12-10-2010

MASCUS UDVIDER SIN ONLINE FORRETNING I ITALIEN OG SPANIEN

Mascus, den elektroniske markedsplads for brugte maskiner, brugte trucks og andre transportkøretøjer, har underskrevet en licensaftale med nye partnere i Italien og Spanien.

Mascus har i Italien underskrevet en aftale med det internationale multimedie forlag; RCS MediaGroup. RCS Media Group driver flere daglige aviser, magasiner, bøger, radio udsendelser, nye medier og digital TV. Firmaet har en ledende position inden for aviser med kendte udgivelser som Corriere della Sera og La Gazzetta dello Sport.
Inden for det online brugt markedet har RCS Digital succesfulde hjemmesider som TrovoLavoro.it (jobannoncer), TrovoCasa.it (ejendomme) og Automobili.com (biler).

Mascus’ partner i Spanien er Vocento, som er endnu en ledende multimedia gruppe. Vocento er repræsenteret i alle områder indenfor information og underholdning, så som nyhedsaviser, blade og magasiner, filmdistribution og internet. Mascus i Spanien vil blive en del af Vocento’s brugtbilmarked, Autocasion.

- Italien og Spanien er blandt Top fem lande, når det kommer til markedsstørrelse i Europa, indenfor entreprenør, landbrug, have- og park, transport og trucks. Derfor er etableringen af disse partneraftaler vigtige for Mascus i Sydeuropa, og Europa som helhed, siger Fredrik Larsson Administrerende Direktør hos Mascus.

Nuværende har Mascus kunder fra 42 lande og over 1.200.000 unikke besøgende hver måned. Du finder maskiner annonceret på Mascus indenfor blandt andet traktorer, trailere, gaffeltrucks, gravere, brugte lastbiler og meget mere. Mascus er i stærk vækst i Europa, Nordamerika, Oceanien og Sydafrika og har partnere totalt set i 32 lande på verdensbasis.

- Mascus’s koncept er bevist at kunne overføres til ethvert land/marked på tværs af verdenen og vi er glade for at kunne udvide vores internationale tilstedeværelse med partnerskaber med så respektable navne i medieverdenen. Mascus dækker, med partnerskaberne med de store mediehuse som RCS i Italien og Vocento i Spanien, nu hele Europa og verdenen på alle nøglesprog, tilføjer Fredrik Larsson.

Yderligere information:

Mads Simonsen, Country Manager for Danmark, +45 7022 0077,
Fredrik Larsson, Managing Director (Adm. Direktør), tel. +358 50 314 2511,

Mascus er en førende markedsplads for brugte maskiner og transportkøretøjer. Mascus udvikler og tilbyder internet funktioner og værktøjer der gør markedet for brugte maskiner mere effektivt. Mascus har over 3500 producenter og forhandlere af maskiner som annoncører og over 100.000 brugte maskiner til salg. De brugte maskiner er fordelt på blandt andet brugte lastbiler til salg, gaffeltrucks til salg, trailere til salg, gravemaskiner til salg, minigravere og traktorer til salg. Markedspladsen er tilgængelig på 35 forskellige sprog.

Mascus er et jointventure selskab mellem Alma Media Corporation og BilBasen.dk.

Kort om Alma Media
Alma Media er et profitabel og international udvidende firma med fokus på fremtiden indenfor aviser og online service.

For redaktører:
Pressematerialer of billeder:

English www.mascus.com/press

Generelle Presse Forespørgsler:

For yderligere information:
Polina Brachkov, Mascus Communication Manager, + 358 50 381 49 45,

12-10-2010

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003