncer online
  • Over 2.8 millioner unikke besøgende hver måned
  • Mascus kan findes I 58 lande i verden
  • Hjemmesiden er tilgængelig på 42 sprog
  • Mere end 140 nye forhandlere hver måned
  • Mere end 85 salgsrepræsentanter, der besøger og kontakter forhandlere verden over

Et globalt brand med stærke fundamenter

Mascus er bade et globalt brand og et brand, der skaber nye markeder for forhandlere og købere på verdensplan. Vores globale tilstedeværelse er baseret på stærke fundamenter – især i kernemarkedet I Tyskland, England, Frankrig, Nordeuropa og USA.
“Da vi lancerede Mascus tilbage I 2001 i Nordeuropa, havde vi ikke forestillet os så store n global success 13 år senere. Det tager masser af tid, ressourcer og energi at opbygge forretningen og det internationale netværk, vi har i dag. En pæn hjemmeside er ikke nok. Vi har lært, at vi skal være til stede lokalt og være så tæt som muligt på industrien og constant besøge vores kunder.”, siger direktør Rickard Krøtø.

“Hver dag øger vi vores rækkevidde. Grunden til, at vi tiltrækker nye købere af maskiner i Sydafrika, Rusland, Kina Japan, USA, Sverige og Tyskland er, at vi har kontorer og Mascus Teams i alle disse lande samt 30 andre steder. Vi er stolte af at være et ægte international team, som tager handel med store maskiner til det næste niveau. Ingen anden hjemmeside på markedet kan tilbyde ekspertise på dette niveau med denne globale dækning!”, siger marketing manager, Gauthier Dominicy.

Mascus forbedrer constant de eksisterende services, mens der udvikles nye og innovative services for at tilfredsstille kundernes øgede behov for nye måder at sælge maskiner og udstyr. Den komplette liste af Mascus produkter og services kan ses på www.mascus.dk

Kontaktoplysninger

Tim Scholte, adm. direktør, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, direktør, +46 70 660 2780, rickard.kroto@mascus.com

Om Mascus:
Mascus – Er en online markedsplads for landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, materialehåndtering, entreprenørmaskiner, have/parkudstyr og transport. Produktskalaen omfatter traktorer, trailere, trucks, gravere, minigravere og gravemaskiner. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt ved at samle informationer om udbud og efterspørgsel. Alle forhandlere, producenter og brugere er velkomne til at tilbyde deres brugte maskiner og udstyr på markedspladsen.

Informationer til redaktører:
Pressemateriale og billeder:
Engelsk www.mascus.com/press

16-09-2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003